Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

w tamte wakacje było tu tyle fajnych osób..

Polecane posty

Gość 40lat
o co tu chodzi

diabeł powtarza, że to on steruje wszystkimi.. a przyjdzie co do czego to ja go ustawię :classic_cool: gorzej jak.. rzuci mnie dla Jani 😭 :O

mówił kiedyś, że ona go kręci :O dobra, masz rację, magnolcia się zdenerwuje.. to idę sie ogarnąć na 15 minut ;)

i całą moją sympatię do Anioła Diabli zabrali :O ale Hinatka nie poddawaj się...kiedyś mohery wyjdą z mody tylko cierpliwie czekaj...będę Cię wspierać...:D

w tamte wakacje to przeszłość, sama Magnolio napisałaś, że ważne są tylko te dni , których jeszcze nie znamy.

Nie wychował bym na mohera nikogo ;) ewciu zgłosiłem twój topic do usuniecia bo był głupi :D :D narazie bedzie mnie tutaj mniej bo teraz musze zajac sie szukaniem pewnych rzeczy a robie to juz od 20 paru minut i nie moge tego znalezc

ach, Leniwcu, dziękuję Ci bardzo, wsparcie na pewno mi się przyda :D magnolciu, wywróżył Ci coś ciekawego bmblondyn? :>

bmblondyn, a mi też byś mógł powróżyć? Leniwcu, niestety już kilka razy go na tym przyłapałam :O już ja mu dam..

że nie będziesz magnolci męczył żadnymi moherowymi akcjami :) oszczędzimy na terapeucie :P