Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielomama

dziewiąte bobo w drodze...

Polecane posty

Gość wielomama

Hej! Czy są tu mamy wielodzoetne? Mamy 8 dzieci i dziewiate w drodze. NIe wiem czy znajde tu takie osoby, bo teraz to nikt chyba nie stosuje naturalnych metod. My akurat zyjemy domeną ze kazde dziecko jest darem Boga i nie stosujemy antykoncepcji, co nie znaczy ze nie mamy o tym zielonego pojecia. Jestem w 3 miesiacu ciazy , a moje pozostale pociechy to 3 córki i 5 synów w wieku: 11, 10, 9, 7,5, 3, 2, 1

Gość średniowiecze
:O dar boga... Dziecko jest darem Boga kkiedy sie go pragnie, a nie dlatego że sie trafiło... Żenujące dla mnie jest takie podejście do zycia

Gość ciasto orzechowe
prowokacja

Gość michalina ***
niesamowite! Jak sobie radzicie finansowo? Macie duży dom i pieniądze na tyle dzieci? Czy każde z nich dostaje dość uwagi?

Gość my mamy na razie 5
ale młoda jeszcze jestem więc kto wie;)

Gość założe sie że wykorzystujesz
starsze dzieci do opieki nad młodszymi to mnie wkurza w tych wielodzietnych rodzinach, gdzie ojciec robi, matka rodzi a dzieci wychowują sie same Boże nie wyobrażam sobie jak moozna poradzić sobie w ciąży z 5, 3,2,1 letnim dzieckiem

Gość mama dulatkii
prowokejszyn ;)

Gość jestem w 33 tc
Eee tam, nudna prowokacja...ale zaraz na ciebie i tak naskocza, zobaczysz :)

Gość 1234567.........
popieram wielodzietne rodziny ale pod warunkiem że jest to przemyślana decyzja a wpadka za wpadką no i oczywiście musi być zaplecze finansowe i odpowiednie warunki mieszkaniowe ...inaczej żal tylko tych biednych dzieci jak nie ma co do garnka włożyć czy nie ma za co kupić nowego ubrania czy butów

Gość hahahahahahahaahah
Pewnie wyglądasz jak rozciągnięty wór na kartofle, aż dziwne, że mąż chce cię jeszcze bzykać :D:D

Gość omojboze
PATOLOGIA

Gość lalal a ja sie z ciebie smieje
hahahahahahahaahah Pewnie wyglądasz jak rozciągnięty wór na kartofle, aż dziwne, że mąż chce cię jeszcze bzykać Ale te jestes tepa :D Nawet nie widzisz, ze ktos sobie jaja robi i z takich worow jak ty boki w domu zrywa tepaku :D

Gość założe sie że wykorzystujesz
przemyslane i planowane są jak najbardziej.... Bóg za nich myśłi i planuje - oni sie tylko rżną ;)

Gość hahahahahahahaahah
Przecież ja wiem, że to prowokacja :D:D Daje tej pani tylko powód do radości udając, że wierzę :D

Gość Roksana 22
Gratuluje;)tez bym chciala taka gromatke biegajacych rozrabiakow w domu,Kocham dzieci;)jak narazie mam jednego synka 6miesiecznego ale w planach mam conajmniej 3 dzieci;)jestem twojego zdania dziecko to dar od Boga!!!ale oczywiscie z rozumem,jesli potraficie zapewnic dzieciom tego czego potrzebuja to dlaczego nie....jeszcze raz Gratuluje i zycze Powodzenia a przedewszystkim Cierpliwosci!!!;)

Gość wielomama
Wbrew pozorom stać nas na tyle dzieci. bo mąz dość dobrze zarabia i mamy spory domek.

Gość Malenka milosc
kto powiedzial ze kobiety ktore tyle razy rodzily nie maja figury? moja kuzynka ma 6 dzieci i naprawde nie jedna bezdzietna moze jej zazdroscic. a nawet jesli wielomama nie ma idealnej figury to przeciez nie opakowanie sie liczy a serce czlowieka

mam nadzieję, że dostaniecie też "od Boga" dary, zeby je odpowiednio wychowac, wyżywic, wykształcić itp. :O

ludzie,nie ciagnijcie tego tematu, niech zginie w przestworzach netu. To tylko prowokacja.