zielone_oczko 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 u mnie jakieś 900 kcl, ja sobie sama wymyślam co jem, to co lubię ale też żeby nie było dużo kcl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anti 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Dzieki dziewuchy.widac ze nie przyjmujecie nowych:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juha 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 może ja również mogłabym z wami potrzebuję schudnąć jeszcze ok 10 kg mam 155cm wzrostu i ważę 65kg już było tak ładnie bo waga wskazywała 58 kg ale wczasy w Egipcie,wesele u brata,grile z przyjaciołmi ite obiecanki że od poniedziałku.......... i tak doszło kilka kilogramów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja zaczynam od jutra :) hmm... co by tu wpierdolić na śniadanko?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juha 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja oczywiście też zaczynam od jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasanka 28 Napisano Czerwiec 28, 2009 chętnie bym sie poodchudzała z Wami ale ja niestety nie mam silnej woli, słodycze mnie zdradzają,na ich widok oczy mi się błyszczą. Waze 56kg. przy wzroście 160, wiem,ze za dużo, moze jednak się skusze, dwa wesela mam w sierpniu, nie chce jak pulpecik wyglądać, zobacze....co da się zrobić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juha 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 od jutra nie więcej niż 1200 kcal ..........na początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królewna_z_drewna 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 udalo sie w koncu zebrac do tego biegania, zeby jeszcze to robic codziennie bedzie dobrze :) co do diety wole nie podliczac tych kcal z dzisiejszego dnia... ;p bo zjadlam dzis kanapke z bulka, a wiadomo ze bulka to zuoo (ok.300 kcal?) +cos tam jeszcze. Nodle mam 175 cm wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królewna_z_drewna 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 anti zapraszamy! dołącz się do nas w kupie raźniej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nodule Napisano Czerwiec 28, 2009 ee, dziewczyny damy radę:) w środę będę sie ważyć ostatnio było 56.8 :> może będzie 56 ;) .. a co do ćwiczeń .. moj organizm jest jakis dziwny przez ok. tydzień bardzo dużo ćwiczyłam i przytyłam 0.3 kg :O więc przestałam i normalnie sie staram ruszac jak to w ciągu dnia .. a jak schudne te 9 kg .. to wtedy zeby to utrzymac bede wiecej cwiczyc, teraz jedynie 10min na rowerze i hula-hop :P do jutra:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 hula hop własnie wlasnie... dzisiaj próbowałam. nie potrafie!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królewna_z_drewna 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 nodule, przepraszam za przekrecenie nicku wczesniej:P a ile ty masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocosanka 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 no moje Panie... jest poniedziałek..... startujemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_oczko 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 witam :) ja się szykuję do pracy... dziś będę hmm około 20.00 dopiero, ale jak mam dzień tak zapełniony to przynajmniej nie myśle o jedzeniu... a w pracy jakoś jeść nie lubię, czasem jakieś jabłko lub jogurt zjem. miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
penne 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 hej ja tez jestem:) siedze przy kawce wlasnie i tak sobie mysle o tym regularnym jedzeniu...wypadaloby jakies sniadanko zjesc tylko ze mi sie nie chce... dzisija kolejene podejscie do zprzestania jedenia slodyczy... trzymajcie sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królewna_z_drewna 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 dzien dobry kobiety, w takim razie poniedzialek pelna mobilizacja ja zaczynam dzien od activii (ost stwierdzilam, ze warto przetestowac bo chodze z bzuchem jak balonik np, po zjedzeniu jablka;/) a co potem zobaczymy, zycze wszystkim milego dnia :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królewna_z_drewna 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 brzuchem* sory za literowke, strasznie nie lubie bledow ortograficznych wiec poprawiam ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 witam.:) ja dziś juz po małych ćwiczonkach jestem. jakos się zmusiłam i pomachałam trochę nogami i zrobiłam troche brzuszków:) moja waga 56,6kg załamka:( teraz popijam akurat wodę z cytrynką i czeka mnie sniadanie. Na śniadanko zaplanowałam sobie około 200kcal a wiec zjem jakoś buleczke zwykła z pomidorkiem:) p.s. adresowane do nowych dzieczyn na naszym topiku KAŻDA MOŻE DO NAS DOŁĄCZYĆ WSZYSTKICH PRZYJMUJEMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nodule Napisano Czerwiec 29, 2009 nie masz za co przepraszac za przekręcenie nicku :) mam 157 i ważę ok.57 , więc chce schudnąć do 48 , do połwy sierpnia bo potem mam waKACJE:] bede robiła wszystko żeby do tej wagi zejść :P ja odchudzam sie juz od ok.15czerwca ostatnio jak sie ważyłam tydzień temu było 56.7 a teraz w środę sie zważę i zobaczę , mam nadzieje ze będzie samo 56:) po 10 śniadanko:) do potem :) DAMY RADę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzanka_19 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 hej dziewczyny!mogę się przyłączyc?:) mam jedno pytanie: odchudzam sie dopiero od tygodnia i ciekawi mnie jak Wy sobie z tym radzicie:) jak mowicie mężowi na jakims wyjezdzie weekendowym, zy w zwiazku z wyjsciem do restauracji kawiarni ze mozecie isc ale dopiero za 2 godziny bo wtedy akurat przypada godzina waszego posilku:) mnie jest ciezko tak powiedziec Mężowi tym bardziej ze uwaza ze mam sie nie odchudzac i tego nie popiera... doradzcie cos:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość charrrlotka Napisano Czerwiec 29, 2009 hey laski!:) przyłączam się. a mianowicie ważę 54kg/165cm i nie mam ładnej figury. od pępka w górę jestem strasznie chuda, zero biustu, a poniżej pępka, opona i grube nogi. tak wyglądam: http://img3.imageshack.us/i/beznazwy1kopiaooy.jpg/ myślę, że jak zejdę do 50 kg to będzie dobrze :)) mam czas do 10 sierpnia;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nodule Napisano Czerwiec 29, 2009 charlotka;) nie jestes gruba, ale jak chcesz sie przyłączyć to zapraszamy;) ja nie mam męża, więc nie mam z tym problemu;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jutro Napisano Czerwiec 29, 2009 Przylaczam sie, bo chce wygladac tak: http://tnij.org/m_i_b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7.10 Napisano Czerwiec 29, 2009 hej melduje sie dzis zaczelam pierwszy dzien zmagan waga poczatkowa 58.3 sniadanie 2 kromki pieczywa chrupkiego z serkiem i pomidorem i pol szkl jogurtu naturalnego 0.1 % tluszczu kawa z mlekiem i pol lyzeczki cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 witajcie moje drogie w moim pierwszym dniu zmagań :) śniadanko godz. 10:30 - jedna kromka chlebka z serkiem :p normalnie byłyby to dwie bułki z nutellą więc myśle ze jest już jakiś postęp :D małymi krokami... dam rade :) pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7.10 Napisano Czerwiec 29, 2009 ide pojezdzic na rowerku bo mam 30 min wolnego czasu moj maz tez mowi ze nie powinnam sie odchudzac ale ja wiem swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocosanka 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 śniadanie- mleko 2% z płatkami II śniadanie- jogurt obiad- mięsko drobiowe z piekarnika, garść szparagów i sałatka zrobiona z: pomidora, szczypiorku i jogurtu naturalnego podwieczorek (planowany na 16-17)- 2 kromki pieczywa wassa z twarożkiem (pomidor, szczypiorek, rzodkiewka, serek wiejski lekki) picie: zielona herbata oraz woda mineralna niegazowana z cytryną do tego ćwiczenia z przyrządem o nazwie agrafka (póki co zrobiłam 700 powtórzeń, a codziennie ma ich byc 1500) jak myślicie? da coś taki tryb zycia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 cocosanka - na pewno da. a moglabys opisac prace tego urzadzenia? czekolada ze mną wygrywa... brak mi silnej woli. pomocy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość charrrlotka Napisano Czerwiec 29, 2009 thelittleangel17 - wg mnie jest to kwestia tego, że po prostu nie czujesz 100%, że chcesz się odchudzać. ja tak samo miałam, próbowałam kilkanaście razy, ale gdy widziałam czekoladę to było silniejsze ode mnie. teraz zawzięłam się na 100% i wiem, że chociaż (na razie;P) tydzień wytrzymam bez słodyczy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 witam ponowanie:) jak dobrze,że topic tak fajnie się rozwija. ja dzis nawet dałam radę wg mnie oczywiście:) sniadanko bułka zwykła plasterek wedliny i pomidor II sniadanko 1 maka, plastek sera i pomidor obiad gołabek( wiem, wiem, został ostatni to musiałam sie go pozbyć:) ) podwieczorek kawałak arbuza kolacja jajko i ogorek( tak planuje, bo to jeszcze przedemną:) ) do tego woda z cytrynka tak ogolnie to wiem, że za dużo węglowodanów, ale postaram się poprawić:) dzis obiecuję jeszcze, ze troche poćwiczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach