Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

przyjmie mnie lekarz z nagłym przypadkiem jeśli nie byłam zapisana?

Polecane posty

potrzebuje sie dzisiaj niezwlocznie dostac do lekarza, ale nie jestem zapisana i boję się, ze mi odmówi :o jesli jest nagły przypadek lekarz może odmówić przyjęcia? nie wiem czy iść, a poza tym ludzie w przychodni mnie zjedzą :o

Gość mammamiapomidore
a pogotowie?

chodzi o okuliste, stało mi się coś z okiem, mam całe czerwone, łzawi i boli :o na pogotowiu mi nie pomogą bo nie ma oddziału okulistycznego u nas :o od 18 przyjmuje ten lekarz i sie zastanawiam czy w ogole jest sens iść... dzwoniłam z takim pytaniem to mi pielęgniarka powiedziała, ze lekarz zadecyduje...

Gość a nie uważasz ze takei
idź, przyjmnie cie

To idź na dyżur okulistyczny, na pewno jest jakiś w Twoim mieście... A tak czy tak idź...

Gość
powinien cie przyjac, choc tak naprawde zalezy to od jego dobrej woli:o ale jedz, kurde, oko to nie zarty:( najwyzej poczekasz, trudno, lepsze to, niz gdybys w ogole nie poszla do lekarza:( wracaj do zdrowia szybko.

jest napisane, że nagłe przypadki mają pierwszeństwo, ale czasem się zdarza tak, że to tylko takie pisanie ;) poza tym ludzie w przychodni to mnie zjedzą jak będę chciała wejść jako niezapisana...

Gość mammamiapomidore
Szukaj ostrego dyżuru. Jak ja kiedyś miałam chore oko, to bez problemu mnie zbadali. A jak nie znajdziesz - marsz do okulisty! Sprawdź jeszcze (na wszelki wypadek), czy jakiś lekarz w Twoim mieście nie przyjmuje prywatnie. Z oczami nie ma żartów.

właśnie wiem, że z oczami nie ma żartów... wydaje mi się w ogóle, że zaczynam gorzej widzieć, o ile to nie moje "wkręty" :o