Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 hej dziewczyny. Od jutra postanowiłam przejśc na dietę. Chcę schudnać okolo 5kg. głownie chciałabym sie skupic na ćwiczeniach ale wiadomo, ze na początku będzie ciężko:( chce tez nauczyc się regularnie jeść i pic więcej wody. może mi się uda. kto do mnie dołaczy? dodam,że mam 170 cm i waże okolo 56kg. Dokładnie nie wiem ile. zważe sie jutro rano. No i koniecznie zmierzę sie tu i tam:) ZAPRASZAM DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thelittleangel17 Napisano Czerwiec 28, 2009 hej ;) ja z chęcią się skuszę... nawet na dużo więcej. jednak uważam że Twoja waga jest idealna... 56kg to moje marzenie... narazie u mnie jest 71 :/ ale spokojnie, damy rade :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej przylaczylab sie lae Napisano Czerwiec 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej przylaczylabym sie ale Napisano Czerwiec 28, 2009 pewnie i tak nie schudne...cwicze prawie codziennie, godzine, w weekendy nawet wiecej, pot sie ze mnie leje, wszsyto mnie boli,jem tez niej a waga stoi w miejscu. Moze jedynie n atwarzy troche zeszcupalam, w udach 1 cm, a w boczkach mm 1-2cm mniej tyko :( i po co to wszystko? mam 160 i wae 56 kilo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Twoje BMI jest w normie... ale pewnie lepiej poczujesz się gdy troche schudniesz skoro tak Ci na tym zależy. jaką dietę stosujesz? jeśli ją stosujesz w ogóle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 waga niby ok i ja wiem o tym ale mam kosmiczne boczki a nogi to nic wiecej jak sam tluszcz i dlatego chcę sie skupić bardziej na ćwiczeniach, ale wiadomo diete też zastosuje. Fajnie, że nie będę sama:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej przylaczylabym sie ale Napisano Czerwiec 28, 2009 wiem, ze jest w normie, nie przeszkadzaja mi uda na przyklda, ale gorne partie sa okropne...mm budowe typu jablko, wiec tluszcz odklada sie na gorze, szczegolnie brzuch! ale i plecy, okolice karku. Jestem odrobnokoscist, wiec mimo ze ni waze niewiadmo jak duzo to tluszczu jest duuuuuzo!!! dieta hmm...staram sie jesc mniej i pije w zasadzie tylko wode, i redbulla bez cukru czasami lub kawe, chodzi mi o to, ze nie pije zadnych gazowanch i slodkch typu cola, sprite itd i nie jem fast foodow itp wiec z tym przynajmniej nie mam problemu. Jem za to nostwo weglowodanow w postaci pieczywa, i slodycze! probuje z tym walczyc, ale nie idzie mi to... stresy zajadam slodyczmi...mam 24 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej przylaczylabym sie ale Napisano Czerwiec 28, 2009 moze problem tkwi w tym, ze jem bardzo nieregularnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej przylaczylabym sie ale Napisano Czerwiec 28, 2009 cwiczycie duzo dziewczynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja też myślę, ze mój problem tkwi w nieregularnym jedzeniu, bo czasmi pol dnia nie jem nic a pozniej jem masakrycznie duzo i znów nic nie jem bo jestem tak opchana:(muszę się zatem nauczyć normalnie jeśc i to mój cel nr jedenb w diecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja obecnie to zero:) ale od jutra rano wieczór i cos w ciągu dnia muszę robic, jakieś brzuszki wymachy itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 słodycze.... ajajjajjj... to witaj w klubie ;-) nie lubie pizzy, cheeseburgerów ani tym podobnych rzeczy. ale jak w dniu nie zjem nic słodkiego to chodze wściekła jak osa :D dlatego też własnie one mnie gubią... musze nauczyć jesc sie 5 małych posilkow co 3 godziny... bez żadnego podjadania! :( mam 17 lat, niedługo 18 btw,.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vivusia 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja od jutra przechodze na diete mam 167cm i waze 59kg chcialabym miec 53kg gdzies ja niezastosuje zadnej diety kiedys stosowalam punktowa ale nic to nie dalo teraz tylko i wylacznie ograniczenie z jedzieniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Violik a Ty ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja też na MŻ i tez mam w planach 5posiłkow:) pozniej wyznaczę sobię pory jedzenie i bede starała sie ich trzymać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 23:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ojej... widze że kazda z was chce schudnąć po 5 czy 6kg... ja chce 13. chyba źle trafilam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej przylaczylabym sie ale Napisano Czerwiec 28, 2009 no wlasnie, wszyscy mowia o regularnym jedzeniu 5 malych posilkow dziennie, tylko ze moje glupie mslyenie polega na tm, ze boje sie, ze jak bede tak czesto jadla to juz w ogole nie schudne, wiec glodze sie i pozniej napycham i tak w kolko, i od roku juz generalnie nie schudlam nawet kilograma, bo waga ciagle wraca! no to czas przeprowadzc ekspermyent:) piec malutkich posilkow dziennie i cwiczenia. ja cwicze z plytka "Pump it up" :) daje wycisk, do tego bruszki. Dzisiaj juz godzinka za mna, do tego 200 brzuszkow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 hej przylaczylab sie ale -------------> muszę nauczyć sie ćwiczyc tyle co Ty:0 ale ze mnie taki leń, że na poczatku to uuuuuuu:( ja od jutro też 5pasiłkow a myslenie mam dokladnie takie jak Ty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej przylaczylabym sie ale Napisano Czerwiec 28, 2009 eee tam thelittleangel17 zostan tutaj, ja chce do 47-48 wiec to 8-9 kilo :) chociaz tak naprwade to chyba skupie sie na obwodach, juz sie pomierzylam wszedzie :) no wlasnie, wy sie dziewczynki wazycie tylko, czy obody tez mierzycie? i jak czesto? musze sobiue jakis psudonim wymyslec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7.10 Napisano Czerwiec 28, 2009 jesli pozwolicie przylacze sie przytylam 5 kg odkad rzucilam palenie waze ok 58 wzrost 160 cm. najgorzej u mnie z wieczorami mam wtedy ochote na stos kanapek. kupilam dzis rowerek stacjonarny i mam nadzieje ze mi troche pomoze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7.10 Napisano Czerwiec 28, 2009 mam 24 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 hej przyłączyłabym sie ale --------> zaloguj sie bedzie latwiej :) oraz Violik - to co powiecie na wspólne odchudzanie od jutra? i codziennie relacja z tego jak nam idzie, co?:) jak myślicie w ciągu odchudzania... po ilu dniach trzeba sie zważyć? czy wolicie wchodzic na wagę codziennie czy raczej po kilku dniach martwiąc sie o zawał serca?:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej przylaczylabym sie ale Napisano Czerwiec 28, 2009 ja tez len do cwicze bylam, jakies 3tygodnie temu kupilam to dvd i naprawe si wkrecilam, jja nienawidze tych wszystkihc cwiczen w miejscu, gdzie sie potarza to samo w kolko, lubie za to taniec i cwiczenia w ruchu, jedyne co robie poza tym work out na dvd to brzuszki i skolony na boki,i twister. ne wiem jak wy czy macie chwilke ze jestescie smew domu, zeby sbie z taka plyta pcwiczyc, ja jestem w o tyle dobrej sytuacji, ze nkt mie ni widzi, tyko moa coreczka, i nie mue sie krepowac, wlaczam sobie dvd i jazda ze tak powiem lol :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielone oczko.. Napisano Czerwiec 28, 2009 witam Ja też się przyłącze. Odchudzam się tak sumiennie jakiś tydzień czasu :) nie stosuje żadnej konkretnej diety, tylko ograniczam jedzenie i nie jem w ogóle słodyczy. mam 25 lat, 169 cm i ważę 68 kg, a chciałabym 59 kg jako pierwszy cel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja to zapewne każdego dnia będę wskakiwała na wagę, ale najlepiej jest sie ważyc raz na tydzien. więc może ustalmy sobie , ze taklim naszym dniem wagowym bedzie poniedzialaek:) ja tez wolalabym schudnac na obwodach bo na tyym mi najbardziej zalezy bo w biodrach to ja jestem strasznie szerkoka. mam pewnie okolo 96cm:( a kiedys miałam 89 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 zielone oczko i 7.10--------> witamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 hej zielone oczko :) widze ze jestesmy w bardzo podobnej sytuacji :) waze 71 kg, chce 58 kg, a mierzę tylko 165 :( damy radę? a co do ćwiczeń... od jutra zaczynam brzuszki :) startuje od 50 i codziennie 10 więcej... co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja 100 na poczatek sobie daje i co tydzien dorzucam 50:) takie cos wymysliłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach