Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z wielu

Tak mi przykro, rozpłakałam się po seksie...

Polecane posty

Gość taka jedna z wielu

Wiem, że on się stara i robi co może. Nie wiem jak mogłam sie tak rozkleić. Po prostu coś we mnie pękło a teraz jest mi przykro... Nasz seks trwa tak krótko... KIlka ruchów - dosłownie - i on musi już przerywać żeby nie skończyć. Po po minutcie , dwóch przerywamy na dłużej a po tej przerwie ja już jestem zawsze totalnie sucha i trudno mi się nakęcić znowu. A dziś po tej przerwie jak zwykle zrobił kilka pchnięć i koniec. Wiem, że to nie jego wina że może tak krótko. Jednak ja już mam coraz mniejszą ochotę na seks :(. Nie satysfakcjonuje mnie taki seks i źle mi... I tak wstyd i głupio, że się rozryczałam... :|

Gość luylt78o8p
łączymy się z Tobą w bólu...

Gość ania kawał drania
a nie może się wcześniej spuścić za drugim razem w niedużym odstępie czasu powinno mu trochę więcej czasu zająć

Gość ludzie maja wieksze problemy

Gość zależy
Łozjezu, co za tragedia, tragedia co z wstyd i hańba. Buuuu.

Gość masz dwa wyjścia
pozostać przy tym faceciku i wyć do księżyca, aż prawdziwy wilk usłyszy.... wziąść sprawy w swoje ręce i zwinne paluszki i samej dokończać, ale w takiej sytuacji, na cholerę ci taki chłop, żeby śmierdział...

Gość ania kawał drania
może i mają ale jak on tak bedzie dalej to jej nigdy z nim w łóżku dobrze nie bedzie,każdy ma inne problemy i nie ma co oceniać

Gość masz dwa wyjścia
nie ma większych problemów, głupia cioto, niż w łóżku

Gość taka jedna z wielu
Ja wytrysku on potrzebuje kilku godzin żeby być w pełni "sił". A ja jakoś po pierwszym razie nie potrafie się nakręcić drugi raz. Zazdroszcze wszystkim którzy mają super seks. Nie wiem czy kiedyś tego zaznam... Chciałabym raz po seksie rzucić się bez sił na łóżko. A u mnie tak to wygląda, że on kończy a ja chciałabym jeszcze kilka razy dłużej. Wiem że ludzie mają większe problemy...

Gość taka jedna z wielu
Zamiast ja miało być "po". Nie wiem co może pomóc. Współżyjemy ze sobą juz pół roku. Jestem jego pierwszą i dopiero co nauczyłam go jak ważna jest dla kobiety gra wstępna. Więc do momentu pierwszej przerwy jest boosko. Tylko "PO" przychodzi moja flustracja, niedosyt. I to wszystko coraz bardziej narasta. On się tym przejmuje - że może tak krótko, ale coż może zmienić....

Gość ania kawał drania
jak to potrzebuje kilku godzin to ile on ma lat?????????Po 15 minutach powinien być gotowy z wiekiem ten czas się wydłuża ale chyba jesteście dosyć młodzi.Pozatym skoro on wie że tak szybko strzela to powinien pracować nad tym ćwiczyć,albo sobie wcześniej spuścić nadmiar i tyle egoista.Są może większe problemy ale mniejsze też seks i satysfakcja seksualnajest bardzo ważna

Gość masz dwa wyjścia
jakie mogą być większe problemy, oprócz łóżkowych, no może dla zakonnic i aseksualnych szmat

Gość Kibariyeeeee
kurcze. rozumiem Cię. moze idźcie po jakąś poradę specjalisty ? udane zycie seksualne to 50 % gwaracji dobrgeo zwiazku, wiec nie nalezy tego tak zostawiac

Gość ania kawał drania
on może coś z tym zrobić !!!

Gość zależy
jezeli przezywasz takie frustracje w mlodym wieku to wyobraz sobie co bedzie po 40tce, potem 50, 60 to dopiero bedzie pieklo, kiedy cialo bedzie sie starzec a ty nie bedziesz tak atrakcyjna. NA zakonnice cie chyba juz wtdy nie przyjma

Gość felek albo nie felek
kondycja i temperament seksualny bywają rozmaity i jest to sprawa indywidualna ale od czego ręce, język, usta..? przecież można próbować na wiele sposobów on może doprowadzić cię już prawie do orgazmu palcami i językiem a potem skończyć w tobie może po pierwszym finale pieścić cię oralnie, na mnie to działa bardzo podniecająco poza tym można nauczyć się kontrolować wytrysk czy po finale nie jest zdolny do erekcji, czy po prostu nie ma ochoty bo to jest różnica jeśli nie ma erekcji to jedna sprawa a jeśli ochoty to jest egoistą

Gość taka jedna z wielu
no on jakieś conajmniej 4 godziny potrzebuje, nie wiedziałam, że średnia jest duużoo mniejsza. nie mam porównania bo on jest też moim pierwszym. dziś go poprosiłam żeby pomagał sobie wcześniej ręką, skoro on na to wcześniej nie wpadł :(. mam nadzieje że będzie dłużej, bo chodzę krótko mówiąc totalnie niewyżyta. A po seksie niewyżyta i sflustrowana... Są może jakieś dobre sposoby na przedwczesny wytrysk?

w nauce kontrolowania wytrysku możesz mu pomóc to całkiem fajna zabawa pieścisz go ręką czy ustami a on daje ci znak, czy zaraz będzie kończył ty musisz mocno ścisnąć jego członek tuż pod żołędziem jak to się zwie poszukaj sobie o tym w necie ty jesteś sfrustrowana on jest sfrustrowany może i zawstydzony swoją nieumiejętnością teraz mi się przypomniało, że to chyba można zakwalifikować jako przedwczesny wytrysk i to się daje leczyć po prostu poszukaj i poczytaj

Gość to się nazywa przedwczesny
wytrysk i to się bardzo poważnie leczy, albo zmienia partnera.

Gość taka jedna z wielu
powiem tak nie ma ochoty i nie ma erekcji... długo zachowywał się jak egoista, ale powoli to się zmienia. I jest przyjemnie. Mimo to kompetnie nie sprawia mi przyjemności jego oral, czy pieszczoty łechtaczki. Po prostu robi to totalnie nieumiejętnie.

Gość taka jedna z wielu
wiem że mu jest tak samo przykro jak i mnie. do tego nie mam wątpliwości. zależy mu na mojej przyjemności, ale wiem że długa droga przed nim i przede mną. bo pół roku nauki seksu to niewiele i pewnie jeszcze długo potrwa zanim nauczymy się swoich ciał.

Gość doradca 500 zł sie należy
kup wibrator i zacznij się uczyć swojego ciała. To krok numer jeden!!!

http://resmedica.pl/archiwum/zdart40017.html poczytaj sobie hmmmm... to fakt trzeba umieć, trzeba się nauczyć, to jak ze wszystkim jedni łapią szybko inni nie w seksie ważne jest otwarcie na partenra mam na myśli, że pieszcząc nalezy wsłuchiwać się w reakcję, zmiany tempa oddechu, trzeba nie wstydzić się zapytać czy tak jest dobrze i trzeba też nie wstydzić się pokazać, powiedzieć co nam sprawia przyjemność dobrze jest też coś poczytać aby mieć teorię ;) która ułatwi wypracowanie praktyki po prostu jeśli kto nie miał wielu doświadczeń a nie ma talentu, to potrzebuje jakiejś wiedzy i czasu

Gość taka jedna z wielu
felek albo nie felek - dzięki, bardzo mądrze to napisałeś. Ja niby 20 lat, dorosła już baba a krępuje się mówić, że coś źle zrobi i zawsze mówię sobie w myślach że następny raz mu powiem, że tym razem będę kierować go krok po kroku. Ale teraz zrobimy tak jak następny raz się spotkamy. Jego problem to bardzo krótki seks i średnio umiejętne pieszczoty, ale mój że właśnie mam wielki problem na właśnie takie otwarcie na partnera. Dzięki za twój post, napewno będę się starać dążyć w kierunku jaki mi podałeś . Pozdrawiam

Tak serio serio to możesz spróbować " zwalić mu konia " przed. Może jak mu znowu stanie to będzie mógł dłużej. Jak nie to niech z tym, idzie do lekarza. A jak nie będzie chciał ( standardowo przecież " po co, ja nie mam z tym problemu " ) to rzuć w cholerę. Po co ci to? Chcesz się męczyć?

Moja rada jest taka zebyscie sie udali do specjalisty,seksuologa. On przepisze mu jakis lek na to i da wskazowki w jaki sposob ma sie zachowywac czy co robic aby opoznic wytrysk. Skoro to trwa juz jakis czas i nic sie nie zmienia to powatpiewam w to ze bedziecie w stanie sami to zmienic. Przedwczesny wytrysk jest wbrew pozorom dosc czestym zjawiskiem miedzy facetami i to sie leczy.. I z tego co wiem to leczenie jest skuteczne. Wiec po co macie sie oboje stresowac i wpadac w coraz wieksza frustracje skoro sa osoby ktore sie na tym znaja i udziela wam fachowych rad?

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
smutne:( mialam podbny problem kiedys z tym że przyczyną byl całkowity brak ochoty na seks, :(

a to sorry - jak dopiero zaczynacie ze sobą i jesteście oboje niedoświadczeni to przyjdzie z czasem pewnie. cierpliwie się siebie uczcie :) p.s. z tymi robótkami ręcznymi nadal aktualne. to naprawdę niezły sposób żeby facet mógł dłużej.

Gość kasulekkkkkk
kochana jeśli ty go kochasz i on ciebie również idzcie z tym do specjalisty wiem co mówie!!!!!!!!! byłam kiedyś w tej samej sytuacji ale cały czas miałam nadzieje że to minie.Teraz jestem już 3 lata po ślubie i nie sypiam z mężem od roku .Mam taki wstręt do sexu wole nie mieć go wcale niż mam mieć takim jakim był!!!!! moje małżeństwo się sypie i to teraz z mojej winy bo go nie kocham tak jak kiedyś.Zmieńcie to nie róbcie takiego błędu jak my nie olewajcie tego!!! Trzymam kcióki by było lepiej.....