Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyirady87777

seks z byłym - zrobić to czy nie?

Polecane posty

Gość pomocyirady87777

po 4 latach bycia razem rozstalismy sie. bylismy caly czas w kontakcie, po3 latach spotkalismy sie. ma dziecko z kobieta ktorej nie kocha. zabiega o mnie,chce wrocic.ja wiem ze nie chce z nim byc.facet z dzieckiem? nie dla mnie! zabiega o mnie,przyjezdza,skamla o kazde godzinne spotkanie. widze ze przez te lata zycie go zmienilo.wie co stracil. ale ja juz go nie kocham. zostalo tylko pozadanie,chemia i fascynacja jego ciałem. kiedy skine palcem,bedzie moj. przespac sie z nim bez zobowiązan? czy uczucia wroca? brakuje mi seksu.....wiec czemu by nie.czemu sobie odmawiac?

Gość temu by nie
chociazby, ze on moze naprawde cie kochac i mozesz go skrzywdzic w ten sposob

Gość lila224
Wg mnie to nie bo idąc z nim do łóżka dasz mu nadzieje ze skoro to zrobiłaś to jednak coś do niego czujesz itd a pożądanie i chemia zawsze mogą byś po tak długim związku

Gość pomocyirady87777
chciala bym zobaczyc jak to znow jest... kiedy jest moj... jak kiedys.

Gość lila224
Jeśli byś chciała zobaczyć to chcesz go tylko wykorzystać i zostawić czyli zabawić się nim tzn tak mi się wydaje moge się oczywiście mylić

Gość pomocyirady87777
lila224- ja tez nie mam pewnosci, czy on nadal mnie kocha. czuje sie górą i siłę, bo nie cierpie juz jak on mnie krzywdzil.zobaczyl co stracil i role sie odwrocily.... nie chce jego krzywdy..i nie wiem co o tych jego nieziemskich staraniach sadzić. skamle o kazde spotkanie,o kazdego sms-a,ze cierpi,ze pragnie,ze to ze tamto... nigdy nigdy taki nie byl...

Gość pomocyirady87777
doradzcie

Gość Poczernobylski wysyp idiotek
Dupa nie mydło, wiesz o tym ? :O

Gość lila224
szczerze Ci powiem że to może byc jego chwilowa zamian ról po prostu się przejechał i fakt docenił co stracił dlatego właśnie masz przewagę i możesz ją długo odczuwać:)

Gość pomocyirady87777
a moze jesli pojde z nim do lozka, nstrace ta przewage. mam ochote, wiem tylko co ryzykuje.... dlatego tu pisze i sie zastanawiam, czy to ma sens

Gość lila224
No niby nic nie ryzykujesz ale idąc możesz właśnie starcić tą przewagę i później już nie będzie tak fajnie jak wcześniej może lepiej po prostu dac na luz i powiedzieć że nic już nie będzie między wami że go nie kochasz itd??

Gość pomocyirady87777
tzn nie wiem czy go nie kocham...ale nie chce faceta z dzieckiem.... moze i kocham..ponoc stara milosc nie rdzewieje....

Gość lila224
Ponoć tak ale taki facet zawsze będzie miał jakieś zobowiązania wobec dziecka ale jeśli będzie chciał widywać się z dzieckiem to i z tamtą kobietą a różnie bywa z wiernością

Gość pomocyirady87777
lila- co radzisz? 1) pospotykanie sie niezobowiazująco? 2) powrot do soebie ze znakiem zapytania 3) koniec definitywny

Gość lila224
1) Nie ma niezobowiązujących spotkań z byłym ( doświadczenie ) 2) Podobno dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki ( doświadczenie po niedługim czasie sie rozpadło ) 3) Koniec będący najlepszym wyjściem aczkolwiek trudnym do realizowania przez wkurzające mysśli typu " a może jednak lepiej by było; co by było gdyby ... "

Gość pomocyirady87777
to czyste wyrachowanie.... ale brakuje mi seksu... a On to najlepsze rozwiazanie... tylko uczucia moga wrocic..... i bedzie problem :(

Gość pomocyirady87777
powinnam was posuchac dziewczyny...

Gość lila224
Zrobisz jak uważasz ale to może się skończyć nie tak jakbyś tego chciała

Gość kalinkaczerwona
ja poszlam do lozka z bylym i nie mialam wyrzutow sumienia

Gość Król Zabaw
dziwka

Gość Król Zabaw
Ok. no to dziwki dwie. juz lepiej?

Gość nikt istotny
wrócą uczucia to prawie pewne, on sie z tobą przespi i wroci do zonki a ty bedziesz miala moralniaka i góra za dwa tygodnie znow ochote na seks i co wtedy zrobisz? przyjdziesz tutaj z pytaniem co zrobic? oczywiscie ze nie, jesli sie juz pojawisz to po to by zapytac jak sie z tego wykrecić....powodzenia

Gość niedzielny kac morlany
jeśli chcesz się na nim odegrać i będzie to tylko dla ciebie forma zemsty to czemu nie:P jednak jeśli czujesz się niepewnie- uczucia wrócą to nie rób tego,weź też pod uwagę to że on może coś kombinuje,wciskająć ci bajki że z żoną źle i chce zobaczyć czy mu nie ulegniesz po tylu latach tak też moze być-faceci to niezłe sk...,jemu ego wzrośnie a tobie pozostanie moralniak.

Gość pomocyirady87777
niedzielny kac morlany, amaleta,kalinkaczerwona- dzieki za rady... zastanowie się... sama najlepiej wiem, ze racjonalnie najlepiej powiedziec NIE ! doradzac komus latwa sprawa... coz.. podrecze go,pomecze zabawie sie. uczucia wroca?trudno,ja bede miala z tym problem. a moze sie rozmysle.. tyle rad, 2 wyjscia. naszczescie to nie jego zona. zadeklarowal,ze w kazdej chwili odejdzie od niej dla mnie. hah...

Gość sama i o
doopa nie rob tego! uczucia wroca daje reke uciac;p wiem z doswiadczenia;p o ja glupia pipa

Gość sama i o
a gadaj se ile chcesz mozesz mnie w d pocalowac