Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoloty w głowie

nie ma co sie sugerowac opiniami kafeteriuszek

Polecane posty

Gość samoloty w głowie

czytałam tu od kilku forumowiczek ze najlepsze grube nawilzające chusteczki dla dziecka są z firmy pampers te pomarańczowe. ze świetnie nadaja sie do wycierania pupki z kupki. Kupiłam więc te chusteczki, wyjełam jedną i oczy mi wyszły, nie ma zapachu, cienkie tak bardzo ze az przeswitują. I to maja byc te niby grube? to juz lepsze te bambino rózowe, pachną i są nieco grubsze. Moze macie uczciwe kafeteriuszki inne propozycje grubych chusteczek ?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to co pasuje komuś nie znaczy ze bedzie pasowac Tobie, nie pytaj o opinie tylko sama wypróbuj inne chusteczki

Gość to co pachnie częto UCZULA
zamów wizytę u alergologa od razu poza tym to forum nie jest po to by wymieniać się opiniami szarych ludzi, ale po to by w zawoalowany sposób reklamować wyroby by się lepiej sprzedawały :-P

Gość samoloty w głowie
mam bambino niby najlepsze są , pachną i sa grubsze od tych pampers pomarańczowych. dlaczego tak bardzo kilka z was pisała ze sa one grube skoro nie sa? więc które tak naprawde sa grube? dlaczego jest tyle opinii co do grubości? aha i te pampersa są w dodatku jakos kiepsko nawilżone

ja też nie lubię pampersa.nie pasują mi także nivea.ja lubię bambino i dzidziusiaq ale cięzko powiedzieć czy one są grube.są jeszcze happy ale ich nie używam.jak nie miałąm dziecka czasem sobie kupowałam takie chusteczki (do wycierania rąk np) i happy były dość sztywne i szostkie.nie wiem jak sprawdzają sie teraz

Gość DuoMama
próbowałam różnych chusteczek i w moim przypadku najlepiej się spisują Huggies i Rossmann. Dlaczego? Co, kto lubi ale mnie do szału doprowadza jak czyszczę dziecku pupkę, rączki czy buzię i zostaje na nich śliska maź. Lubię wyczyścić i nie chcę żadnych pozostałości balsamu. Huggies i Rossman zostawiają lekką wilgoć ale nie tłusty nalot. Nie potrafię określić ich grubości bo nigdy na to nie zwracałam uwagi ale jak dla mnie są najlepsze. No i najważniejsze, nie mają mdlącego intensywnego zapachu. Raczej neutralny.

Ja też polecam huggies. Są całkiem inne od reszty. I też najbardziej lubię w nich to że są jakby suche i grube

Gość na uspokojenieee
ale huggisy się rwą jak papier toaletowy i są cinkie rossmanowskie są kiepskie bo nie wycierają tyłka moim zdaniem happy są spoko, chyba największy wybór mają. Polecam z wyciągiem z bawełny kupiłam teraz w auchan johnsona 6 paczek za 30 zł, wiec wypada 5 zł za paczke. Też są fajne, nie rwą się i ładnie pachną moje dziecko nie ma uczulenia na pachnące natomiast ja nie znosze tych bezzapachowych lub cuchnących takich jak tesco czy rossman właśnie. Z opiniami na kafe tak jest, tyle peanów było nad pieluchami dada a ja nadal tego pojąć nie moge, w czym są lepsze od pampersów lub huggies

Huggies ?? są papierowe i kulają się dziecku na pupie drobinki. Ja preferuję dzidziusia, ale wszystko rzecz gustu:)

Gość na uspokojenieee
no dokładnie takie paprochy są, bo one jakies papierowe mocno i się rwą . W zasadzie jest wiele dobrych. Dzidziusie tez są spoko. Happy takie w pomaranczowym opakowaniu ślicznie frezjami pachną. Nivea są grube i trwałe i mają fajną perforowaną powierzchnie. Ale są drogie. Pampersy pomaranczowa seria to porażka na całej linii

Gość DuoMama
Jak widzisz autorko topiku, każdy ma jakieś swoje preferencje i gusta. Myślę, że musisz po prostu popróbować różnych chusteczek i tańszych i droższych i metodą prób i błędów wybrać te, które ci najbardziej odpowiadają:-)) Jak to ktoś kiedyś w Tv powiedział "jeden lubi jak mu cyganie grają, inny jak skarpetki śmierdzą" :-))

Gość samoloty w głowie
a ja nie luibie jak mi zyganie graja i nie lubie jak mi skarpety smierdzą ,nie lubie tez makreli:) faktycznie. Musze kupic róznych rodzajów, i tak sie zuzyja przeciez w okresie noworodkowym wszystkie jakie kupię. Nie zakładam nawet zeby dostało uczulenia, bo wtedy to juz klapa by była.

Cała pomarańczowa seria pampers jest szajsowata Za to pieluchy te w zielonych opakowaniach najbardziej mi odpowiadają. A chusteczki to tak jak pisałam po wielu próbach stwierdziłam że dzidziuś ma najlepsze

Gość a ja mam w domu 12 latka
A ja kupuje DADA z biedronki i dla mojego synka sa dobre ,kupuje tez z Rossmanna i tez ok.

Gość a ja mam w domu 12 latka
A co papmers to sa male i trzeba wziac z 6 zeby dobrze wytrzec dupke.

Gość mama z prywatnegooo
pieluchy dada powodują grzybice u dzieci, był topic o tym tutaj, poszukajcie na rynku jest masa fajnych chusteczek. Nie polecam tylko tych sieciowych sklepów typu rossman, tesco, biedronka itp Huggies też nie są rewelacyjne, podobnie jak pampers pomaranczowe.

jak dla mnie rewelacyje sa huggis pure i pampres sensitiw husteczki i nie rozumiem czemu tylu osoba nie odpowiadaja .... wiec wychodzi na to ze kazdemu odpowiada co innego i trzeba probowac

Gość pearlineee
mnie pampers sensitive nie odpowiadają bo nie pachną, dodam ze moje dziecko nie ma uczulenia na nic. Huggies są za cienkie i trocinowateale prawda kazdemu co innego pasje.

Gość ja polecam chusteczki
chusteczki haggis ale pieluchy już nie

Gość ja polecam chusteczki
tzn huggies :)