Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sdf

pan mlody musznik czy krawat?

Polecane posty

Go艣膰 EiS
Altowiolistko, nie boj臋 si臋;) Oczywi艣cie nie identycznie, ale jak m贸j krawat fioletowy, to oni mo偶e srebrne? Kole偶anka mia艂a suknie, buty i welon w tej samej, naturalnej bia艂ej tonacji. Zielono jej by艂o tylko przy kwiecie, jaki艣 jeden na d艂ugiej 艂odydze. A zielony krawat mia艂 on, 艣wiadek i 艣wiadkowa- zielon膮 sukienk臋. Kolczyki mia艂a wk艂adane, wi臋c nawet z nimi nie zaszala艂a. Ja b臋d臋 fioletem tylko w uszach i przy wi膮zance:) My艣l臋, 偶e to w zupe艂no艣ci wystarczy, cho膰 niekt贸re odwa偶ne Panny M艂ode mog膮 zdecydowa膰 si臋 na taki偶 kolor but贸w, co dodatk贸w. Do mojej sukni zdecydowanie nie pasuje mocny fiolet na dole, my艣l臋, 偶e niepotrzebnie obci膮偶y mi sukienk臋. Ale jestem otwarta na propozycj臋. Kiedy 艣lub? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 altowiolistka01
Ale czy srebrne nie wyjd膮 tak troszk臋 karnawalowo-odpustowo?... Mo偶e poczekajmy na nie jestem stylistk膮, ja raczej nie chc臋 si臋 wypowiada膰 bo po prostu nie wiem... Nie znam si臋... Wybra艂a艣 cudne kolczyki, s膮 naprawd臋 przepi臋kne. Ale strasznie drogie:P M贸j 艣lub 16.01 ;) na razie rozgl膮dam si臋 od przypadku do przypadku, zupe艂nie niezobowi膮zuj膮co. A Tw贸j?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jestem stylistk膮
altowiolistko - je艣li b臋dziesz mia艂a kolczyki z oliwkowymi kryszta艂kami, ewentualnie bransoletk臋 + bukiet z oliwkowozielon膮 wst膮偶k膮, a Pan M艂ody oliwkowy krawat i przypink臋 ze storczykiem cymbidium, to na pewno koloru u Was nie zabraknie. Cymbidium mo偶esz te偶 wsun膮膰 we w艂osy (jeden lub dwa kwiatki), storczyki s膮 trwa艂e wi臋c nie "klapn膮" zbyt szybko zw艂aszcza je艣li fryzjerka troch臋 Ci je przylakieruje, a 艂adnie o偶ywi膮 Ci buzi臋. EiS - mo偶esz spr贸bowa膰 kupi膰 swoim Panom 艢wiadkom jednakowe krawaty (np. bia艂e lub srebrne) - oczywi艣cie za ich zgod膮, i zam贸wi膰 dla nich w kwiaciarni malutkie przypinki z bia艂ym anemonem. Mo偶e to dobry pomys艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
Dzi臋ki :) po prostu zawsze si臋 boj臋 czy w takiej wersji nie b臋dzie "艂yso" pod szyj膮, tylko o to mi chodzi. Swoj膮 drog膮 to ta nowa kolekcja apartu z ametystami, tanzanitami, topazami jest zachwycaj膮ca... Przecudowne te kamienie:)

Udost臋pnij ten post

altowiolistko - na pewno nie b臋dzie 艂yso, za to lepiej unikn膮膰 jakiegokolwiek przesytu, kt贸ry ZAWSZE jest niekorzystny ;) Wklejam Ci przyk艂adu bukiet贸w ecru-zielonych (z cymbidium w艂a艣nie :) ): http://blog.piotrkaleta.com/?p=496 http://blog.piotrkaleta.com/?p=862 z tego drugiego zdj臋艂abym ten ohydny "ko艂nierz" i poszla po prostu w 艂odygi owin臋ta wst膮偶k膮 z "puszczonymi" swobodnie ko艅c贸wkami - nichna sukni tancz膮 dwa barwne pasma :) i og贸lnie mikrofony out!!!Oczywi艣cie forma bukietu swobodniejsza, mniej kulkowata, chodzi mi g艂贸wnie o przyjrzenie sie zestawieniu dw贸ch odcieni - ecru i 偶贸艂tawooliwkowego. A tu s膮 kryszta艂ki, tylko my艣la艂am o osadzeniu ich na innym biglu, tak by mog艂y swobodnie "ta艅czy膰" w Twoich uszach, zamiast sztywno stercze膰 ;) : http://www.decobazaar.com/produkt-swarovski-olive-71373.html odcienie kryszta艂k贸w i storczyka powinny bardzo 艂adnie wsp贸艂grac, nieprawda偶??? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
Nie jestem stylistka - w poszukiwaniach idealnego odcienia fioletu na krawat natkn臋艂am sie na nastepuj膮cy ciekawy okaz: http://www.tucanshop.eu/sklep/index.php?_a=2&_id=4 Szkoda, 偶e to nie jedwab:( Cho膰 szukam jednolitego, jedwabnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
Altowiolistko, m贸j 19.09, tak偶e ju偶 tu偶 tu偶;) Nie mniej jednak wci膮偶 szukam z艂otego 艣rodka, idea艂u, rozwi膮zania na 5:), niebanalnego i oryginalnego rozwi膮zania. Dlatego tak cenne s膮 Wasze wszelkie porady:)

Udost臋pnij ten post

Ca艂kiem ciekawy ten krawat, cho膰 przez kostkowy motyw nieco bardziej popo艂udniowy; ale tu akurat jedno drugiemu nie przeczy, bo 艣luby to jednak popo艂udniowa ceremonia, a nie wieczorny bal ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
Droga Niestylistko (choc Stylistko:), co powiesz na bukiet: czwarta fotografia. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://forum.we-dwoje.pl/files/kolorystyka_201.jpg&imgrefurl=http://forum.we-dwoje.pl/topics10/wiazanki-i-bukiety-slubne-vt454,1665.htm&usg=__a95XgxoA3oCDBE1FwtBb2BMFBmY=&h=294&w=255&sz=35&hl=pl&start=23&um=1&tbnid=FHCij0hxMZLOHM:&tbnh=115&tbnw=100&prev=/images%3Fq%3Dbukiet%2Bz%2Bfioletowych%2Banemon%25C3%25B3w%26ndsp%3D18%26hl%3Dpl%26lr%3D%26rls%3Dcom.microsoft:pl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7HPND_en%26sa%3DN%26start%3D18%26um%3D1 O co艣 takiego chodzi? Czy za du偶o tam zieleni?

Udost臋pnij ten post

Oj, nie podoba mi si臋 ten krawat - sugeruj臋 zdecydowanie jednobarwny i jak najklasyczniejszy. Bukietu nie widz臋 :( Przypinka z fioletowym i ewentualnie bia艂ym (dla o偶ywienia i podkreslenia bieli koszuli) anemonem dla M艂odego, dla 艣wiadk贸w - tylko z bia艂ym i jak najmniejsza, dyskretna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do nie jestem stylistka
m贸wisz ze podobal ci sie strasznie m膮偶 kozuchowskiej znazy jego stoj a przeciez rozpi臋to marynarke mial a jeszcze kilka post贸w krzyczalas nigdy nie rozpinac marynarki too jak w koncu to jets??? moze poprostu uwazasz za naj to co gwiazdy wybraly

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepiej
ani musznik ani krawat, s膮 takie fajne koszule z rozpinanym ko艂nierzykiem bez guzik贸w:)

Udost臋pnij ten post

malkontentko - m贸wi艂am o og贸lnym stylu m臋偶a Ko偶uchowskiej, kt贸ry popieram (minimalizm absolutny), do guzik贸w ju偶 si臋 nie czepia艂am; i ta wystarczaj膮co cz臋sto o tym m贸wi臋 :-p o gwiazdach akurat rzadko m贸wi臋, bo wiele z nich ubrac si臋 za pieruna nie potrafi ;) a akurat ci dwoje wygl膮dali oryginalnie, a co najwa偶niejsze nie zrobili z siebie bo偶onarodzeniowych choinek a koszule z ko艂nierzykiem a'la pseudo-S艂owacki s膮 niemodne od jakich艣 10 lat, dzi艣 tak si臋 ubieraj膮 tylko panowie z ton膮 偶elu na w艂oskach, lubi膮cych klimaty typu: http://allegro.pl/item676868917_eddy_k_77750_jedyna.html czyli og贸lnie obciach do kwadratu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepiej
Obciachem na maksa to s膮 wszystkie panienki z tego forum, co to same nie potrafi膮 podj膮膰 偶adnej decyzji tylko o wszzystko pytaj膮 na forum. Zacznijcie troch臋 mysle膰 same, a nie pyta膰 pseudo stylistki i znawczynie mody o ka偶d膮 g艂upot臋. Wazne, aby si臋 wam podoba艂o, a nie 偶eby by艂o modne.

Udost臋pnij ten post

a Ty, panno "najlepiej" wszystko sama robisz??? nigdy o nic mamusi i przyjaci贸艂eczek nie pyta艂a艣??? :-p Nie obra偶aj ludzi, kt贸rych nie znasz - dodawanie sobie znaczenia wyszydzanem innych daje satysfakcj臋 na bbbbb kr贸tko ;) potem znowu b臋dziesz si臋 nudzi膰 :-p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepiej
pewnie 偶e sama wszystko robi臋:)Wybieram to co mi si臋 podoba i mam w d....czy to modne czy nie i co opinia publiczna o tym powie:)

Udost臋pnij ten post

hmm to wcale nie tak latwo doradzac... sama gdybym sie stylizowala na wlasny slub to mimo,ze mam poczucie gustu stylu iczegotamkolwiek,to bym jednak ubrala sie niedokladnie idealnie..a z pomoca Niestylistki udalo mi sie trafic w 10!!! wiec pytac zawsze warto,o rady a decydowac juz samemu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
Ale偶 mnie te偶 niewiele to obchodzi:) Szukam po prostu inspiracji je偶eli sama nie mam pomys艂u. Je艣li mi si臋 jaki艣 pomysl podoba to go akceptuj臋, co nie oznacza, 偶e wszystko robi臋 pod czyje艣 dyktando. To 偶e np. teraz modne s膮 kalie nie determinuje mojego wyboru w 偶aden spos贸b. Mam swoj膮 wizj臋 prostego, nieprzekombinowanego, naturalnego wygl膮du. Dzi臋kuj臋 za kolejn膮 rad臋, nie jestem stylistk膮. Cho膰 do jasnych kwiat贸w na pewno b臋d臋 wole膰 ciemnozielone li艣cie w bukiecie. Ten kwiat we w艂osach o kt贸rym pisa艂a艣 by艂by akurat, bior膮c pod uwag臋 fryzurk臋 jak膮 chcia艂abym (jak na dzi艣 dzie艅) mie膰. Ale zn贸w mam dylemat ;) Je艣li b臋d臋 ca艂a na bia艂o to czy nagle niewiadomo sk膮d wzi臋te zielone kolczyki nie b臋d膮 wygl膮da膰 jak z innej bajki? Tak si臋 zastanawiam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
magdusiarose, czy mog臋 Ci臋 r贸wnie偶 prosi膰 o przes艂anie mi maila ze swoim zdj臋ciem? Podczytywa艂am ten topik i Twoje w膮tpliwo艣ci, i jestem szalenie ciekawa ko艅cowego efektu... M贸j mail to p.nieznany@gmail.com. Oczywi艣cie je艣li nie chcesz upublicznia膰 zdj臋膰 to zrozumiem w pe艂ni:)

Udost臋pnij ten post

zgadza sie, ja tez nie chcialam byc modna. ale chcialam byc inna a nie jak wszystkie panny mlode. w efekcie wychodzac z kosciola dostalismy...oklaski!!! nie wiedzielismy czemu..a dostalismy,to bylo niesamowite!! kalie jasne ze nie. kazdy wybiera sam, Niestylistka mi bardzo dobrze doradzila. eustomy byly super wyborem. a nie roze jak wszedzie zawsze do znudzenia... roze dostalam od gosci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
A ja si臋 zdecyduj臋 pewnie na r贸偶e:) cho膰 to si臋 oka偶e na wizycie w kwiaciarni za dobrych par臋 miesi臋cy dopiero, ehhhhh... Zazdroszcz臋 Wam dziewczyny 偶e Wy ju偶 po/zaraz przed:)

Udost臋pnij ten post

altowiolistko - nic si臋 nie b贸j!!! sama pisa艂a艣, 偶e dla Ciebie bi偶uteria "slubna" to dot膮d by艂y tylko kryszta艂y i/lub per艂y, a ja Ci kolor proponuj臋 ;) ale zaryzykowac warto - zreszt膮 zdj臋cia Magdusi chyba Ci臋 przekonaj膮 ;) nawet na weselu, b臋d膮c ju偶 bez bukietu, jesli b臋dziesz mia艂a barwne kolczyki + kwiat we w艂osach nic nie b臋dzie wtr臋tem typu "Filip z konopi" zw艂aszcza, je艣li dobierzesz z wiza偶ystk膮 odpowiedni odcie艅 makija偶u - mo偶e zielenie w艂a艣nie??? Nos do g贸ry!!!

Udost臋pnij ten post

A po艂膮czenie jasnych r贸偶 z zielonymi storczykami proponuj臋 Ci od pocz膮tku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
Magdusia, bardzo 艂adnie wygl膮da艂a艣 i ca艂o艣ciowy efekt naprawd臋 fajnie:) zazdroszcz臋 wzrostu bo widz臋 偶e do艣膰 wysoka jeste艣. Sukienka r贸wnie偶 super, dzi臋ki za zdj臋cia, pozdrawiam serdecznie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EiS
(Nie)Stylistko, a do bia艂ej wersji (zamiast filetowej) mo偶e taki bukiet: (zdj臋cie trzecie, gdzie jest osoba na zdj臋ciu) http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.asflor.pl/asflor5_pliki/B8.jpg&imgrefurl=http://www.asflor.pl/HF01.htm&usg=__8J0ytRVtYiXs1oP4fqiqrj1WDbs=&h=500&w=375&sz=97&hl=pl&start=25&um=1&tbnid=DXefbkwype96xM:&tbnh=130&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Danemon%2Bbukiet%26ndsp%3D18%26hl%3Dpl%26lr%3D%26rls%3Dcom.microsoft:pl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7HPND_en%26sa%3DN%26start%3D18%26um%3D1 艁adnie od艣wie偶y, bez wygl膮dania jak "bia艂a dama".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altowiolistka01
Jaki 艣liczny ten bukiecik, taki 艣wie偶y:) Nie jestem stylistk膮, domy艣lam si臋, 偶e w moim przypadku welon odpada, prawda? Tzn. nie zale偶y mi na nim absolutnie. Bo futerko, kwiat we w艂osy i welon to na pewno za du偶o szcz臋艣cia naraz, tym bardziej 偶e wyczyta艂am na topiku justyyyy 偶e je艣li mam sukni臋 z trenem (a tren jest b.d艂ugi) to welon powinien si臋ga膰 za tren... Poza tym chyba by 艣miesznie wygl膮da艂o grube futerko + delikatny welon, prawda? Mam nadziej臋 tylko, 偶e uda mi si臋 zdoby膰 jaki艣 kwiat do w艂os贸w, 偶e florystka mi go zrobi... Albo cho膰by by艂 sztuczny, taki jak w linku kt贸ry wkleja艂am... Cho膰 wiadomo 偶e 偶ywy by艂by bez por贸wnania lepszy.

Udost臋pnij ten post

EiS - bukiet rzeczywi艣cie extra, zaraz go wklejam do swoich zasob贸w :) delikatny, przestrzenny i bezpretensjonalny - nie mam zastrze偶e艅 :) altowiolistko - je艣li storczyk florystka odpowiedni Ci spreparuje, nie ma strachu - to trwa艂e kwiaty o mi臋sistych p艂atkach i nawet mocny mr贸z ich nie zwa偶y ;) te sztyczne ze stroika 艂adne, ale musia艂aby艣 je chyba robi膰 na zam贸wienie, bo ci臋偶ko dosta膰 tak dopracowane w sklepach, a w salonie 艣lubnych zedr膮 z Ciebie sk贸r臋 :( Je艣li na welonie Ci nie zale偶y - to nawet dobrze, bo rzeczywi艣cie suknia + futerko + kwiat we w艂osach + jeszcze d艂uuugi welon to b臋dzie za du偶o szcz臋艣cia na raz ;) mo偶e ewentualnie woalka nasunieta leciutko na oczy - w zestawieniu z futerkiem mo偶e Ci to nada膰 wygl膮d a'la Pola Negri, ca艂kiem ciekawy i niebanalny ;) Ale uwaga - primo chodzi mi o SAM膭 woalk臋, bez toczk贸w 艂ezek czy fascinator贸w, secundo do upi臋cia woalki "samej woalki" potrzebna jest siateczka 艣wietnej jako艣ci + fryzjerka o bbbbb zr臋cznych paluszkach :)

Udost臋pnij ten post