Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta wyzwolona

Czy można żyć bez mężczyzny?

Polecane posty

Gość kobieta wyzwolona

Pytanie, jak wyżej. Jak myślicie? Czy można żyć samotnie? I przez ile jest coś takiego nieszkodliwe dla nas? Jak długo jesteście same? Czego wam najbardziej brakuje? Szukacie nowych partnerów, czy dałyście sobie spokój? Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia, czy raczej to kwestia przyzwyczajenie? Przywiązania? Poświęcenia? Jakie jest wasze zdanie?

Gość poijnkl./
o ile jest sex przynajmniej 2 razy w tygodniu to można żyć

Gość Zygmunt Wstrząs
Nie, nie można. Zresztą, głupie pytanie :o poczytaj sobie tematy samotnych pasztetów, które tu się użalają :o

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjer
a można żyć bez powietrza?

Gość taki tam jeden
Nie można :) Krzyżyk na drogę :)

Gość hahahahahhahahaa
co wy pieprzycie że nie można. Można i to dobrze. :P Ale znowu nie każda :D

Gość liliowy kolorek mam
żyć można nawet całkiem dobrze ale to jakis tam czas czy okres w życiu, natomiast całe życie czy można? hmmm...chyba nie,każdy człowiek potrzebuje troski drugiego człowieka,zaufania.potrzeby bycia że robi coś z myslą o kims no i oczywiście bliskości,namietności(chociaż to można mieć bez miłości),ja wierzę w to "coś" od pierwszego wjerzenia,przeżyłam takie coś aczkolwiek do miłości od tej magicznej strzały amora to jeszcze spora droga.

Kiedys amerykanow spytano czy mozna zyc bez coca-coli. Zazwyczaj odpowiadali, ze mozna tylko po co ?

ja zyje bez faceta i prawde mowiac w tym momencie bardziej brakuje mi milosci ze strony matki niz mezczyzny czy tam chlopaka. partnera mozesz zmienic, rodzicow nigdy.

Gość ewelekaaaa
mozna zyc i to czasami nawet lepiej. to zalezy od tego na jakiego durnia najpierw trafisz:) bo po jednym ci sie zachce a po innym odechce.

Depeche...a nie tesknisz czasem do czulosci faceta?..do jego bliskosci?....trudno mi sie wczuc w twoja sytuacje bo ja milosci rodzicow wiele nie posmakowalem..

oczywiscie ze tesknie , ale faceta to ja moge miec w 5 minut. a matki niestety nie zmienie... i to najbardziej boli :)

Matke...jedyne co jej zawdzieczam dobrego to moje imie....i ojca..ale choc zyje to dla mnie juz umarl...

Bellissima ragazza dobrze mówi, z tym, że ja myślę bardziej "vice versa" :p chyba ujawnia się w Polsce coraz większa grupa ludzi chcących się z kimś spotykać, ale mieć dużą swobodę i przestrzeń życiowej wolności np mieszkać samemu, jest na to nazwa, ale wypadła mi z głowy.

Można żyć...ale kobieta i mężczyzna wzajemnie się uzupełniają Raz z górki raz pod gorkę ale dla fajnego człowieka można, warto! zawalczyć o satysfakcjonujący związek

Co za debilizm, że nie można. Bo co? Bez nich oddychać nie możemy? Nie damy sobie same rady na tym okrutnym świecie? Nie utrzymamy się? Ja na brak powodzenia w życiu nie narzekam, a jestem sama z wyboru, bo tak mi lepiej niż z jakimś idiotą przy boku, przez którego będę mieć wiecznego doła, bo nie dzwoni, nie pisze i w ogóle nie wiadomo o co mu chodzi.

no i widzisz.. jedyne co mozesz zrobic to zaakceptowac to, i nie powtarzac ich bledow. mam nadzieje jednak , ze ta niesprawiedliwosc jakos sie odbije pozytywnie w innej sferze zycia.