Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietka z forum

Kto miał ten wózek?

Polecane posty

Gość oleksja11
taki troche brzydki...

Gość nie za ciekawy
wyglada na ciezki i jakos tak przytlacza... nie chcialabym w nim spac. ten material wyglada nieciekawie. moze to ten czarny kolor, wyobrazam sobie, ze gdybym w nim lezala, nie mialabym czym oddychac:O

Gość ciasto orzechowe
ja taki chce właśnie kupić:)

Mała urodzi się we wrzesniu, wiec wózek chce głęboki, wygodny, tak żeby nie zmarzła w zimie na spacerze. Wiem że jest cieżki, ale lekkie wózki to cena od 1700 w górę :)

Gość ciasto orzechowe
u mnie też termin na wrzesień a dokładnie na2 jego połowę, a wiadomo że z dzieckiem zaraz po porodzie na spacer nie wyjdę. Wózek waży 16kg to standardowa waga trzymać go i tak będę w klatce, nie mam windy w bloku a mieszkam na drugim piętrze. bez sensu taszczyć go codziennie do góry a inne mamy już swoje zostawiają i nie ma najmniejszego problemu:)

Gość ciasto orzechowe
ja mam niby na 19stego ale osobiście spodziewam się maleństwa później:) Wiesz już czy masz córę czy synka?

Gość ciasto orzechowe
u mnie małe się tak ułożyło że nie dało się podglądnąć więc będzie niespodzianka osobiście obstawiam chłopaka rodzina córkę:D Póki co dostaję po żebrach od tygodnia i śmieje się że piłkarz rośnie

Gość ladnyyyy
mnie sie bardzo podoba,na pewno jest leciutki.Wyglada na ciezki,ale pewnie zrobiony z dobrego materialu. ja bym sie na taki zdecydola.:):)

Gość sapds
kolezanka ma i jest niezadowolona jest ciezki, po przerobieniu na spacerowke wielki ,na zime moze jest ok , ale na wiosne bedziesz musialakupic spacerowke , sama mialam podobny tylko innej firmy kaps3 , do sklepu ciezko wjechac , jednym slowem odradzam

Gość powinien byc OK....
Mam bardzo podobny wozek jest dosyc ciezki,ale stabilny doskonaly na polskie wertepy.Mam tez wozek ze Stanow, ktory jest lekki piekny ,ale nie na polskie chodniki- drogi wiec stoi w garazu i czeka na lepsze czasy:) Mysle ,ze ci ten wozek posluzy.