Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanywroclaw

dziwne zachowanie dziewczyny-pomozcie facetowi

Polecane posty

Gość zalamanywroclaw
ja jestem cierpliwy. Czesto jak ja lapie za reke w mijscu gdzie jest duzo ludzi to po prostu reke zabiera.

Gość terazjaoooo
a moze ona sie Ciebie wstydzi w miejscu publ? moze ma cos do ukrycia? no dziwne.... ja np nie lubie calowac sie w miejscu publ i tego nie robie raczej, ale za reke sie trzymac? no dziwne

Gość zalamanywroclaw
no wlasnie,tez mam takie wrazenie ze moze sie mnie wstydzic ;/ tylko dlaczego? ;/ nie wiem, odrzucajacy nie jestm, :P chyba

Gość terazjaoooo
kazdy ma inne poczucie estetyki... no nie wiem dziwna sprawa w sumie... a ona ma czas dla Ciebie? moze to jakas gra na 2 fronty i stad woli utrzymywac dla swiata wasza relacje jako kolezenska (bez trzymania sie za rece itd);

Gość zalamanywroclaw

Gość zalamanywroclaw
na pewno nie gra na dwa fronty,bo to nie jest ten typ dziewczyny!i ja to wiem,my czesto ze soba piszemy smsy musze sie z nia spotkac i pogadac :(

Gość terazjaoooo
a co maja smsy do 2 frontow? to oczywiscie najgorsza wersja zdarzen; moze ona to taka zimna rybunka;) i albo sie otworzy kiedys, albo to zaakceptujesz;

Gość zalamanywroclaw
no ze czesto bardzo pisze i pyta co u mnie i ze teskni, po prostu mysle ze gdyby tam na boku krecila to mialaby mnie gdzies,ja co do jej uczuc jestem pewny. tylko martwi mnie jej zachowanie :) Jesli bedzie trzeba o oczywiscie ze zaakceptuje

Gość terazjaoooo
wiesz, ludzie tez potrafia byc mocno wyrachowani i wyrafinowani w swoich dzialaniach-to tak na marginesie; no to w takim ukladzie cierpliwosci:)