Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efqa40

wreszcie zostałam upragnioną ciocią

Polecane posty

Gość efqa40

po wielu latach starań mojej siostrzyczki wreszcie zostałam ciocią :D

Gość ja na szczescie
jeszcze nią nie jestem i mam nadzieję, że szybko nią nie zostanę.:classic_cool:

Gość efqa40
a na mnie była już najwyższa pora :D no ale wreszcie się udało, po wielu latach starań jest piękny siostrzeniec :) Ale jestem szczęśliwa !!!

Gość efqa40
bywalec1----> ta cyferka przy moim nicku to moja liczba lat :D, więc ustępuję młodszym pola do popisu w macieżyństwie :D

ewqa40-----> w takim razie jesteś .... 2 lata młodsza o d mojej mamy kiedy mnie urodziła. Także wszystko jeszcze przed Tobą :) a masz juz własne dzieci??

Gość nedddff
a wiesz, ze dobra ciocia to jest wtedy jak wszystkie pieniądze przeznacza na siostrzeńca/siostrzenicę.

Gość efqa40
Witam ponownie :) bywalec1---> tak,mam mojego ukochanego jedynaka, który ma już 18 lat, a więcej dzieci mieć nie mogę, dlatego tym bardziej się cieszę, że mojej siostrze się udało. Starała się bardzo długo, aż w końcu zdecydowała się na in vitro, no i jak widać udało się :)

Gość efqa40
CiepłaPłomieniem---> dziękuję bardzo :) Jak słyszę, że nasi politycy i inni chcą zakazać in vitro to mam ochotę im wszystkim życzyć, aby nigdy w życiu nie zaznali szczęścia w życiu!!!

efa widzisz, nie jestes sprawiedliwa..a lesbijki? a kobiety co latami usuwaly ciaze i nagle nie moga miec dziecka i decyduja sie na in vitro? chyba nie myslisz powaznie.. zreszta nie wierze aby kobieta w wom wieku zle komus zyczyla ;/

Gość efqa40
zapytam wiec....--->przy próbie wprowadzenia zakazu in vitro chodzi o coś zupełnie innego niż ty piszesz. Ja głównie myślę o tych kobietach, dla których in vitro to jedyna szansa na posiadanie upragnionego szczęścia!!! A co ma mój wiek do tego, czy komuś będę źle życzyła czy nie :o ?????

nie wiem o co chodzi z zakazem in vitro bo mnie to nie dotyczy, ale wiem ze maja byc obostrzenia ale calkwicie go nie zakaza, chodzi o refundowanie tego zabiegu, w prywatnych kliniach bedzie sie to odbywalo nadal.za 20 tysiecy..

Gość efqa40
No właśnie, to że nie chcą refundować z różnych powodów takich np. jak moralność czy wiara itp... to jeszcze ok, ale ja słyszałam, że mają zakazać całkowicie i tego nie jestem w stanie zrozumieć!!! I dlatego tak mnie to wkur...ia,

Gość efqa40
Lara27---> bardzo dziękuję :D może już dzisiaj wyjdą do domku i będę mogła ich wyściskać !!!