Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barsa

powrót do PRACY po poronieniu

Polecane posty

jak w waszym przypadku wyglądał powrót do miejsca pracy po tak nieprzyjemnym okresie jakim jest powrót do sprawnosci psychocznej po poronieniu ciazy. moja ciaza obumarła w 2 miesiacu jestem po zabiegu ponad tydzien, przezyłam to strasznie, ale obecnie nie rozpamietuje nad tym co sie stało, bo to do niczego nie prowadzi tylko staram sie zyc i myśleć pozytywnie. obecnie jestem na L4 do 1.07. i powaznie zastanawiam sie nad powrotem do pracy choc wczesniej rozwazałam kwestie zmiany pracy, musze nad tym pomyślec, co bedzie dla mnie najlepsze na ten moment.

Gość a.a
a co ma poronienie do zmiany pracy, że tak zapytam?

zamierzam wrócic do obecnej, w zwiazku z tym zadałam pytanie o wasz powrót do pracy po poronieniu. a zmiana pracy na inna to juz inna fable

Gość abraja
mi bylo cięzko...pracowalam wtedy w sklepie z dzieciecymi ciuszkam i kazde spojrzenie sprawialo ból...nie dałam sie ale wiem co przeżywasz...to minie choc nigdy nie zapomnisz 3maj sie i bądz dzielna pozdrawiam

Gość ciężarówka33
Ja wróciłam po poronieniu do pracy dosyć szybko, bo po niecałym miesiącu:) chcialam jak najszybciej wrócić bo normalności, bo rozpamiętywanie i myślenie tylko zadręczło:( widok dzieci w pracy mobilizował :) po pól roku zaszłam w kolejną ciążę i właśnie kończy,y 36tydzień:) Powodzenia dla Ciebie:)