Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem

Kiedy skończy się ta beznadziejna pogoda?! Zwariować można /

Polecane posty

Jak upał narzekacie ze gorąca jak deszcz narzekacie że zimno i mokro na zdecydujcie się wreszcie :P

Ja nie narzekam, gdy ciepło jest ! Wypraszam sobie:P A poza tym ,myślę że nikt nie lubi takiego stanu pogody jaki ostatnio u Nas jest. Co godzinę inaczej. Nawet sobie nic nie można zaplanować na świeżym powietrzu, bo pogoda wszystko psuje:/

Nie ma widoków, żeby był ten upał :/ Masssakra :/ Potem się dziwią,że ludzie wolą na wczasy za granicę wyjechać. Tam przynajmniej pogoda jest pewna. Myślicie,że całe lato będzie takie w kratkę? Mówili ,że niby od tego tygodnia pogoda ma się poprawić...Ale nawet jeśli,to ciekawe na jak długo :/

Gość do_bimbałkowej
A mi odpowiada taka pogoda. Nie lubię upałów.

No właśnie... a ja to zwolenniczka albo białej,mroźnej zimy...albo gorących,słonecznych dni-wolę konkrety :D A w takie dni jak teraz... to niestety ciężko jest mi wcześnie wstawać,chodzę cały dzień jakaś taka przybita :/ Mówiąc "odpowiada" taka pogoda....Hmm,zdajesz sobie sprawę, że niektórzy w ten czas tracą swój cały dobytek? Niestety żywioł wody również może doprowadzić do tragedii. Tyle powodzi teraz,a deszcz dalej pada. Sama mieszkam przy Odrze, na Śląsku i muszę przyznać,że są miejsca w których nieciekawie to wygląda:/

U mnie jest slonce i jest 23 stopnie jak na razie a mamy 10.33 :O:O Wiec do południa będzie z 30 :D nienawidze upałów 😭😭 😡

Przyjeżdzaj na waly Jasnogórskie :O:O:O:O:O:O:O:O:O Najbardziej żalowe miasto w POlsce 😭😠😭

Gość parowka z serem
hehe u mnie dzis jest po prostu upal...:) chyba 30 stopni. Wczoraj tez tak bylo :) zapraszam do mnie :)