Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nioooom

Co sądzicie o uniwersytecie KUL? Czy to dobry uniwersytet?

Polecane posty

Gość gość
KUL niby ok, ale jak zobaczyłam ilość przedmiotów katolickich i zakres materiału, w dodatku egzaminy ustne to masakra - przeniosłam się na inną uczelnię. Nie lubię sobie dodawać roboty. Dla wytrwałych polecam

Gość gość
A mój szef jak widzi CV kogoś z KUL to od razu mówi, ze ten ktoś rozumem nie grzeszy :)

Gość student kul ateista
Jesli nie przeszkadza Ci katolicki charakter,ktory jest widoczny na niektorych przedmiotach to zapraszam. Ja jako ateista nie przywiazuje do tego zbytniej wagi.

Gość gość
Wszyscy, którzy twierdzą, że KUL jest przereklamowany, albo że trzeba być niezwykle religijnym, aby tam się dostać SĄ W BŁĘDZIE. KUL to jak najbardziej prestiżowa uczelnia z wykładowcami, którzy są otwarci na problemy studentów. Panie w dziekanacie są przemiłe zawsze wyjaśnią wszelkie niejasności. Studenci są wobec siebie tolerancyjni i niezwykle pomocni. Na KUL'U znajdzie miejsce dla siebie każdy, kto idzie na studia po to, by "czegoś" się nauczyć.

Gość Lukas81
osobiście nie spotkałem się z traktowaniem takim że po kulu nie zatrudniają. Nie jest to prawda. Kul skonczyłem 16 lat temu, cały czas się dokształcam podyplomowo. Kolezanka nie zaliczyła przedmiotu, miała 2, przeniosla się na umcs i tam zaliczyła ten sam przedmiot na 5. Więc nie należy uogólniać że na umcs jest wyższy poziom. Nie sądzę.

Gość gość221
dla mnie dyplom umcs jest w cenie papieru toaletowego. UMK - tragedia- korupcja. Przyjmują po znajomości. Z UMK przeniosłem się na UW. KUl - doceniam - ze względu na wysoki poziom. Nie pytajcie skąd wiem. Umcs to słaby uniwerek.