Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona878989

Co to znaczy ze cos jest alternatywne?

Polecane posty

Gość Ona878989

spotkalam sie z takim okresleniem i za boga nie rozumie co to oznacza:(spotkalam sie z nim (okresleniem)w grze silent hill,tam bylo ze jest normalne miasteczko i alternatywne,nie rozumiem co znaczy to slowo:D

Gość boś Gópia to nie rozumisz
:(

Gość Ona878989
ale jak to sie ma do tego miasteczka:D?

Gość Ona878989
chyba nikt nigdy w to nie gral ,widze po waszych wypowiedziach;) na wikipedii nie ma:(

jeszcze to stwierdzenie : nie rozumie... mowi się nie rozumieM!

przecież już ci wytłumaczyli co znaczy "alternatywne". nie tylko w tej grze można spotkać to słowo.

Gość Ona878989
o jezusie:-O tutaj ludzie z gorszymi glupotami wyjezdzaja o rozmiar kutasow,urode ich wymion,mord i inne pierdoly a na mnie jada ze zapytalam o jeden przymiotnik:-Odzieki za link skaa wiem jak to sie pisze,zwykla literowka,niedopatrzenie:-O pewnie sama jestes glupia jak but i dowartosciowujesz sie pierdoleniem jakie kto wali byki:-O

nie nazwałam cie głupią, więc skoro wywodzisz takie twierdzenie, znaczy, że masz jakieś problemy ze sobą, widzisz czegoś czego nie ma... no ale cóż, dzieci NEO trzeba uczyć poprawnej polszczyzy bo potem wstyd robią, jak się odezwą

o i ja też strzeliłam byka, ale sie poprawiam w przeciwieństwie do ciebie, widzisz COŚ czego nie ma

spokojnie dziewczyno... ze cos jest alternatywne to oznacza ze sa dwie wartosci/rzeczy itp z czego chociaz jedna musi byc prawdziwa by mialo to sens. w tym przypadku jedno miasteczko jest prawdziwe a drugie jakby falszem tego,czyli czyms nieprawdziwym,odwrotnoscia prawdy:) mam nadzieje ze rozumiesz:) ja tez w to gralam i gram do tej pory,zajebista gra,odciaga od chorej rzeczywistosci;)

skaa o i ja też strzeliłam byka, ale sie poprawiam w przeciwieństwie do ciebie, widzisz COŚ czego nie ma dobrze napisane:)cos co widzisz ale tego tak naprawde nie ma,cos co jest klamstwem.czyli jedno bylo prawdziwe a drugie miasteczko jakby wyobrazeniem bohatera,uluda,zywym falszem