Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssstudentka

Studenci - skąd macie kasę?

Polecane posty

Gość Ja mam pieniądze
od rodziców. Oni dobrze zarabiają i mnie utrzumują, póki się uczę.

Gość oman sesyjny
Lili taaaak całymi dniami na uczelni jesteś:D:D! ciekawe kto dokonuje za ciebie wpisów na kafe??:O przyznasz przecież że siedzisz tu całymi dniami!:P

Nie - rzadko siedzę na kafe. A praktyki i zajęcia praktyczne skończyły mi się miesiąc temu :P Teraz sesja... I się uczę, a w przerwach piszę na kafe odmóżdżając się :P

Gość oman sesyjny
jasne jasne Lily:P przecież też śledzę kafe i widzę twoje wpisy dość częśto, i nie tylko podczas sesji:classic_cool: Bdw ja też mam sesję, jutro egz, a ja po kafe łążę😭 Powodzenia na egzamach!:)

Gość co może przynieść nowy dzień..
ja korzystam z pomocy materialnej ze szkoly, czasem napisze o zapomoge pare groszy wpadnie, albo o jakis rabat na czesne, czasem na allegro jakies smieci pogonie, troche na czarno na wakacje i jakos sie kreci

Dzięki i nawzajem:). Mnie już na szczęście czeka tylko 1 ale za to najgorszy :O Ale na mojej uczelni nie ma sesji jako takiej... Wszystko jest rozciągnięte w czasie :P

Gość oman sesyjny
Lily, no to zazdroszczę ! ja mam jeszcze 3egz:O co studiujesz???

Pielęgniarstwo i w czwartek dyplom czyli wypytywanie z materiału z całych trzech lat przed komisją i jeszcze obrona pracy :O:O Ty masz ciężki kierunek? Marsz do nauki :P:D:D

Gość oman sesyjny
piję kawę:classic_cool: i będę wkuwać do rana, rano prycznic i na egz!:D ja jestem na biotechnologii ! ciężkawo jest i wszystkie egz w przeciągu 2,5 tygodnia😭

Gość vicodinnn
Hhehehe widzę znajoma na kafe siedzi ;) tak się skałda ze studiuję to samo;) i we wtorek czeka mnie losowanie oddziałów...

To lepiej idź spać, wstań rano, poucz się 2 godziny, zjedz porządne śniadanie i żuj gumę w czasie egzaminu. Lepiej zdasz ;)

Gość vicodinnn
Bydgoszcz? :P

Gość oman sesyjny
nie no, nie zdążę w 2h:(, rano na 8.30 na egz muszę się stawić.. pouczę się do 5.00 ;] czasami żuję gumę na examach:D to rzeczywiście jest udowodnione naukowo że pomaga??;>

Tak, bo podczas żucia gumy mózg lepiej się natlenia i wydajniej funkcjonuje :)

Gość oman sesyjny
o proszę proszę, lily z Lublina:D ja też:D:D:)

Gość vicodinnn
ojjjjj ciekawy zbieg okoliczności ;) Ja też już mam wszystkie egzaminy za sobą i jestem na czysto. Teraz ten dyplom i obrona pracy i można ubiegać sie o prawo wykonywania zawodu;) lecę spać;) powodzenia wszystkim na egzaminach

Gość oman sesyjny
dzięx za poradę, żeby tylko mnie nie wywalili z sali za to, hehe

Dzięki, dobrej nocy vicodinnn :):) 🖐️ Eeee omanie nie wywalą Cię, za dużo osób wokół Ciebie będzie :P Też zaraz wracam do nauki czytać o mocznicach :P

Ja jestem na utrzymaniu rodziców i - co najlepsze - mam tę samą rozkminkę, co autorka tematu... Pasożytowanie nie leżey w mojej naturze.

Gość oman sesyjny
a ja mikrobiolgię przemysłową wkuwać już idę idę.. miłego owocnego kucia!:) juz zamykam kafe :P

Gość nhbgvfc
popelnilam blad ze sie tu odezwalam, bo zapomnialam, ze w polsce w wiekszosci spotykam sie z opiniami ze to wrecz zbrodnia ze mnie ojciec utrzxymuje. no zbrodnia moze nie, ale co sie dziwsz? nie jest to powod do dumy, samodzielnosc zawsze jest wyzej ceniona niz jak dorosla pannica studiuje i zyje na koszt tatusia , jeszcze jakby ci dawal na podstawowe potrzeby a ty bys dorabiala, ale prezenty w postaci samochodu to tak samo masz sie czym chwalic, pasozycie :classic_cool: