Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iw32

Zelixa 15 - nie chudne!

Polecane posty

Gość kozucha
witam w ten słoneczny poranek:) ale wcale tak wesoło mi nie jest:) 5tabletka, na diecie dukana jestem, czuje sie najnormalniej w swiecie, nawet suchość w ustach ustąpiła, nic ale to nic sie nie dzieje aha kilogramy tez bez NAJMNIEJSZYCH zmian eeeee o co chodzi????? fakt, nic sie nie ruszam , ale jeszcze z miesiąc nie bardzo mam sznse ( koncze wielki projekt) przed zelixa byłam tydzień na diecie w sensie nie podjadałam, wiecej białka i warzyw i zero słodyczy i schudłam 2 kg a terz nic. jakoś mnie to nie motywuje

HEJ KOCHANI...JA WAM POWIEM ZE JUZ 3 RAZY BRAŁAM ZELIXE....PRZEZ OKOŁO MIESIAC,DWA I EFEKTOW NIE BYŁO...ALE CZEGO SIE TU SPODZIEWAC JAK JADŁAM NA SIŁE I ZERO SPORTU...OD JUTRA ZACZYNAM NA NOWO,TYLKO TERAZ DIETA I RUCH...!!!! JAK OSTATNIO ZOBACZYŁAM MOJA ZNAJOMA,JAK PO 3 MIESIACACH KURACJI WYGLADA,TO BYŁAM W SZOKU!!! SZCZUPLEJSZA O WIELE,PIĘKNIEJSZA....BO NIE OSZUKUJMY SIE TUSZA UTRUDNIA ZYCIE I PORA TO ZMIENIC!!!!

Gość gosiaczek-pl
Cześć Zelixiary:) Już kiedys pisałam na forum - była to moja pierwsza przygoda z Zelixą (9 kg mniej w 30 dni)ale przerwałam poniewaz uwazałam ,że schudłam juz wystarczająco i chyba przeraziło mnie to co jak schudł mój biust - nie podobało mi sie to ale cóż od tygodnia znowu biore tabletki i przyznam szczerze ,że tym razem mój organizm zareagował inaczej niz za pierwszym razem.Około poł godziny po połknięciu tabletki chodze jak nieprzytomna - totalnie wyciszona ,dopadł mnie całkowity brak apetytu ,na czole pojawiają się kropelki potu i jest mi na przemian zimno albo gorąco ale nie są to dolegliwości ,które nie pozwalaja mi normalnie funkcjonować:)suchość w ustach i ciągłe pragnienie towarzyszy mi od początku ale przeciez picie wody jest wskazane przy odchudzaniu.Spie po 4-5 godz.dziennie i rano nie czuje zmęczenia :)Dziewczyny dla mnie Zelixa jest super ale na wage narazie nie wchodzę :) Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie. Z czasem i Wasze "skutki uboczne " mina - wytrwajcie

no i jest mnie znowu mniej..... zaczęłam od 98 kg 25.01. - 98 kg 01.02. - 95 kg 01.02.- waga stoi 15.02. - 92 kg

Gość dddda
hej ja wzielam juz jakies 3-4 tabletki i musze powiedziec ze dziala ale gdy przestaje dzialac pod koniec dnia rzucam sie na jedzenie (przed snem w dodatku) bo inaczej nie zasne. w ogole niestety nie moge po tym spac a czasami jestem tak pobudzona ze mam dreszcze i mrowienie na ciele i zimne poty. jesc sie nie chce to fakt, chociaz zanim tabletka zacznie dzialac trzeba odczekac jakies 2-3godziny. w przeciwienstwie do meridii ktora dzialala o wiele szybciej ale pamietam ze juz po poludniu chcialo mi sie jesc. zreszta przy tych i tamtych nawet jak jem to chudne, teraz sie nie oszczedzalam i jadlam tak jak napisalam a schudlam pol kilo (wazylam sie wieczorem a wiec rano musialo byc jeszcze mniej). nie wiem z czego schudlam bo mam wage pokazujaca miesnie tlszcz i wode i ani jedno sie nie ruszylo:P a duzo do zrzucenia nie mam, dlatego wzielam se na miesiac kuracje, jakichs 5 kg musze sie pozbyc. mam nadzieje ze dam rade bo pomimo ze moja waga w gore nie idzie to zajebiscie slaba wole mam zeby w koncu wytrzymac na jakiejs diecie, z kolei tu w ogole nie jem w ciagu dnia bo calkowicie sie nie chce i jeszcze ta suchosc w ustach i niesmak, polecam zaopatrzyc sie w karton gum do zucia i pasty do zebow;/

Gość fafabujankakrisa
Hello !!! Mam recepte na Zelixe ale nigdzie jej nie kupię, dzwoniłam po wszystkich aptekach w moim mieście i nie ma, wycofali je poprostu!!! Dziewczyny co będziemy teraz brały, czy jest coś równie skutecznego i dostępnego??????????????????????????????????

Gość papilotka121
Witam!! Maa ktos dojscie do Zelixy albo cos podobnego do tego leku? bo ja zalatwilam sobie recepte i co nigdzie nie moge dostac zostala wycofana...;/ 13364203 Pozdrawiam

Gość
podobno jest mały procent osób u których preaparaty typu zeliksa, meridia nie działają tak mówiono nam na studiach na farmakologii otyłosci

Gość
została wycofana bo ma sporo ubocznych działań

Gość tiiiiiiiiili
nie czytałam wpisów wcześniejszych ale powiem Wam tylko i ostrzegam,żebyście nie obudziły się jak ja z ręką w nocniku.Po braniu zelki przez 3 miesiące miałam takie bóle serca że u kardiologa wylądowałam obecnie mam 26 lat i przez to świństwo coś mi się z seduchem stało,wcześniej NIC MI NIE BYŁO.Jedyna dieta to niestety mniej żreć i ruch żadne cud tabletki nie działają.To nabijanie kasy koncernom farmaceutycznym i tyle.Życzę powodzenia w odchudzaniu z głową ja tabletki spuściłam w kiblu bo przez swoje marzenia o szczupłej ja mogłam sie bardziej wyniszczyć.to tyle ostrzegam,żeby później nikt nie mówił,że nikt nie powiedział.To nie proszki tylko praca nad sobą mogą zmienić kształt ciała

Gość Wiesia1966
Dziewczyny, po raz pierwszy mam zamiar brać zelixę - przed chwilą dzwoniła pani z apteki i podobno jest w hurtowni w Katowicach. Ciekawe, czy to prawda. Dam znać we wtorek, jeżeli uda mi się ją kupić.

Gość zelixa11
Zelixa 15mg opakowanie 60szt. data ważności 10-2012r. Produkt oryginalny firmy Biofarm Poznań. Cena 600zl. plus koszt wysyłki paczką pobraniową ze sprawdzeniem zawartości 20zl. Możliwość wysyłania połowy opakowania 30szt. bez pudełka i ulotki 300zl. plus koszt wysyłki 20zl. http://ogloszenia.adverts.pl/og690594.htm

Gość bez powodu
jej nie wycofali

Gość Gosia ufffffff
uwaga na oszusta domek.max@interia.pl zamiast tabletek wysyla papierki po zupkach chinskich

Gość Viktr33
Ja kupilam Sibutril, jak wpiszecie w gugla: Doktora Odchudzani paczka przyszlo jest ok.

Gość gość
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość gość
Hej gdzie kupić ziola na odchudzanie dobre i bezpieczne