Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfhrts

jakei rosliny na balkon mozna etraz zasadzic?

Polecane posty

Gość rfhrts
balkon jest an strone poludniowa

Gość rfhrts
upupup

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffff
co uda Ci się kupić, ja mam petunie i begonie

Gość gość
Niewygórowane ceny za dobrej klasy sadzonki mają na allegro w Ogrodzie Marzeń - allegro.pl/listing/user/listing.php?order=qd&us_id=17390038. Sklep zaopatrzony od A do Z, pełen asortyment, dużo roślin owocowych (żurawinę mam stąd i jestem zadowolony).

Gość gość
Sporo ciekawych, oryginalnych odmian roślin owocowych mają w ofercie w Ogrodzie Marzeń z allegro (allegro.pl/listing/user/listing.php?order=qd&us_id=17390038). Super prowadzony sklep, z darmową dostawą przy większych zakupach i bardzo profesjonalnym systemem pakowania roślin.

Gość gość
Jakiś czas temu bardzo ładne trawy kolorowe – białe, różowe, niebieskie mieli w sklepie ogrod-marzen z allegro. Nie wiem jak teraz ta oferta wygląda, bo dawno już nic do ogrodu nowego nie zamawiałem. Powiem szczerze, że mi czasu brakuje, żeby się jakoś porządniej roślinami zajmować.

Gość gość
ejakulaty

Gość gość
każde rabatowe będące w sprzedaży od pelargonii począwszy a na lwich paszczach i daliach skończywszy

Gość gość
Brusznicę i jarząb jadalny mam zamawiane internetowo przez allegro. Tu jest taki sklep jak Ogrod Marzen -allegro.pl/listing/user/listing.php?order=qd&us_id=17390038. Polecam, solidna firma, zawsze terminowo robią wysyłkę.