Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lesny_duszek

Wrocław USG 3/4D, szkoła rodzenia

Polecane posty

Witam, proszę o radę mamy z Wrocławia: - gdzie najlepiej wykonać usg 3/4D - polecany jest dr Fusch, dr Kłósek, dr Mydłowski z Mediconceptu. Czy macie doświadczenie z tymi lub innymi lekarzami - jakie macie opinię, gdzie warto zrobić to badanie? - którą szkołę rodzenia wybrać? Zastanawiam się nas szkołą rodzenia przy Szpitalu im. A. Falkiewicza - Brochów (tam planuję rodzić) lub nad szkołą rodzenia w CM LiM, bo tam mam lekarza. Jakie są Wasze opinie - może jakas inna szkoła? Czy lepiej jest wybrać szkołę przy szpitalu, gdzie będzie poród?? To moja pierwsza ciąża i będę niezmiernie wdzięczna za pomoc :) Pozdrawiam

Witam, znajomi polecili mi Szkołę Rodzenia Pani Ewy Kusiak w Promyku Słońca - miesiac temu skończyłam zajęcia, mówie Wam na prawdę warto, mnóstwo cennych wskazówek, a sama prowadzące to kopalnia wiedzy- teraz czekam na rozwiazanie :)

co do USG to ja moge tez polecic dr Tłaczałe, która przyjmuje przy Glinanej 40, przy gabinecie dr Marka Eliasa; mialam u niej robione USG genetyczne i usg połówkowe i jestem bardzo zadowolona, badanie trwalo ponad 40 min; jezeli nic sie nie zmienilo to przyjmuje tylko do poludnia... rejestracja: 71 3367776

Gość marika098
Chodziłam do szkoły rodzenia Doula. http://krainadouli.pl/ Spotkania odbywały w małych kameralnych grupach. Szkoła przygotowuje do porodu a nawet oferuje wparcie w czasie jego trwania.