Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilka chwil

właśnie pije piwo, przyłaczy sie ktoś?

Polecane posty

Miałam z kumpelą, pogadać, po plotkować, umówiłyśmy się na piwo. Ale ona zrobiła mnie w balona i nie przyszła na określona godzinę, ale piwo i tak kupiłam i teraz siedzę sam pijąc Lecha i zagryzając czipsami. Wkurwiłam się!

żeby chociaż zadzwoniła i powiedziała ze nie może przyjść , a ona nic. Pewnie i tak się potem jakoś wykręci a ja głupia jej wybaczę :(

Gość ja też - lecha

moja jedna kumpela też jest cholernie niesłowna :O np nieraz się umawiamy na coś, potem nie odbiera telefonu od nikogo z naszej paczki, a później udaje, że nic się nie stało :O najbardziej lubi siedzieć w domu i oglądać TV :P też jej zawsze wybaczam, bo mówi, że mnie kocha i inne kity wciska :P

Gość mama37
to ja też...bo piję piwo..ale z soczkiem malinowy..pycha..chodziło za mną kilka dni..

hinatka no dokładnie. a swoja drogą też mam taką kumpele, jest cholernie ładna, wszyscy ja wszędzie wyciągają a ona woli siedzieć przy kompie... Jak tak można?

Gość ja też - lecha
Ja też uwielbiam lechy.

Gość ja wlasnie pije heinekena
;) Moja koleżanka robi dokładnie to samo, umawia się, ja głupia nakupuje alkoholu a ta nie przychodzi a pozniej wciska mi jakis kit :o

Gość glupia ja
ja chyba cinzano sobie poleje do lustra....

nie wiem jak, nie wszyscy są duszami towarzystwa, ja też nie jestem :P ale ze swoimi znajomymi i przyjaciółmi lubię się spotykać. ta moja kumpela jest świetna i najlepsze jazdy z nią mam, tylko dziwne zachowania przejawia.. czasami się zastanawiam, czy nie ukrywa jakiegoś problemu :(

Gość glupia ja
a z jakiej okazji pijemy???

hinatka powinniście z nią pogadać szczerze. Może ma kompleksy? Brzydula twój nick do ciebie nie pasuje.

Gość glupia ja
kazdy powod jest dobry, mozemy oblac nasze "boskie cialka " hehe, mi generalnie sie nudzi i smutno, wiec cinzanko dobre jest na poprawe humoru

gadam z nią dość dużo, ale ona jest bardzo skryta.. mówiła mi, że po prostu nic jej się nigdy nie chce, woli oglądać TV albo jeździć ze starymi po mieście, żeby jej kupowali ciuchy i kosmetyki. właśnie, najłatwiej ją na zakupy wyciągnąć, tylko potem matka mi robi wyrzuty, że przepuściłam kasę na kolejny lakier, cienie, czy błyszczyk :O prawdę mówiąc, znamy się jakiś czas, a trudno ją przejrzeć.. często też nie chce jej się łazić do szkoły, ale ja mam podobnie, tylko ja mogę sobie na to pozwolić, a ona nie bardzo.. inna sprawa, że w naszej szkole nic się nie robi :O

Gość mama37
ja piję , bo już od dawna miałam ogromną ochotę na szumek w głowie i tak się teraz fajne czuję. Mała śpi, druga u babci, to a mogę sobie troszkę pobuszować na kafe...

dobra to pijemy a setunia🖐️ nie odpowiedziałaś mi wczoraj jak to możliwe przesiedzieć na kafe 4 lata i czy coś się od tego czasu zmieniło

kilka chwil glupio sie Twoja kolezanka zachowala:O Jak mozna sie umowic i nawet nie nie odwolac podajac wazny powod:(

hinatka mi to wygląda jak by dziewczyna miała kompleksy na punkcie swojego wyglądu, albo z natury leniwa jest i tyle

Gość glupia ja
zaczyna mi szumiec, jestem ekonomiczna :)

no głupio głupio, ale zaraz znajdzie pewnie jakąś wymówkę ... A ja wiecznie gniewać się nie potrafię