Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razka

nerwica lekowa

Polecane posty

Gość razka

nerwica lekowa-czy jest tu ktos z tym problemem?.....

Gość kolorowa koka kola
obecna! żyje z tym już pare ładnych lat.. nie jesteś sam/a

Gość hej ja mam
Od dzieciństwa, a obecnie mam 23 lata. Utrudnia życie, choć wiem że i tak mój przypadek nie jest najgorszy. Mam tendecje do widzenia wszytkiego w czarnych barwach, wymyślam bzdurne scenariusze, no i oczywiście pesymistyczne. Nie lubie gdy nie mam czegos zaplanowane. Co pomaga? Stawienie czoła temu co wywołuje lęk, kiedys uciekałam, symulowałam chorobe aby nie iść do szkoły, ale to tylko nasilało lęki. Teraz staram sie stawic czoła problemom, przynajmniej nie zamęczam sie mysleniem o tym co bedzie, wole jak jest xle ale że wiem o tym

Gość biednamama00
Ja mam..niestety..3 lata sie lecze mialam rok spokoju ale zaszlam w ciaze i wrocilo ..:(

mnie wyleczyło akupunktura lekarz z Ukrainy z sanatorium tryskawca z siedem lat jak tego nie mam już

Gość biednamama00
a ja raczej nic nie moge w ciazy tylko melisa i neospazmina...pytalam polozna mowila ze na poczatku ciazy to wraca ...a objawy mam w niej takie z ewszystko mi dretwieje czuje napiecie czasem, pomaga mi magnez...

Gość biednamama00
mekaba a jak tam sie dostalas? na akupunkture?

przyjechał na zaproszenie rodziny tego dziecka bo nic pomagało nawet centrum dziecka nie pomogło przez lekarzy został skazany na wózek inwalidzki a tera po wyleczeni to chodzi normalnie do szkoły a ten lekarz to leczy koło Gorzowa

Gość mettiska
Ja też bardzo długi czas na to chorowałam,wiem przez co przechodzicie,u mnie mozna juz powiedzieć że objawy całkowicie ustąpiły.A zawdzięczam to niesamowitej kobiecie na którą natknęłam sie przez przypadek ,pomogła mi przez to wszystko przejść i co najwazniejsze wyjsc z tego> Jest to niesamowicie ciepła kobieta ,naprawdę mozna zwierzyć jej się ze wszystkiego a co najważniejsze jej metody naprawdę dzialają.Więc gorąco polecam kontakt z nią Podaję linka do jej stronki:http://www.otostrona.pl/razempokonamynerwic/ index.php

Gość Marishkaa
A Ja nie wiem czy moje zachowanie to nerwica, ale... strasznie się wszystkiego boję, jestem jeszcze nastolatka i np; boję się zostawać sama w domu, boję się wszystkiego i o wszystko. Gdy rodzice na dluzej wychodza oczywiście martwie sie czy cos im się nie stało, czy wszystko jest wporządku, widzę wszystko wląśnie w czarnych barwach. Ponadto boję się cokolwiek jeść, nie lubie chodzić na imprezy - bo pewnie się czymś zartuje, zjem coś nieświeżego a jak juz komuś sie zrobi niedobrze to panikuję an calego i wieję jak nnajdalej bo sama mam wlasnie taką fobię - ze cały czas wydaje mi się, ze jest mi niedobrze i za chwile zwymiotuję, chociaż już z 6 lat nie wymiotowałam. Rano nie jem sniadania bo boję sie że zrobi mi się niedobrze w szkole, przed jakimiś ważnymi wystąpieniami czy ypadem do kina, za miasto, do rodziny... koszmar. Robilam sobie różne badania i nic mi nie jest, jestem zdrowa - tak wszyscy uważają, ze jestem zdrowa. Nie pójdę do psychologa bo jestem bardzo uprzedzona do tych ludzi. chcę sama sobie poradzić ale jest mi bardzo cieżko... da się żyć, oczywiście, robię wszystko normalnie chodzę do szkoły, wykonuję wszystkie obowiązki, ale.. chciałąbym pójść czasem do knajpy i móc zjeść pizze, napić sie coli bez tego strachu, pojechać na wycieczkę i wgl.