Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Violik

5KG W DÓŁ. kto się przyłaczy?

Polecane posty

Gość nodule
a mi zostało jeszcze ok.300 kalorii i za 25 minut batonik fitnes ;) pyszny i 'tylko' 90 kalorii:)

a ,że sie tak zapytam z ciekawości:) jak myslicie ile moglam dzis zjeść kalorii?

Wiec ja dzis rano activia, 2 kanapki z chlebem razowym+twarozek+pomidor, po poludniu pol paczki chrupek kukurydzianych (wie ktos czy one tucza;/? zwykle, nie smakowe) ale nie moge sie im oprzec od jakiegos czasu;| i teraz porcja warzyw z patelni duszonych, a nie smazonych:P (zostaly mi sie w zamrazarce, a lenistwo nie pozwolilo isc do sklepu bo bylam juz glodnaaa.. :P) ide po zakupy, a skonczyly mi sie pomysly po nie wiem ilu probach diet na jakies posilki niskokaloryczne, co polecacie oprocz warzyw/owocow??

kurcze, u mnie zalamka... trzymalam sie dzielnie caly dzien: 7.00 kawa, jogurt, 1 wafel ryzowy 11.00 jablko 14.00 mala bulka z serem i szynka, herbata 16.00 jogurt a pozniej zadzwnil do mnie prawnik i dowiedzialam ie ze w piatek jednak ide do sadu, wiec z tych nerwow o 18tej zjadlam 2 kromki chleba wieloziarnistego z szynka, serem i pomidorem, do tego ze 3 krakersy, ze 3 ciastka i kawa, i kawaleczek melona, i znowu porazka.... :( kolejny dzien stracony mialam dzisaj n nie cwiczyc, bo juz padam na ryj, no ale teraz to juz musze, zby choc troche spalic witam wszystkie nowe dziewczynki x

witam Ja godzinkę temu wróciłam z pracy, wykąpałam się i mam chwilkę żeby napisać: moje dzisiejsze menu: *waniliowy ryż na mleku * kawałek ryby z serem * malutki kawałek ciasta z truskawkami i malutki takiego suchego kawa bez cukru i piję teraz takie krople b01 na odchudzanie ćwiczyć nie ćwiczyłam bo nie miałam czasu, jedynie jakieś 20 min szybkiego marszu 🌼

a ja właśnie zamierzam troche poćwiczyć:) dzisiejszy dzien uwazam za udany, że tak powiem:)

Gość 7.10
dziewczyny swietnie sie trzymacie ja dzis zajdlam zanacznie wiecej sniadanie 2 kromki wasy drugie snaidanie pomidor z cebulka pokrojony obiad pol piersi lyzka ziemniakow salata i o 16 zjadlam jedna kielbaske z grilla normalnie zjadlabym przed 18 kolacje ale przez ta kiebase nie moglam obym nie zjadla juz nic wiecej bo u mnie problem jest tylko i wylacznie z jedzeniem wieczorem a najlepiej smakuje przed pojsciem spac a jesczcze jakies 4 godz przede mna zanim sie poloze

Gość 7.10
no i doszedl jeszcze jeden pomidor i kromka wasy :(

Gość nodule
to chyba nie tak źle ze jabłko czy wasa;) gorzej by było jakby to było ciastko;) albo chrupki;) a ja se robię w sobotę albo wcześniej dzień wolności;) i cos se zjem raz na 10 dni można;) do jutraaa;P

Gość 7.10
no tak lepsza wasa niz np bulka i 3 parowki jak ja potrafie ale i tak jestem zla na siebie pojezdzialm na rowerku na najmocniejszej przerzutce 10 min i pot sie ze mnie leje i mam zadyszke kiepsko ze mna ale ze az tak to nie przypuszczalam zaraz maz idzie do pracy wiec wlacze jeszcze aerobik i do dziela

dziewczyny, ja was podziwiam za te ćwiczenia, ja jak mam na 08.00 do pracy to wstaje o godz. 05.00 jak wracam jest 18.30 i nie mam sił na nic...na żadne ćwiczenia, nie wiem jak się zmobilizować :( ja już nic więcej poza tym co napisałam nie zjadłam, pije wodę i zbieram się zaraz spać

ja tez chce piątaka w dół:) juz chyba 3razy odchudzalam sie z dziewczynami na kafeterii i zawsze sie udawalo(tylko potem efekt jojo), juz az mam wyrzuty sumienia za tą pepsi dzisiaj jak czytam co wy dzis jadlyscie:) Damy rade. Ja waze 65, chce zejsc do 60, poprostu MŻ , spacerki i moze jakies brzuszki, bo mam talie nie zaciekawa:/ Powodzenia na sniadanku rano ;)

Zielone oczko, jak lezysz w lozku wieczorem przed snem zrob sobie nozyce pare razy (dzialaja podobnie jak brzuszki;-)), albo pocwicz rowerek przez 10 min, wejdzie Ci w krew, a jak sie zmeczysz troche to bedzie Ci lepiej zasnac;P no chyba, ze masz faceta to moze patrzec na to dziwnie... ja jestem sama wiec nikt nie widzi moich wymachow nogami przed snem:P ale powiem wam, ze niby te niewinne cwiczenia daja efekt ;-) Trudno sie do tego zabrac wszystkiego, ale to kwestia motywacji, ogladam zdjecia sprzed roku - porazka. Od tamtego czasu juz mi ubylo pare kg (ok7-8) i jak slysze od kogos \"schudlas\" to mnie motywuje i wiem, ze dam rade w koncu osiagnac cel ostateczny! W dodatku ost jak poszlam ze znajomymi na grilla, tam spotkalismy innych znajomych ktorych dlugo nie widzialam, to znalezli sie i tacy, ktorzy po prostu nie skojarzyli, ze to ja. Dla takich chwil warto zyc i sie odchudzac, chociaz wiadomo ze do wszystkiego trzeba dojsc ciezka praca i wyrzeczeniami, odchudzanie dla mnie stalo sie obsesja i stylem zycia. I wiem, ze jeszcze duzo przede mna, ale wierze ze sie uda! (I z jednego powstana dwa uda:D!). Moze to wszystko brzmi dziwnie, nie powinnam tego pisac, wybaczcie ze zanudzam, ale w sumei nie mam z kim o tym pogadac, tak szczerze, bo nie chce sie przed nikim otwierac jezeli chodzi o ta \'obsesje\', ze licze kalorie przy kazdym kesie jedzenia i mysle, jak to spalic, zrzucic, ide na zakupy sprawdzam ile co ma kcal, weglowodanow i tak od dluuugiego czasu... Chociaz mam tez chwile slabosci, zaniedbania jak ost okres czasu i czuje sie z tym zle... Ehh, ale tym razem sie uda, marzy mi sie wrocic na uczelnie po wakacjach i byc zadowolona ze swojego wygladu i z siebie. Wiem, ze kazdy kg w dol pozwala mi isc pewniejszym krokiem i nie mowie tu o jakims narcyzmie, ale o akceptacji swojego ciala do czego jeszcze mi brakuje jak widzicie w mojej stopce calkiem sporo... Jogging wieczorny zaliczony, jeszcze troche posprzatam to tez jakies kcal spalone i spac, dobranoc kafeterianki :)

Gość nodule
krolewna_z_drewna:] wszystko co napisałas, zgadzam się w 100% :) wczoraj 3 osoby powiedziały ze zeszczuplała, a to własnie dla mnie jest w inną strone - myśle sobie, ee to już nie musze !:) ale moj cel jest jeszcze daleko i wiem ze teraz dam radę ;) do połowy sierpnia 48 .. :P a teraz? ostatnio na wadze miałam 56.8 jutro ważenie , oby było same 56;)) trzymajcie sie i do wieczora:* 48 kg ... :)

witam Wiem, że to źle ale ja nic jeszcze nie jadłam :( siedzę w pracy i masę pracy mam, wypiłam tylko kawę i piję wode..... u mnie taka pogoda duszna, że aż jeść się nie chce... zjem w domu może kalafiora PENNE -- ja z kolei jak się stresuję, to mam tak zaciśnięty żołądek, że nic przełknąć nie umiem :(:( a mam teraz trochę problemów w życiu osobistym które są częściowo powiązane z pracą :( no ale nic, głowa do góry!

Gość nodule
cocosanka , uda mi się, a jak nie to chociaz 50 kg poza tym niektorzy chudną 10kg w miesiąc .. jestem na diecie 700 kalorii , więc możliwe ze mi sie nie uda, ale i tak kiedyś zobaczę na mojej wadze 48 :]

szybko schudniesz jeszcze szybciej przytyjesz organizm przyzwyczai się do małej ilości dostarczanych kcal a gdy zaczniesz jeść normalnie(trochę więcej niż na diecie ) organizm zacznie te kcal magazynować,"oszczędzać" na trudne czasy najlepiej chudnąć powoli max 1 kg tygodniowo miałam zacząć od poniedziałku ale nie udało się imieniny Pawła,Piotra i zupełna klapa z tą dietą ale może od jutra????????????

Gość 7.10
czesc dziewczyny zjadlam dzis rano zwykla bulke na obiad 2 garsci jarzyn gotowanych i 2 chochelki zupy kolacja duzy pomidor z cebulka i pieprzem do tego 3 godzinne chodzenie szybkim krokiem a jak sie zobaczylam w przymierzalni w wielkim lustrze to sie przerazilam mam zamiar pojezdzic chwile na rowerze jeszcze i zrobic 50 brzuszkow bo wiecej nie dam rady

Gość nodule
dobra, wy wiecie swoje ja swoje:] dla mnie w sierpniu jest bardzo ważna data i zrobie wszystko zeby mało ważyć i wyglądać ładnie .. a tak poza tym skoro 1kg na miesiąc to i tak schudne ok.6 kilo do połowy, więc dołoże ćwiczenia i akurat będzie 48 :), ale jak bedzie 50 to i tak będe dumna:] a co do efektu jojo .. to chyba nie, trzeba tylko dobrze wyjść z diety i dodawac np. co 2 tygodnie 100 kalorii dziennie az sie przejdzie do 1500 .. poza tym wogole zmieniłam swoje nawyki żywieniowe, więc o efekt jojo sie nie martwie

hej zjadłam dziś: troszkę kalafiora i bułkę grahamkę z serem żółtym.. i już się źle czuje :/ tylko jak się nie stresować?

witajcie moje drogie :) dzisiejszy dzień uważam za w pełni udany jeśli chodzi o jedzenie, kalorie itp. :) niesety z ćwiczeniami gorzej... męczy mnie pierwszy dzień naszej comiesięcznej udręki :D także nie dam rady, brzuch mnie boli strasznie, wszystkie kości tak samo... w poniedziałek rano się ważyłam, waga pokazywała 71kg i nie chciała zlecieć w dół, choć bardzo tego chciałam:D kiedy następne ważenie? co myślicie - czwartek czy piątek? trzymajcie się dzielnie skarby!

zielone oczko... to co zjadłaś ma bardzo mało kalorii, takie radykalne diety są najgorsze - zgadza się dziewczyny, sprawdzone na własnym przykładzie kilka razy, co w efekcie dało monstrum, jakim jestem teraz... ale będzie inaczej! - diety stopniowe... 1-1,5 kg w dół tygodniowo... długie, ale dają długi efekt, nie powodują efektu jojo i są zdrowsze niż takie pseudo głodówki:)

moje kochane! jest tu ktoś w ogóle? co myślicie o tym, aby każda z nas ważyła się w poniedziałki i czwartki rano? i oczywiście chwaliła rezultatami? :P moja waga z poniedziałku rano 71kg... jaka będzie w czwartek? hmmm się okaże :P

thelittleangel17 -- wiem, że jem nie zdrowo:( ale u mnie stres = problemy z jedzeniem. Postaram się już jutro w miarę normalnie jeść. Odnośnie ważenia, ja się ważyłam w poniedziałek i było 68 kg , zobaczymy jak będzie w czwartek. Pozdrawiam 🌼

ale słonko czym Ty się stresujesz? jesteśmy w podobnej sytuacji wagowej :D 3kg temu mogłam tu wpaść... nie pomyślałam ajj

kobietki chcialabym tylko się pochwalić, że jakoś wymęczyłam te 50 brzuszków na dobranoc :P słodkich snów :-) do jutra!