Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilly Sophie

Czy Wasze znaki zodiaku pasuja do siebie...?

Polecane posty

Ja: koziorożec. On: skorpion. Razem nieustający festiwal złośliwości, docinków, plus wspólne upodobania co do spędzania wolnego czasu itp:) W łóżku - niekończąca się namietność:-P Jak się kłócimy, to na bij zabij, jak się godzimy, to na całego:-D

Gość naaat
ja jestem Bliźnięta a on Rak. nie widziałam takiego powiazania.. jesteśmy razem prawie 1,5 roku. kochamy sie bardzo ale jest strasznie ciężko i dużo kłótni..

Gość Projekt Ślub
Zapraszamy na naszą stronę, gdzie oferujemy Wam profesjonalną oprawę fotograficzną i filmową Waszego Ślubu i Wesela. Oferta ustalana jest indywidualnie w zależności od Waszych wymagań a ceny są naprawdę konkurencyjne. Wejdź. Zobacz www.projektslub.com Kontakt do nas jest na stronie internetowej.

Nasze znaki w ogóle do siebie sie pasują. Ja-Skorpion, on-Waga:D Czytałam kiedyś, że w takim związku ktoś musi ustąpić,no i oczywiście łatwo się domyślić, kto komu zszedł z drogi..:-)

Gość dosia i misio
ja ryba on rak czy pasujemy do siebie?

Gość gnfgxn
koziorozec,panna- para prawie ze idealna :)

Gość katttttarynkaaaaa
my dwie panny ale ja nie wierze i nie sugeruje sie horoskopami

Jestem Lwem a moja ukochana to Baranica. Lepszego zwiazku w zyciu nie mialem i mamy wobec siebie powazne wspolne plany. Jest cudne zrozumienie, temperament a w luzku - jak goraco i namietnie. ZwiazekLew-Baran : rewelacyjny.

Gość Dobrani ?!?
Pani Baran+Pan Bliżniak Według strony Horoskop partnerski taki związek można opisać, następująco: "To dobrana para. Oboje są bardzo energiczni i ciekawi świata. Stworzą parę, którą wszyscy chętnie zapraszać będą na wspólne wyjazdy i przyjęcia. Pani Baran będzie na pewno ciągle zazdrosna o partnera spod Bliźniąt. Jego powodzenie u płci przeciwnej może być powodem niejednej awantury. Jednak Pan Bliźnię zawsze będzie wracał do swojej partnerki, ponieważ nikt tak jak ona nie rozbawi go i nie pobudzi do działania. Również sama Pani Baran może dawać partnerowi wiele powodów do zazdrości. Aby związek trwał długie lata, Pan Bliźnię nie powinien ukrywać zbyt wielu rzeczy i spraw przed swoją partnerką. Dominująca Pani Baran nagle może podjąć decyzję o rozstaniu, jeśli dowie się, że coś działo się za jej plecami i bez jej udziału" Dużo w tym prawdy:-)

Gość dwa i pół
ja waga, on wodnik wg horoskopu wszystko pasuje i na codzień również :)

Gość misiaqa
ja panna , on waga :D umiemy sie dogadac , z ciekawości patrzyłam na horoskopy w sieci , i mówią że pasujemy do siebie :D

Gość vessuna
U mnie jak u autorki tematu: ja spod znaku Ryb, a mój mąż to Strzelec. Jesteśmy razem trzy lata i na razie układa się świetnie. Generalnie dobrze się dogadujemy, chociaż czasem zdarzają się nieporozumienia np. wynikające z mojej nadwrażliwości :-) Wiadomo, że znak zodiaku nie przesądza o tym jaki jest człowiek.

Gość ja lew on blizniak
teraz sparwdzilam. horoskopy nam sredniow wroza choc zalezy na jakiej stronie. Ale to niczego nie zmienia bo jestesmy malzenstwem. Mysle ze milosc zwycieza nie miesiac, w ktorym rodzice postanowili nas zrobic;) pozdrawiam:) acha, moi rodzice to waga i panna, klóca sie jak porobani cale zycie, ale drugiej tak zakochanej pary to chyba nie ma. Horospkopy tez srednie:)

Gość kłapouszki
JA: BLIŹNIAK ON: BYK Nie wiem jak jest wg. horoskopu, ale u nas to mieszanka wybuchowa! często kłotnie i wymiana zdan :D ale dajemy radę 8 lat razem, 3 po ślubie, po dziecku nastąpił niewielki kryzys ale jest juz jest OK ;) znam też przypadki BARAN-BARAN, nie bardzo na moje oko pasuja, na ogol jest wszystko OK, ale jednemu baranowi zachcialo sie rogi przyprawic pani baranicy :P znam też KOZIOROZEC - KOZIOROZEC, niestety po 13 latach rozwod.

Gość żartownisia
nie pasują

Gość zero toerancji
Nie pasują

klapouszki, u nas tez Ja: Blizniak On: Byk Klocimy sie bardzo czesto, a godzimy sie blyskawicznie. My jestesmy 9 lat razem i chyba nie potrafimy bez siebie zyc;) On jest tak uparty czasami ze nawet jak wie ze nie ma racji to i tak nie chce ustapic. O bardziej domator, mnie ciagle cagnie do ludzi;) Ale przyciaganie jest non -stop i dluzszego kryzysu niz parogodzinnego u nas nie bylo

Gość 5 cm per sec
ja ryby on rak

Gość niedobrze_mi
Bajka na dobranoc ja Wodnik,ON -skorpion ,wedlug horoskopu -kazdego kompletna porazka ale dajemy rade Mamy dokladnie to samo :) Kłócimy się często, ale jakoś ciągle jesteśmy razem ...

Gość paula9212
Ja Bliżniak On Koziorożec Związek przepełniony miłością i nieustanną troskliwością . Wydaje mi się że to co było napisane w [url=http://smierc.org/news/index.php]horoskopach zdecydowanie pasuje do naszych osobowości i naszego związku.

My pasujemy do siebie-baran i lew. Dogadujemy sie swietnie i mamy bardzo harmonijny zwiazek.

ja na początku naszego związku sprawdziłam- ja PANNA, on BLIŹNIĘTA. Według horoskopów pary spod tych znaków NIE MAJĄ PRAWA BYCIA. Ale patrząc na nasz związek tylko się zaśmiałam i tyle czasu już jesteśmy razem... Z nikim nigdy nam tak nie było. Bzdury i tyle, nie wierzcie. Znaków zodiaku jest 12, a ludzi miliardy. Nie można tych miliardów podzielić na 12 osobowości, charakterów.

A Wy wierzycie w te horoskopy? Powiem szczerze, że na początku jak przeczytałam, to się załamałam :P Ale nie ma sensu w to wierzyć. Czuję, że pasujemy do siebie jak nikt inny. A tu taki horoskop wyczytałam :P