Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dyskretny smyracz

Tak, tak - pora stąd wydupcać na stałe...

Polecane posty

To wszystko hymny pochwalne dla Ciebie Dyskretny :P Pomarańcze widocznie nie chcą, abyś opuszczał Cafe.

Gość ciągle przychodzą nowi
Chce Ci powiedzieć jak bardzo Cię cenię Chce Ci powiedziec jak bardzo Cie podziwiam Chce Ci powiedziec: uważaj na te drogi Ale nie mam odwagi... Jest czwarta w nocy. Piszę przez chwilę to co mi sie we łbie ulożyło Chciałbym, chociaz za oknem wiatr dmucha Zanucić Ci prosto do ucha Lewe lewe lewe loff loff loff loff Lewe lewe lewe lewe lewe lewe Lewe lewe lewe Ty masz to co ja chciał- bym mieć gdybym kilka lat mniej miał I tylko chcę Cie ostrzec: Nie wyważaj drzwi otwartych na oścież Ty masz taka madrość głupią Niech której wszyscy od Ciebie się uczą I tylko chce Ci powiedzieć Ten pociag nie pojedzie jeśli Ty w nim nie będziesz Lewe lewe lewe loff loff loff loff Lewe lewe lewe lewe lewe lewe Lewe lewe lewe lewe lewe lewe Lewe lewe lewe Przed chwilą o tym śniłem Że na jakims dworcu wszystko zostawłlem Niewiadomy niepokój obudził mnie Dlatego teraz siedzę i piszę Ale żadne słowa tego nie opiszą Co poczuć może czlowiek ciemną jesienną nocą Dlatego juz kończe ten list Listopad 1993 Lewe lewe lewe loff loff loff loff Lewe lewe lewe lewe lewe lewe Lewe lewe Lewe lewe lewe loff loff loff loff Oh, lewe oh lewe lewe lewe lewe Lewe lewe lewe lewe lew

serwery są bezkresne :D

Dobra, ale powiedz - w jakim celu to wklejasz? :O Nie możesz np dać linka, żeby zobaczył to sobie ten, co chce to zobaczyć, a nie kazdy musiał się meczyć z przewijaniem tego gówna? :O

No dobrze, już skończyłam. Czasami mi się chce i tyle.

Poezji mi się chce :D Na półkotapczanie nie jest wygodnie :D

Poezja najlepiej smakuje "pobierana" z papierowych stronic, a nie ze szklanego ekranu, zatem jeśli znów poczujesz, że ci się chce to weź jakiś tomik poezji i usiądź jak najdalej od komputera 🖐️

Najlepiej smakują wilgotne usta.

Ale Ty to wiesz. Dobrych nocy la fin du monde. I jeszcze lepszych dni :)

Najlepiej smakują Ci, kórzy szepczą "chcę jeszcze".

Daj spokój - z czym ty do mnie - ja jeszcze nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę :classic_cool: 🖐️ A "chcę jeszcze" to mówiła tylko do mnie znajoma o posturze wielorybicy gdy ja karmiłem czekoladą z orzechami :O 🖐️

I tak Cię lubię :D Właśnie za to :D

no emu Cie krzywdze bo koro mowisz ze wydopiasz to wydopiasz a ak to widac chciales tylko zwrocic na sieie uwage jak na tolla przystalo przyktro mi ale tym sie trolling objawia:(

A Ty kto? No i któż Cię poznać ma? - Czy walczyłeś raz? Czy choć raz wygrałeś? Karzełek maluje świat W śnieżnopolarne koronki.

Dobanoc :D

setunia - ty chyba nie widziałaś prawdziwego trolla, smutna pokrako :D Poza tym masz wyraźne problemy z czytaniem ze zrozumieniem - napisałem, że siedzę tu do północy - kliknij sobie na pierwszą stronę tematu i przeczytaj - tylko powoli, może nawet 3 razy, żeby nic ci nie umknęło 🖐️ I odłóż parę groszy z renty babci na nową klawiaturę, bo coś ci literki giną 🖐️

Przyjdę do ciebie w północ ciemną, z nowiem ... Drogę przez pomrok wskaże mi tęsknota ... A ty, choć o swym przyjściu ci nie powiem, Wyjdziesz i sama otworzysz mi wrota. Choć ciemno będzie, nie spytasz, kto jestem ... Dotkniesz mej dłoni i zaraz się dowiesz ... W głębokiej ciszy o nic słów szelestem Nie spytam ciebie - a ty mi odpowiesz ...

I poszedł w noc :D