Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

ITC Grupa opinie

Polecane posty

co to w ogole za firma?? ogloszenie o prace mają, pracował ktoś ? warto? jakos ciezko znalesc na necie. moge zamiast cv pierwsze wysłać maila z pytaniam o rodzaj pracy itpe?

Gość niezadowolony
Ogólnie nie polecam wyjechalem z nimi do Francji na miejscu okazało sie ze nie ma osoby która miala na nas czekac. praca do kitu nie poinformowali ze konieczny jest jezyk francuski a raczej twierdzili ze nie jest wymagany brak zainteresowania kogokolwiek z pracownikow itc jakie warunki czy wszystko ok nie wiedzieli jaka to praca i w jakich warunkach 2800m npm kurwa przeciez nie wszyscy sa alpinistami teraz czekam na przelew obym sie nie rozczarowal robi sie nieciekawie ogolnie nie polecam pierwszy raz mialem do cznienia z taka agencja i oby nigdy wiecej

Gość zainteresowanaaaaaaaa
czy ktos ma jeszcze jakies doswiadczenia z ta firma? Ja mam oferte pracy odnosnie robienia makijazy , bez zadnych wyjazdow zagranicznych... Prosze o rade:)

Gość Jeżyk_Krk
Nie polecam Ci współpracy z tymi oszustami.... Na pieniądze będziesz czekać grubo ponad miesiąc. Ja osobiście robiłem w Krakowie poprzez ITC-grupa i już nie popełnię tego błędu.. Człowiek to dla nich śmieć, zwlekanie z wypłatą i te śmieszne tłumaczenia, że to wina banku o.O Umowa z nimi to około 30 punktów i W KAŻDYM ZA BYLE GÓWNO PŁACISZ KARĘ!!!!! Od 100 do 2500zł ... Ps. JAKBY PRZYPADKIEM CZYTAŁA TO AGATA Z ITC W KRAKOWIE TO MAM DOBRĄ RADĘ: PRZESTAŃ LECIEĆ W CHUJA!!!!!!!! Jeżeli nic się nie zmieni to Państwowa Inspekcja Pracy zostanie poinformowana o waszych przekrętach. POZDRO KOMUCHY

Gość abaaaa
nie polecam ich!czekam na przelew juz miesiąc i dalej nic,dzwonią że jest praca ,potem dzien przed odwolują!

Gość ewag92
Jak dla mnie jest to spoko grupa.Praca zawsze jest, pieniadze przychodzą późno ale zawsze są . ogólnie polecam:)

Gość pasieczko
Hehe... no to ładnie, dzisiaj miałem iść podpisać umowę z iTC do pracy w Tesco, dobrze że w zanadrzu miałem opcję StartPeople na linię produkcyjną. Naprawdę mnie podratowaliście, bo bym się wpakował w niezłe G... Pozdrawiam Serdecznie

Gość kurwamac
Firma do niczego i zdecydowanie nie polecam, pracowałem dla nich 3 razy na inwentaryzacji pół roku temu.. kasy nie widac do dziś, choć upominałem sie już kilkukrotnie. Znam parę osób, które też tam pracowały. Nikt nie dostał pieniędzy na czas, zawsze trzeba się upominać. W ITC panuje totalny bajzel, zero systematycznego załatwiania spraw. Dzień przed dostaje się smsa o możliwości pracy w tym a tym miejsu. Zero profesjonalizmu. Dziwie się, że tak tandetna firma jeszcze istnieje.

Gość Ja Jebe Jeżyk Krkr cd
Co za pier*olone komuchy. Ormowce zaj**ane!!!! Mamy dziś 29 stycznia, a pieniędzy za grudzień jeszcze nie ma!!! Je*ane śmiecie nigdy więcej nie popełnię tego błędu, dobrze , że pożegnałem się z ITC. Zero profesjonalizmu, totalny chaos, opcja: po 9 rano dobijaj się telefonem do tych bab tylko po to żeby wynikła taka o to konwersacja: ja: cześć są może miejsca na jutro do ....... (miejsce pracy) itc: tak są wszystkie zmiany ja: 3 zmiana dla mnie itc: ok zapisuje po kilku godzinach dostaję smsa o treści: Praca w .... została odwołana. Oczywiście to gówno prawda, bo przecież robiąc tam kilka miesięcy ma się numery do drukarzy i wszystko wychodzi w praniu. Odnośnie pieniędzy zawsze tem sam scenariusz, pracujesz dajmy na to w styczniu. 11-14 lutego musisz jechać podpisać rachunek do itc. Od dnia podpisania rachunku mają 21 (!) dni roboczych na przelanie pieniędzy (oczywiście za przelew pobierają opłatę 3 zł) ILONO JEŚLI TO CZYTASZ TO WIEDZ, ŻE W CHU*U MAM TO CAŁE ITC I TWOJE PIE*DOLONE BAJECZKI!!! DLACZEGO NIE PRZELALI JESZCZE PIENIĘDZY?! ZNOWU ZACZNIEJ PIERDZIEĆ, ŻE TO WINA BANKU TĘPA KROWO? BĘDZIECIE SOBIE SZUKAĆ PRACOWNIKÓW U RUSKICH/WIETNAMCÓW NA BAZARACH.

Gość kasia 225
ja też pracowałam przez itc dwa miesiące i to jest jakis koszmar nikomu nie polecam tej agencji nie sa wypłacalni za grudzień pieniędzy do tej pory niema a jest juz luty jedni mowia ze w piątek robiony byly przelewy a drudzy ze w poniedzialek klamią i kręca szukaja jeleni, ITC najgorszy SYF

Gość je bac itc
ja tez nie dostałem jeszcze pieniędzy za grudzień, dzwonie i nic nie wiedza, odnosnie terminu to mnie informowano ze maja 21 dni ale normalnych a nie roboczych, nie polecam, praca malo platna i takie jaja z wyplata robia, gorzej cie traktuja niz murzyna pozdro

Gość lukdar
Witajcie, dzisiaj dostałem telefon od tej jakże śmiesznej firmy i zastanawiam się czy iść na tą rozmowę czy nie... czytając uprzednie komentarze składniam się do tego aby olać ten przybytek skoro z warunkami i wypłacalnością mają problemy. Jeśli moglibyście bliżej nakreślić relacje między pracownikami stałymi tam zatrudnionymi a tymi co wyłapują na zlecenia to byłbym niezmiernie wdzięczny. Spotkanie mam mieć w poniedziałek rano więc do tego czasu wszelkie informacje mile widzialne. Mój nr gg to 3275540 bądź mail lukdar@o2.pl

Gość andrzejos
pracowalem ok. 8razy w poprzednim roku w ITC na inwentaryzacjach TESCO w Warszawie i nigdy wiecej sie na to nie zgodze !! stawka wynosila 10zł/brutto ( i to i tak podwyzszona o 1 zł , bo normalnie wynosi 9 zł). od tego musicie odjac kwote ubezpieczenia jakies 4 zł/dzień i za przelew 3 zł , wiec jezeli pracowaliscie w 3 roznych marketach to wypelniacie 3 rozne karty czasu pracy i dostajecie 3 osobne przelewy ( oczywiscie za kazdy licza sobie 3 zł ) standardem jest to ze odwoluja prace albo jak przyjezdzasz na miejsce ( np. ja jechalem z Woli na KEN ok. 1 godz ) to dowiadujesz sie ze jednak pracy nie ma o czym nikt cie laskawie nie powiadomil. na pieniadze trzeba czekac ok. 1,5 miesiaca, trzeba uwazac na te chore kary ( np. za nie przyjscie do pracy) bo slyszalem z wiarygodnego zrodla historie kolegi jak dostal 1000 zł (!!! ) kary za nieprzyjscie do pracy i nic mu nie zaplacili za 2 tygodnie pracy ( takie sa zapisy w w umowie drobnyn druczkiem ) . sama praca jest ciezka ( pisze o inwentaryzcji ) i niewdzieczna. w TECO na Stalowej podszedl do mnie kierownik i powiedzial ze wolno pracuje ,bo 10 minut bylem tam ( wskazal palcem ) a teraz jest tu i ze to za wolne tempo - no poprostu mialem mu ochote wy*** zdarzaja sie jednak czasami fajne osoby , takze wsrod pracownikow TESCO wiec to zalezy poprostu od ludzi. jako ciekawostke napisze ze widzialem podczas pracy kilka razy murzynow w koszulkach ITC .... ogolna ocena negatyna

witam wszystkich od roku pracuję dla ITC w różnych marketach nie zdarzyło mi się abym nie otrzymał wypłaty w terminie, fakt jest to zazwyczaj te 21 dni ale wyraznie pisze to w umowie. Pamietajmy ze ITC jest agencja pracy T Y M C Z A S O W E J a nie S T A Ł E J więc rzeczą naturalną jest że praca jest lub jej nie ma i że czasem odwoluja w ostatniej chwili. A co do osób pracujących w ITC nie mam zastrzeżeń są zajeb......*** i bardzo pomocne i miłe ( mówię o Katowicach). Dobra rada dla piuszących powyżej czytajcie uwaćnie regulamin umowy którą podpisujecie to nie bedziecie mieli problemów i niejasnosci TEMPAKI Gorąco polecam wszystkim ITC , tym którzy chcą sobie dorobić i umieją czytac ze zrozumieniem umowy!!!!!!

Gość jaaaaaaaaaaaaak
no są agencje ktore wyplacaja dopiero po 3 miesiacach zgonie w umowa wiec tu nie jest tak długo

Gość bravo22
Firma ITC to PIer...one Farmazony. Jestem z warszawy. panie które pracują przy ulicy Królewskiej w Warszawie nie mają zielonego pojęcia o pracy z ludżmi. Pani Ania na którą mówie ,,czterooka" to idiotka która nie zna się na niczym. Rozmawiać tak naprawdę to można jedynie z Paulina bo jako jedyna zosób tam pracujących jest uprzejma...

Gość bravo22
Wydaje mi się że ITC to salon kosmetyczny. dziewczyny z oddziału w Wawrszawie nie odbierają telefonów bo są bardzo zajęte. sam musiałem czekać pół godziny bo pani Ania malowała sobie paznokcie....

Gość bravo22
ITC nadaje się tylko do głaskania Niemca po Chełmie.

Gość bravo22
Pani Dagmara ma rude włosy. Jednak to prawda co rude to wredne

Gość bravo22
Niedość że obiboki to jeszcze Bazyliszki. Anka Ż.... to do Ciebie: Weż zlikwiduj tą próchnice w jedynkach bo przynosisz wstyd firmie która i tak niedługo będzie na dnie

Gość Jaaaaaa...
Hej:) Ja wysłałam swoje CV na ogłoszenie, że potrzebują na kasy lub na personel pomocniczy. Po wysłaniu mojego CV odesłali mi kwestionariusz osobowy w którym trzeba wypełnić wszystkie dane osobowe, m.in: NIP, pesel, nr konta w banku, nr dowodu osobistego, nawet nr legitymacji szkolnej jeżeli ktoś się uczy. Wydało mi się to dziwne i nie wiem czy odesłać im ten kwestionariusz czy może olać to. ?

Gość marysia818
Do bravo22: Jeśli jesteś taki cwany to proszę mi to powiedzieć w twarz!!!! Pewnie i tak tego nie zrobisz bo jesteś tak prostym człowiekiem, że nie stać cię nawet na to, żeby powiedzieć CAŁĄ prawdę!!!! Może i noszę okulary, ale to chyba ty jesteś ŚLEPY I GŁUPI!!!! Jeśli chodzi o próchnicę to chyba ty ją masz między nogami!!!! PS. wróć do podstawówki i naucz się czytać ze zrozumieniem.

Gość charlie11
Byłem dzisiaj PIP. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W umowie też wszystkiego nie może być, tylko uzasadnione rzeczy. Jakby takie standardy w polsce obowiazywaly to ludzie by nie mieli z czego rachunkow placic. ITC to ewenement.

Gość kaichou
ITC to jedna wielka pomyłka, pracowałam tam, prawie pół roku, ciągle trzeba dzwonić i dopominać się o przesłanie umowy na dany miesiąc, a jak się zadzwoni to oczywiście pada stwierdzenie, ze umowa już została wysłana. I tak dzwonić trzeba do skutku, aż rzeczywiście umowa zostanie przesłana. Czarna rozpacz mnie ogarnia.

Gość 2011-04 oszukany
Banda złodzieji i oszustów wrocilismy z Francji koniec marca i do dzisiaj niema wypłaty za marzec głupie i beznadziejne tłumaczenia omijajcie z daleka tą agencje albo bedziecie się sądzić o swoje

Gość o ITC, ważne!
Cześć, A czy wiecie może czy ten RACHUNEK z umowy, który trzeba dostarczyć do 10 następnego miesiąca, to oni najpierw przysyłają do nas, a my go odsyłamy? I czy przysyłają to mailem czy klasyczną pocztą? Pozdrawiam, Roksana

Gość o ITC, ważne!
up up

Gość pasieczko
CZYTAJCIE POLACY - NAJGŁUPSZY NARÓD ŚWIATA UMOWY PRZED ICH PODPISANIEM! JEŚLI PODPISUJECIE UMOWĘ, KTÓRA JASNO MÓWI ŻE FIRMA MA CZAS NA WYPŁATĘ WASZEGO WYNAGRODZENIA PRZYKŁADOWO 6 MIESIĘCY, TO ONA MOŻE W OSTATNIM DNIU DOKONAĆ PRZELEWU. DLACZEGO UŻYŁEM STWIERDZENIA NAJGŁUPSZY NARÓD? BO TAKA JEST PRAWDA. DO TEJ PORY ZASUWAŁEM NA ETACIE, TERAZ WSPÓŁPRACUJĘ Z PEWNĄ FIRMĄ, ZAŁATWIAM JEJ MAŁYCH INWESTORÓW, A W CIĄGU TYGODNIA (BO WYPŁATĘ W POLSCE MAM CO TYDZIEŃ) DOSTAJĘ ŚREDNIO ZA DWÓCH 300EURO. CZY NIE JEST TO LEPSZY I MĄDRZEJSZY SPOSÓB ZAROBKOWY? PIENIĄDZE MAM ULOKOWANE W BANKU LONDYŃSKIM, NIE ROBIĘ PRZELEWÓW DO KRAJU, BO NIE CHCE MI SIĘ PODATKÓW PŁACIĆ, WOLĘ WZIĄĆ KARTĘ I WYPŁACIĆ KASĘ W BANKOMACIE... PROŚCIEJ, SZYBCIEJ I BEZPIECZNIEJ. ZASTANÓWCIE SIĘ CZASEM CO WY ODWALACIE. WIDAĆ KOCHACIE ZAPIEPRZAĆ NA SZNURKU, N A ETACIE, UWIELBIACIE BYĆ PODWŁADNYMI, JAK KTOŚ WAM TYLKO ROZKAZUJE, A WY JAK TAKIE MAŁE CWELE SŁUCHACIE ICH I WYKONUJECIE ROZKAZY. ŻAŁOSNY KRAJ I JEDYNY NA ŚWIECIE.

Gość turkuc podjadek
kocham itc

Gość turkuc podjadek
tesknie za praca w ikei ;((((