Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miekkki DRAŃ

DLACZEGO WY KOBIETY JESTESCIE TAK PODLE!?

Polecane posty

Gość miekkki DRAŃ

walczylem o ta milosc , stralem sie, zrywala ze mna juz kilka razy , zawsze to ja pierwszy robilem krok by bylo dobrze , by wrocila, ona plakala i wszystkiego zalowala zapewniajac mnie o uczuciu o tym jak bardzo mnie kocha, po kilku dniach to samo oburzona , wkurzona robila mi awantury z byle powodu, nie moglem nawet rozmawiac z kolezanka - zazdrosc z jej strony ! a ona mogla wszystko . tlumaczyla ze to nic zlego,znosilem wszystko bo kocham,bylismy razem 6 lat, byly i cudowne chwile ,(na poczatku) i pozniej tez bywaly , dzis mi zrobila koleja awanture , nei wytrzymalem powiedzialem ze odchodze , ni eodezwala sie ani slowem , po 20 min napisala smsa - OK .Jest mi tak przykro , nie moge w to uwierzyc , zapewne mysli ze jutro napisze , odezwe sie bede chcial wrocic- tym razem sie nie doczeka , przecierpie ,ale to juz naprawde koniec, nie pomoze juz placz nie pomoze juz nic, wykonczyla mnie psychicznie,nie wiem dlaczego tu wlasnie pisze , ale ni emoge sobie poradzic , mysalem ze zadzwoni cos powie , przeprosi cokolwiek a tu tylko OK . jak ja jej nienawidze.

Gość Mariannnnnnnn
Olej ją.

Gość brutalizacja życia
Wszystkie kobiety to nic nie warte kurwy Twoj blad ze wczesniej tego sobie nie uswiadomiles Te suki zasluguja tylko na to zeby je w pizdu zagazowac

Gość moniśśśśśśśśśśśśśśś
niepisz poczekaj odezwie sie zobaczysz doceni i przejrzy na oczy co straciła bedzie cie blagała zebys wrócił jestem tego pewna trzymam kciuki.... chyba ze ty juz naprawde niechcesz być z nia ?

myślisz patałachu , że tylko wy faceci macie monopol na takie denne zachowanie??No to koleżanka wyprowadziła cię z błędu i pokazała gdzie jest wasze miejsce w szeregu łajzy :D:D:D

Gość miekkki DRAŃ
mysl sobie co chcesz niunia

Gość miekkki DRAŃ
niunia , chyba ciebie tez tak ktos skrzywdzil jak ona skrzywdzila mnie, dziwne ze nie rozumiesz co czuje

Gość miekkki DRAŃ
tym razem poszlo o kolezanke, wmowila sobie ze chyba ja zdradzilem , we lbie juz jej sie pomieszalo , ale mam jej dosc, i tesknie tez niech to szlag jasny trafi

Gość brutalizacja życia
niunia to zwykla tepa szmata nie ma co zwracac uwage na te glupoty ktora ona pierdoli

mam głęboko w poważaniu wasze męskie cierpienia i zawsze mam radochę jak jakiś pacan dostaje kopa w dupę

Gość miekkki DRAŃ
chyba tak

Gość oliwia 78
dobrze zrobiłeś , ta tęsknota powoli minie

Gość miekkki DRAŃ
niunia stuknij sie w leb

Gość Mariannnnnnnn
My cię niunia też znamy z twojego pierdolenia.

brutalizacja vel pure coś tam vel jaruś - bardzo mi przykro że mama oddała cie do domu dziecka, dziewczyna kopnęła w dupę i że masz małego :D:D

Gość brutalizacja życia
zamknij morde puszczalska kurwo ze smierdzaca i rozjebana pizda

Gość miekkki DRAŃ
mam nadzieje ze minie, dlaczego ona jest taka podla, a jeszcze kilka dni temu mowila ze mnie kocha , dzwonila prosila o spotkanie, zasypywala mnie smsami , podla kobieta

Słuchaj,moge na podstawie własnych relacji nakreslic Ci co nieco. Moj niekiedy powie lub zrobi cos, co mnie naprawde wkurzy i mowie mu o tym od razu, jednak on zawsze odwraca kota ogonem i nie rozumie, o co mi chodzi. Np. ostatnio: mial wyjazd, na ktory moglam z nim jechac. On o tym wiedzial. Ja sobie mysle,ze nie bede sie wpychac mu do samochodu, dopoki nie zaproponuje. On nic. Wiec mowie do niego centralnie :"A ja co bede robic, jak Ty pojedziesz?" Była cisza. Nic nie odpowiedział. Oczekiwalam czegos w stylu "moglabys sie zabrac ze mna". Ale nie. Potem nie mogl zrozumiec o co mi chodzi i czemu sie gniewam. Bo on myslal,ze ja z nim jade od poczatku. Wiec roznice wynikaja z innego sposobu myslenia. Kwestia tylko, zeby sie w tym wszystkim dogadac i nie pogubic. Musisz wypracowac jakis sposob radzenia sobie z nia jesli ja kochasz. Pomoze tez szczera rozmowa. Tylko Ty wiesz,jaka ona jest i jak z nia trzeba postepować.

jest podła bo wy jesteście jeszcze bardziej podli od nas - podziękuj swoim kolegom takim jak m.in. brutalizacja - my tylko uczymy się od mistrzów

Gość miekkki DRAŃ
"Kobieta zawsze woli jednego, stałego mężczyznę. Oczywiście nie musi to być stale ten sam facet " Niunia chyba masz uraz do mezczyzn?twoja stopka mowi wiele

Gość brutalizacja życia
no wiele o tym ze jest szmata

stopka jest ok - zwyczajnie jak facet jest łajza to po co się męczyć i rozczulać - kop w dupę i do widzenia

Gość miekkki DRAŃ
FAKT no coz czasem i tak u nas bywalo , ale to ja zawsze przepraszalem ,ona tylko potrafi sie obrazac i juz, nie chce rozmawiac tylko strzela focha tak jej latwiej

Gość miekkki DRAŃ
niunia nawet twoj nick swiaczy o tym ze nie jestes powazna kobieta - nawet do rozmowy, taki raczej pustostan - sory ale mam takie wrazenie

brutal podniecasz mnie patałachu :D:D pisz tak dalej to moze kiedyś będzie ci dane wylizać mi stopy - nie tacy macho się łamali :D:D