Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia1977

lubelski bocian

Polecane posty

Gość guzia
Misia jeszcze nie słyszałam żeby na UP ktoś charytatywnie pracował ;)

Gość guzia
witaj Natasza

Gość natasza1
tak apropo to ktoś ma jakąś wizytę albo coś czy cisza

Gość guzia
ja w poniedziałek mam dietetyczkę:))

Gość Misia1977
to miało wzbudzić we mnie poczucie winy, ze "wyleguję się". A tak na prawdę dopiero od niedawna zaczęłam się cieszyć z ciąży (od 7 m-ca, bo wzrosła szansa na przeżycie wczesniaczka), do tej pory bałam się, ze coś będzie nie tak. zresztą fatalnie się czułam, ciągle jakieś skurcze, skracająca się szyjka itp. A teraz na przełomie 8/9 m-ca nie byłam bym wstanie dotoczyć się codziennie do pracy ;-)

Gość agatat
balbina idzie dzisiaj na podglądanko do luxmedu

Gość Misia1977
A ja dziś badam mocz na obecność białka, bo wyglądam jak balonik, a we wtorek ktg w Ovum to od razu Loleczek zerknie na wyniki obu badań ;)

Gość agatat
Misia1977 ja juz tez usłyszałam że jeszcze dobrze nie zaszłam a juz jestem na zwolnieniu a ktoś za mnie pracuje, tylko ja teraz pracowałam pół roku za ina dziewczynę i nie marudziłam tylko inni potrafią, nawet lolek ostatnio powiedział że po 12 tygodniu moge wrócic do pracy ale stwierdził że do tego czasu przyzwyczaję się do siedzenia w domu więc nie bedzie mi sie chciało wracac i słusznie

Gość guzia
Misia pracą to nie ma się co przejmować i tym co ludzie gadają w stylu: trzeba brać zastępstwa, leni się w domu itp..............ciąża to jedyna okazja aby odpocząć od pracy i wykorzystać przysługujące 100% płatne zwolnienie :) sama też byłam na zwolnieniu w pierwszej ciąży.....no ale niestety nie udało się jej utrzymać.......

Gość Misia1977
Guzia buziaczek ;). Powiem tak, dobrze mi w domu ;-). A w dodatku niech coś mam z tego, że płacę ZUS. składkę zdrowotna, chorobowa i na marmury to pobierają od wszystkiego więc niech teraz mi trochę oddadzą ;-)

Gość natasza1
no tak balbinka podgląda jajniki ;) jakoś by się przydało majeczkę zawiadomić na pewno nie wie że tu jesteśmy

Gość natasza1
balbina ty chyba masz jakiś kontakt żeby podesłać link bo ja gdzieś zgubiłam maila

Gość Misia1977
przydałoby się powymieniać mailami w razie takich "nagłych przypadków" ;-)

Gość agatat
zaraz napisze do majeczki smska

Gość natasza1
guzia ja to sobie chyba na razie daruję tą dietetyczkę, i tak jestem na misce u teściowej

Gość guzia
natasza ja idę bo teraz zaczęłam też brać zelixę to jakieś ustabilizowane żywienie by mi się przydało...........a sama to się jakoś zmotywować nie potrafię :/

Gość guzia
tzn wczoraj żywiłam sie głównie sałatą, rzodkiewką i truskawkami :)

witajcie :-) dostałam smska od Agatat :-) A macie mozę numer do Monique, bo ona ma dizisaj wizytę i jestem ciekwa jak jej jajka urosły po Lamettcie... jakoś dziwnie sie tutaj pisze... no i nie ma avatarów :-( aLE LEPSZE TO NIŻ NIC, DLA NAS UZALEŻNIONYCH :-)

Gość guzia
Majeczka ta z różowym futerkiem jest fajna:)

Gość agatat
Majeczka może wstaw sobie najzwyklejsze i najtańsze rolety do sypialni i tyle, i musisz brać cos przed snem na uspokojenie- jakieś ziołowe tabletki, ja bardzo długo spałam dzięki valerin sen

Gość guzia
roletki w sypialni to super sprawa wiem bo mam takie............kupiliśmy chyba po 26 zł za sztukę i nareszcie nie muszę wieszać zasłonek-zbieraczy kurzu, a roletki są bardzo wygodne i praktyczne :)

Gość natasza1
ktoś korespondował z moniqe ale nie poamiętam kto majeczka a ty idziesz za tydzień? na wizytę

Gość natasza1
ale majeczka jest jeśli chodzi o swój dom perfekcjonistką i jeśli się nie mylę to nie kupi pierwszych lepszych rolet tylko jak coś przyczepi do swojego oka to będą już te "właściwe" rolety ;) podziwiam takich ludzi bo nam już się kończą pieniążki na budowę i zaczynamy kombinować jakby tu taniej .....

Natasza rozgryzłaś mnie.... ja jestem taka, że wolę czegos nie mieć nawet rok, ale kupię już cos co mi sie podoba... np. nadal nie mam niektórych lamp, wisza takie kikuty... ale nie chcę kupic coś co mi sie nie podoba :-) Natasza ja już w poniedziałek idę na wizytę... mam schiza jakiegoś... że jednak mi te jajka nie urosły, bo ostatnio sie nie wysypiam, dzisiaj tempka już mi jakoś dziwnie skoczyła, no i mam wiadomosci od Dziewczyny, niestety pomimo tego, że miała piękne jajeczka po tej lamettcie, było IUI... zrobiły sie torbiele :-(

Gość agatat
no to ładne halo z dziewczyną i z torbielami :(

Gość natasza1
tylko ja bym o te torbiele nie oskarżała lametty do torbieli trzeba mieć trochę skłonność, przecież majeczce zrobiły sie i po gonalu a np ani mi ani agatat nie zrobiły się torbiele po niczym ani po clo ani po gonadotropinach ani po lamettcie balbinie też się robiły torbiele po różnych rzeczach

Gość agatat
natasza1 masz rację, zawsze lolek mi powtarzał że u mnie chyba nie ma skłonności bo jak chodziłam na wizyty na początku każdego cyklu to sprawdzaliśmy czy nie ma torbieli i nigdy nie było, mimo tego że czasami pozostawał w jajniku stary pęcherzyk

Gość balbina777
a no ide na podglądanko na 12.55