Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czatuje

CZY W NECIE MOZNA POZNAC KOGOS WARTOSCIOWEGO ?

Polecane posty

Gość qwgy
Ale pierdolicie jest pelno fajnych, wartosciowych osob do takiego zwyklego pogadania, jak i szukajcych czegos wiecej. A przyczyny szukana kogos w sieci moga byc rozne.

Gość berg berg berg
brednie ja jestem wartościowy i mam swój świat ale to nie znaczy, że uwielbiam puby, dyskoteki (chociaż miałem taki okres) po prostu lubię się podszywać, poza tym nie raz pogadałem tutaj z bystrymi ludźmi, lubię też atmosferkę tego miejsca, taką przepojoną głupstwem :D

Gość qwgy
Warto tutaj wejsc zeby sie posmiac.Tylu bzdur co tutaj w realnym swiecie nigdy nie uslyszysz.

Gość Weronika29
ja na czacie poznalam swietnego faceta. w sierpniu slub. mamy siedemnastomiesieczna corke. Mam tez kilku przyjaciol poznanych wirtualnie zawsze mozemy na siebie liczyc

Gość mała troglodytka
Ja lubię internet, gdyż tu jest wieeeeelki wybór. O wieeeele większy niż w realu. Swojego super przyjaciela poznałam na kafeterii - znamy się 2 lata, nigdy się nie widzieliśmy, nigdy się nie zobaczymy, ale gadamy o wszystkim. Swoją przyjaciolkę poznalam na innym forum, znamy się już 6 lat, też się nigdy nie widziałyśmy, wiemy o sobie wszystko. I swojego narzeczonego też poznalam w sieci, na Sympatii (oczywiscie z nim się widuję bardzo często :) ). Aha... i mam jeszcze jednego "przyjaciela", chociaż nasze pogaduszki oparte są bardziej na flircie i podpuszczaniu się. Wiem że nigdy się nie zobaczymy i tak jest mi dobrze. Poznalam go tutaj, na kafeterii. Jest osobą tu znaną i chyba każdy go kojarzy, chociaż ostatnio tu nie bywa.

Gość Paulaa-a7
bybybybybybyybyb jestem domatorka, a jesli to zonacza ze nie jestem wartosciowa to sie pod tym podpisuje:P filmy moja pasja ale ostatnio zmora sesja stanowi tak jakby antidotum na lenistwo:P berg x3 racja:D

Gość ...XYZ....
Ja na czacie poznałam swojego prawdziwego przyjaciela (który wcześniej chciał ze mną być ale niestety dałam mu kosza) oraz swojego chłopaka. Od razu nie poznasz swojej bratniej duszy. Trzeba trochę czasu.

Gość Tak Są
heh a ja poznałem moja byłą na iLove ale byłem slepy i zakochany no cóż po 2 latach rozpadło sie a ona dzis jest mężatką, za to moja połówka poznana w Realu jest miodzio :P

Gość nikinikita
Jeśli chodzi o przyjacielskie rozmowy, nie flirt czy cybersex, to fajnym miejscem będzie gochat.in

Oczywiście, że tak. Ja mojego narzeczonego poznałam na chyba najgłupszym portalu ze wszystkich: fotce. On miał fałszywy awatar i ja też. A chłopak inteligentny, wykształcony, mądry.

Aha i temat jest odgrzany przez nikinikita która sprytnie chciała zareklamować gochat.in :) Marketing szeptany ;)

Gość gość
A czemu nie? ja wychodzę z załozenia, że skoro ja mogę mieć konto tutaj http://snapczat.pl/ to inni też. A uważam się za wartościową osobę :)