Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quinnka

Upatrzyłam sobie wózek ale jest on strasznie drogi dlatego proszę o rady

Polecane posty

Gość Quinnka

Konkretnie chodzi mi o model Quinny Buzz: http://www.allegro.pl/item664076061_quinny_buzz_3_2008_gondola_fotelik_citi_kosz_gr.html Trochę przeraża mnie jego cena, ale widziałam sporo takich wózków na polskich chodnikach, więc widocznie ludzi na to stać. I teraz pytanie: opłaca się? Po pierwszym dziecku chcemy jak najszybciej postarać się o kolejne dziecko, także na pewno z wózka korzystałaby dwójka dzieci, a potem pewnie sprezentowałabym go siostrze.

Witam mam 1 corke i drugaie w drodze..co moge ci powiedziec przy doborze wozka kieryj sie jego funkcyjnoscia to po pierwsze po 2 zawsze sprawdzaj czy poradzisz sobie go wniesc sama po schodach(nie zawsze mezowie sa z nami) Jesli chodzi o ten wozek to wcale nie jest tak szalenie drogi i jesli cie stac to jak najbardziej kup wozek ktory przyda sie na dluzej..Mysle jednak ze mozna znalezc podobny a tanszy -poszukaj jeszcze zanim sie zdecydujesz...pozdrawiam..

Gość fhfg
zdecydowanie za drogi

Gość ....................89
Jest jeszcze Quinny Speedi Podobny do Buzz a tańszy

Gość egbrt
Ja bym go nie kupiła ale nie dlatego, że za drog ale dlatego że to siedzisko jest kubełkowe i dla mnie to paranoja, ze nie mogę rozłożyć siedziska na płasko gdy dziecko uśnie.

Gość DuoMama
a może poszukaj używanego? Ja kupiłam Mutsy w idealnym stanie z podwójnym siedziskiem dla dzieci rok po roku + pojedyncze siedzisko spacerowe za 1200zł. Gdybym miała kupić nowy, zapłaciłabym około 2400zł za cały komplet. Podaję ci to jako przykład bo możesz kupić taki wózek o jakim marzysz za naprawdę mniejsze pieniądze niż nowy. Tym bardziej, że na allegro są wózki używane w Polsce, jak i sprowadzane np. z Niemiec czy USA. Polecam :-)

Ja mam Quinny Buzz, ale dałam za niego mniej niż ten na Allegro (coś koło 2 tys.), kupowałam w sklepie, akurat mieli promocję i był bez fotelika. ogólnie byłam z niego zadowolona, ale od tego czasu na rynku pojawiło się wiele nowych, lepszych i tańszych modeli. Fajny wózek można już dostać za 1000-1500 także nie ma sensu przepłacać, bo w większości przypadków płacimy za markę. Z gondoli byłam zadowolona, ale problemy były ze spacerówką. Małej było wygodnie, wszystko było w najlepszym porządku, ale nie mogłam rozłożyć siedziska na płasko, a moja córka lubiła spać na spacerach