Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonor

czy ktos tak miał?

Polecane posty

Gość eleonor

czy ktos mierzył regularnie temperature mial przypadek,że spadła a mimo to był w ciąży?

Gość Kasia2327
Ja tak miałam,ale niestety temp.spadała dlatego,że ciąża już obumierała i poroniłam samoistnie bardzo wcześnie. :(

Gość eleonor
to skad wiedziałas,ze poroniłas?

Gość eleonor
robiłas test wczesniej? przykro mi :(

Gość Kasia2327
Najpierw zrobiłam bete i wskazywała na bardzo wczesną ciążę miałam 27,61,a za trzy dni zaczęłam krwawic,jak powtórzyłam bete to spadła na 9,6.

Gość eleonor
musiałas isc do lekarza?

Gość eleonor
pytam bo prawie na 99,9 czuje ciaze, mam zyłki na piersiach i dekoldzie, zmeczenie,sennosc, zgaga, biały sluz duuuzo,nastroje, pryszcze których nigdy nie niałam. ale tempka mi nie pasuje, bo codziennie spada... test mam robic w pn.

Gość ale spada ci ponizej
linii pokrywającej? czy jak ona się tam zwie? bo jeśli nie to wciąż progesteron się utrzymuje. Zrób betę i sprawdz moze progesteron bo jak jest za niski to nie podtrzyma ciąży.

Gość Kasia2327
Byłam z wynikami ,żeby upewnic się czy wszystko zeszło ale robiłam trzeci raz bete jeszcze po następnych dwóch dniach i spadła na 2,7,więc wszystko wyczyściło się samo i nie potrzebny był zabieg. Zresztą to tak wcześnie,że nie ma co czyścic - organizm sam sobie radzi.

Gość Kasia2327
Właśnie musisz zrobic bete,ja robiłam też dlatego,że sama czułam po sobie. Miałam wszystkie objawy,i okres mi się spóźniał.

Gość Kasia2327
A czemu czekasz z testem do pn. nie minął ci jeszcze termin @ ?

Gość dzasty86
eleonor , ktory to twoj dzien od stosunku????

Gość eleonor
pracowalismy na dzidzie tak miedzy 10 a 14 czerwca. od 4 dni mam coraz nizsza tempke

Gość zrób test jutro rano
z porannego moczu. tego najbardziej zagęszczonego. W razie czego w pn zrób beta hcg. dopoki nie spadnie ci do temp z przed owulacji to będzie dobrze.

Gość to znaczy że będziesz miala
OKRES!!!spada ci progesteron!!

Gość eleonor
wiem,ze spada progesteron, ale miałam nadzieje,ze anomalia sie zdarzają. Bo np. ostatnio budze sie w nocy non stop, jestem przemeczona pracą, moze mam wahania tempki. Wiem,że sie pocieszam... ale myslałam,ze czasem moze byc odstepstwo od normy.

Gość eleonor
upa upa

Gość mała niunika
okres ci sie zbliża śmieszą mnie takie teksty na 99% jestem w ciazy bo mam żyłki na piersiach. Ja mam zawsze pezd okresem zyłki i pryszcze Senna jestes jak 80% społeczeństwa przy takiej pogodzie jak jest od paru dni.

Gość mała niunika
a zgaga to wystepuje w 3 trymestrze, no czasami w 2. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy.

Gość eleonor
a ja widzisz jestem energiczna zawsze, wręcz nadpobudliwa, mieszkam w hiszpanii wiec nie wiem co jest za pogoda w polsce. poza tym nigdy nie miałam takich balonów jak mam teraz i do tego żylastych, twarz i reszte ciała mam gładką bez pryszczy. To,ze Ty masz pryszcze i żyły to nie znaczy że reszta społeczeństwa ma.

posta wczesniej napisałaś ze masz pryszcze........ dlaczego kobietom tak odwala jak się starają zajść?????? NIE JESTES W CIĄZY

Gość eleonor
moja bratowa ma obecnie zgagę a jest w 10 tc

Gość eleonor
moja bratowa ma juz zgagę a jest w 10 tc

no to jestes nikt ci tu nie napisze jak jest naprawde. a te objawy nie swiadczą wogóle o niczym.

Gość eleonor
madooonna napisałam,ze nie mam pryszczy NIGDY, bo mądrala wyżej mi mowi,ze ma pryszcze zawsze przed okresem, a ja nie mam przed okresem nigdy. Kapujesz?

Gość eleonor
wiesz nie zgodze sie z Toba bo mam prawo, takie symptomy MOGA swiadczyc o czyms choc nie muszą. Ale nie znaczy to ,ze nie swiadcza O NICZYM!!!!

a ty kapujesz ze jak bedziesz tak zdesperowana to ciężej Ci będzie zajść w te ciąże??? piszesz ze na 99% jestes w ciaży bo masz zgage piersi większe i pryszcza :):):):):):): test ciażowy potwierdza ciaze w 99,9% :):):):):) a nie pryszcz czy zgaga :) to co piszesz nie swiadczy absolutnie o niczym :)

Gość kluska z maczkiemm
eleonor ale jesteś wredna mam nadzieje ze nie jestes w ciaży, zresztą wszystko na to wskazuje obsesja normalnie a powiedz jej co uwazasz to oczy wydrapie bo ona chce byc w ciaży i już

Gość eleonor
Boze odczep sie, nie mam obsesji ciazowej pytałam tylko o temperature, objawy moje subiektywne podałam przy okazji! Wiec jak masz cos do powiedzenia w kwestii temperatury to bardzo prosze a jak nie to Pani dziekujemy!

Gość eleonor
ta Pani wyzej wyskoczyła z tekstem ze mi odwala.