Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikiiiiiiiiiii

prosze was o pomoic

Polecane posty

Gość wikiiiiiiiiiii
też mi sie wydaje że róówy lepszy ale czarny mniej brudzmam dylemat

Gość hj567hj
oba są pięknie piękny dla dziewczynki różowy ale nie praktyczne przynajmniej dla mnie my dużo jeździmy samochodem więc potrzebny nosik a za każdym razem wyjmować z nosika i przekładać do wózka za dużo roboty nie wygodne dla mnie ani dla dziecka.

Gość Joanna.90.
A mi się bardziej czarny podoba ;)

Gość asdfhjyjgkjgh
różowy :)

Gość ulakula
mało praktyczny taki wózek ale jak Cie stać to różowy fajniejszy

Gość wikiiiiiiiiiii
macie rację kupię ten różówy wcale nie jest aż taki bardzo drogi :)

Gość wikiiiiiiiiiii
kosztuje 6400

wydaje mi sie ze jak na ten wozek to za drogo ladny praktyczny wozek mozna kupic za 1000 zl to fanaberia bedziesz stale pilnowac wozka czy nie ukradna dziecko wyrosnie a ty sprzedasz go za bezcen..

Gość wikiiiiiiiiiii
nie myśle o tym co bedzie potem jak mała wyrośnie z tego wózka, on jest śliczny i no raczej nikt mi go nie ukradnie bo co z domu ukradną?

Gość tramwajem8
a ja myśle ze ktoś chce sie dowartościować wirtualnie i tyle.

Gość wikiiiiiiiiiii
Nie dowartościowac popsotu prosże o rady na temat tego wózka

Gość tramwajem8
oczywiście :):):):):):):):)

Gość jestem w 33 tc
Mnie sie te wozki w ogole nie podobaja...Sama jezdzilam w takim jak ten ciemny (mam 29 lat), ale wiem, ze wrocila na nie moda. Ale jesli spodziewasz sie dziewczynki i bardzo ci sie te wozki podobaja, to kup rozowy. To taki typowy dziewczynkowy wozeczek :)

Gość wikiiiiiiiiiii
dobra idę stąd i już nie będę pisać Żegnam wzytskich

Gość jestem w 33 tc
Dopiero teraz zauwazylam, ze napisalas, ze wozek ma byc dla dziewczynki...:) , a wiec ja na pewno obstawiam rozowy :)

prosisz o radę i oczywiście wiele matek ci tu doradzi bo większość właśnie takie wózki kupuje i się na tym doskonale zna. :P Idź, zrób puk, puk głową o ścianę, może ci rozumku przybędzie. :D :D :D

Gość jestem w 33 tc
Do reszty dziewczyn - a co was obchodzi ile autorka chce wydac na wozek? To chyba jej prywatna sprawa, prawda? I nikogo nie interesuje ile wy byscie wydaly. Autorka zadala konkretne pytanie i szuka rady, wiec nie rozumiem po co te komentarze?

Gość pearlineee
najlepsze jest to, że ta pani tez go nie kupi :) pomarzyć można a co :) i jeszcze te deklaracje, "wcale nie jest drogi " :):):):):):) gdyby nie ten tekst moze i bym sie nabrała :)

nie wiem wiem ze w pl moja kolezanka poszla na spacer stala przy kiosku i miala spacerowke za 2 tysie spacerowke ukradli bo sie zagapila dziecko bylo w tym czasie z babcia w markecie w Polsce sa w stanie ukrasc dziecko dla wozka ale jak ktos ma priorytety kupowac wozek za 6,5 klocka to juz widac dziecko potem wyrosnie typu mamo nie bede chodzic w bucikach z rynku to nie za dobre podejscie do macierzynstwa jedno okreslenie na to ktore mi sie nasowa to snobizm...sory

Gość jakajamaja
tu nie chodzi o to, ze jest drogi bo sa i drozsze wozki, ktore trzeba specjalnie sprowadzac do Polski, tylko ona jest niepraktyczny, chyba, ze bedzie nim jezdzic tylko kolo domu, kola, hamulce, gondola wszystko przemawia na minus, ale do lansowania po osiedlu by sie nadawal. ewentualnie trzeba kupic drugi wozek na wyprawy do lasu i z fotelikiem do auta.

Gość ale tu siedza same wredne i
zazdrosne baby!! No nie wierze wlasnym oczom!! Co was kurde obchodzi za ile autorka chce kupic wozek? To nie wasza sprawa zawistne matkie! Niech ona sobie kupuje za ile chce, a wam nic do tego! Normalnie typowe polskie matkie tu siedza. Jesli ktos ma lepiej to zaraz musza na nia najezdzac! Dobrze, ze nie mieszkam w tym durnym komuchowatym kraju, gdzie nawet mlode uwazaja, ze kazdy powinien miec porowno!!

Gość jadziawładzia.
to po cholere włazisz na forum dla komuchów :):):):) zajmij się forami Twojego ukochanego kraju w którym żyjesz :) i bez nerwów bedzie :):):):):):)

Gość jestem w 33 tc
Tak, z tym, ze jest on niepraktyczny to sie faktycznie zgodze, chyba, ze do chodzenia w okol domu itd. , bo do samochodu chyba niebardzo. Ale dziewczyny nadal uwazam, ze te, ktore czepiaja sie ceny sa po prostu smieszne. Przeciez to naprawde nie wasza sprawa, wiec po cholere siedzicie w kieszeni autorki? Peraline - czy jak ci tam, nie pszyszlo ci do glowy, ze sa ludzie, dla ktorych wydanie 7.000 zl na wozek to nie jest astronomiczna cena? Naprawde nie rozumiem dlaczego tak na nia wsiadlyscie...

ty nie wredne bo moze mamy wiecej siana niz autorka poprostu zdanie moja za duzo jak na ten rodzaj wozka i za malo praktyczny szkodA KASY JAK KTOS LUBI WYRZUCAC W BLOTO NIECH TAK ROBI JEGO SPRAWA...jesli wozek byl by wart swojej ceny napewno bym napisala ze nie ma sie zastanawiac nad kupnem jesli ja stac naprawde nie ksztalt i model w wozku jest wazny !!!!!!!!!