Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troszkę zmartwiony - Rafii

Czy z Nią jest coś nie tak ?????????????????????????????

Polecane posty

"po drugie ::: w dzisiejszych czasach mało która dziewczyna przed 18-stką jest dziewicą." czyli bardziej bys byl zadowolony, jakby ci oswiadczyla, ze nie miala chlopaka od czasow gimnazjum, a mimo tego juz nie jest dziewica? nie rozumiem?

Artefat :::: piszesz żeby dać Jej więcej czasu. Myślę że nie jest to potrzebne bo my mięedzy soba nie czujemy żadnego skrępowania. Ja działąm tak na ludzi że szybko sie przede mną otwierają i wiem kiedy jakie kroki robić. To była bardzo szczera normalna rozmowa , Magda nie czuła żadnego skrępowania mimo to że jest własnie dziewicą. Widziałem że była to rozmowa na luzie i naprawdę nie widzę seksu aby czekać. To jest dziewczyna , która do mnie się szybko przywiązuje i niewykluczone że za kolejne 2 miesiące to już tak będzie we mnie zakochana że świata poza mną nie będzie widziała. Wrażliwa jest , delikatna , taki aniołek. Czekanie nic nie da. To wszystko to jest problem fizyczny a nie emocjonalny !

Gość gchgchgcg
dla Ciebie nie ma roznicy, kobieta musi byc pewna.. cos mi sie wydaje, jakbys jakis niezbyt madry byl na ten temat,.

mala menda- no moze nie przesadzaj co,w wieku 19lat wiekszosc ludzi sie juz bzyknelo nie mowiac juz o masturbacji! zmartwiony rafi,na twoim miejscu bym za jakis czas znowu ja przycisnela z tym seksem:P lepiej sprawdzic teraz niz potem cale zycie miec spieprzone zwl ze mowisz ,ze seks wazny jest dla ciebie

i znowu powtarzacie stereotypy, że niby mało dziewczyn jest dziewicami do 18-stki, a już w wieku 19 lat to jakieś ufo, jasne, bo teraz 99% dziewczyn seksi się od 15 roku życia, a w ogóle to naoglądaliście się wszyscy amerykańskich seriali i chyba wam na mózg padły :P bycie dziewicą w wieku 19 lat to zupełna norma, ja sama miałam swój pierwszy raz w wieku 21 lat i nie uważam, że to jakoś nie wiadomo jak późno. w wieku 19 lat ma całkowite prawo jeszcze nie w pełni odczuwać swoją seksualność, ma całkowite prawo jeszcze nawet nie zacząć się masturbować, bo każda kobieta dojrzewa do tego w swoim indywidualnym tempie. niektóre rozbudzają swój popęd w wieku 16 lat, a inne w wieku 20 i to jest tak samo normalne. skoro nigdy się nie masturbowała - widać nie odczuwała takiej potrzeby, a być może i wychowanie ma tu swój wpływ, to wcale nie oznacza jeszcze, że będzie już oziębła do końca życia :O może potrzebuje przekonać się wreszcie, czym jest orgazm, a wtedy dopiero stwierdzi, że odtąd nie może już bez tego żyć ;) może właśnie Ty powinieneś jej to uświadomić...

Mała menda :::::::::: nie rozumiesz mnie :( Czytałaś wszystk odokładnie ? Ale wszystko , nie pojedyncze ostatnie teksty , tylko od początku ! - to czy jest dziewicą nie ma dla mnie wiekszego znaczenia - mógłbym pójść na taki układ który Magda chciałaby zastosować a więc poczekać z seksem do ślubu , jednak pod warunkiem że miałbym pewność że lubi seks. Własnie dlatego dziś z Nia chciałem o tym porozmawiać :) --- a tak poza tym to Magda jest aniołkiem dlatego że jest dobra , poprostu ma dobre serce , lubi pomagać , jest empatyczna itd. Ale nie jest to jakas zamknięta w sobie zakonnica , która nie lubi się czasem rozerwać. Nie ! Wesoła , uśmiechnięta , czasem szalona , ale też wywarzona w swoich poczynaniach. Nie pójdzie sie upić bez okazji , nie będzie się kłóciła jak dziecko czy też nie będzie się wyzywała , zemściła itd.

Gość ...XYZ Juleczka XYZ...
ja chodziłam z chłopakiem 8 miesięcy i dopiero zdecydowałam się na sex... Dodam że miałam wtedy skończone 18 lat. I to znaczy że jestem dziwna bo nie poszłam po 15-stce do łóżka?? Najpierw dużo o tym rozmawialiśmy, bo bardzo bałam się ciąży... Na początku brałam tabletki a oprócz tego używaliśmy prezerwatywy... Dziewczyna powinna być pewna swojego partnera a nie iść do łóżka po 2 miesiącach znajomości... Teraz mówi że nie ma ochoty ale może za pare miesięcy nabierze... A daje Ci się w ogóle dotykać?

anyżówka ::::::::: idealnie mnie rozumiesz , świetna odpowiedź , dzięki ! :) Dokładnie o to chodzi. Gdybym miał pewność że własnie dlatego nie czuje jeszcze potrzeby na seks to spałbym spokojnie. Gdybym wiedział że za 5 lat stanie się tak samo jak ja napalona , namietna , będzie chciała być porządaną itd to nawet bym się nie wachał w odpowiedzi na pytanie : czy poczekam do ślubu z tym jeżeli tak bedzie chciała ! :D Tylko no własnie ::: nie mam pewności :( Może tak być że ta ochota u Niej z czasem przyjdzie i będzie wulkanem seksu ale kto wie czy ta ochota nie zawita nigdy ! Z tego co wiem to zdarzaja sie osoby które w ogóle nie lubia seksu lub wręcz sie nim brzydzą !! Czytałem o tym na forum , czytałem w gazetach , a także słyszałem od znajomych o takich przypadkach ! Jeżeli moje słonce zaliczałoby się do tej grupy to koniec :( Tylko rostanie pozostaje :(

anyżówka-> podpisuje sie obiema rekami :) ja mam jak zwykle problem z napisaniem tego co mysle:) i tak Rafii czytalam dokladnie co piszesz :)

Juleczka :::: nie czytałas wszystkiego co napisałem prawda ? Jeżeli przeczytasz cały topik to inaczej spojrzysz na ten problem :)

Ok , w sumie i tak jak zwykle sam to rozegram po swojemu ale ta dyskusja mi sie przyda. Przeanalizuje sobie jeszcze jutro to co wszyscy napisaliście i coś na pewno wymyślę aby poznać " ciało " mojego skarba :D Swoja drogą żałuje teraz że nie poszedłem na psychologię :D a miałem iść :D Dzięki Wam za pomoc , aż sie zdziwiłem że podszywów nie było :D Dobranoc

Gość ...XYZ Juleczka XYZ...
czytałam wszystko:) Widzę że ją bardzo kochasz i szanujesz i za to plusik dla Ciebie:) Ale też nie wiadomo jaki ona ma prawdziwy powód...dlaczego nie chce sexu.. Jesteś taki pewny siebie że we wszystkim Ci ufa ale może tak wcale nie jest? Wróć kiedyś do tej rozmowy po prostu...

Aha , jutro oczywiście tu zajrzę w podobnej porze więc byłbym mile zaskoczony gdyby ktoś cos dodał od siebie. Na pewno podbije temat :)

Rafii-> to ze ona ci ufa i zapewne cie kocha itd. to jedna sprawa:) a na seks moze nie byc gotowa, bo ... i tutaj moze sie pojawic wiele powodow:) serio u niekotrych z nas to wyglada baaardzo roznie, co nie znaczy , ze od razu jest oziebla. pislalam wczesniej "badz z nia" itd. i mialam na mysli tyle,zebys sie nie zrazal tym co ci powiedziala. tak jak pisala anyzowka powinies jej stopniowo pokazywac, czym jest sex i jaka wiaze sie z nim przyjemnosc. przeciez nie musicie od razu "przejsc do rzeczy" . ech... ja sie chyba nie nadaje :P

Gość Qkocz
Ponawiam pytanie: Czyś ty nie z Bajtomia czasem :D ?

Rafii-mi sie wydaje,ze z nia jest wszystko w porzadku. To,że nie chce jeszcze seksu,to zrozumiale,kazdy ma swoje podejscie do spraw seksu,i jest to indywidualna sprawa kazdego czlowieka. A to ze sie nie masturbuje,jak dla mnie tez to jest normalne,bo nie wszyscy sie masturbuja,robi to wiekszosc osob,ale nie wszyscy. Chyba trafiles na porzadna dziewczyne.

Paulla : Tak , trafiłem na porządną dziewczynę. Takiej szukałem i taka znalazłem :) Ale ten problem mnie martwi :(