Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość gośćmar
Właśnie wróciłam po 2 USG oba pęcherzyki pekly więc jak się uda mogą być bliźnięta nawet:), gin powiedział że ovulacja była w 8 dc!!! Jedyne co go martwi to małe endometrium 8.8 może to być przyczyną tego ze nie zdarzyło urosnąć, a wy dziewczyny jakie endomerium mialyscie?

Gość gość Nati
stokrotkaq kurde przykro mi...ja w sumie dopiero probuje pierwszym cykl ..jedyne co moge zrobic to cie pocieszyc..choc to pewnie i tak duzo nie da..ja teraz jestem juz nerwowa Bo pewnie tez sie nie uda a co dopiero u ciebie jak juz tyle czasu probujesz :( trzymam mocno kciuczki za ciebie !!! Kurde predzej czy pozniej musi byc dobrze, w koncu Bog slyszy nasze prosby wiec i na nas przyjdzie czas. Glowka do gory :* cierpliwe czekanie zostanie w koncu wynagrodzone

Gość gość Nati
goscmar o zesz kurna blizniaki ale fajowo :) dwojka za jednym zamachem!!! 3mam mocno kciuki

Gość gośćmar
gość Nati no też nie wierzę:) no ale zobaczymy czy się uda i czy pupa do góry pomogła:) Ale martwię się tym endomerium:( od dzisiaj mam brać Luteine pod jezyk Stokrotkaq przykro mi wiem co czujesz, jesteśmy z Tobą:)

Gość gość Nati
Goscmar a powiem ci ze tez bym chciala blizniaki tyle ze Moj jakby sie dowiedziial to by pierd...al w kalendarz ahahhaahhahaha :D

Gość gość Nati
A wiesz ze ja tez nogi wzielam do gory...nie wiem czy czytalas dzis rano jak dolaczylam i co pisalam..Ale mowilam ze ja w pierwszej ciazy zrobilam to w ostatni dzien okresu,dzien Po polecialam do pl i nawet nie myslac zaszlam . I dla pewnosci mialam tez nogi u gory...i teraz jak probuje girki do gory tez podnosze hehe

Gość Agusława
Ja też delikatnie podnosilam do góry nogi :D GośćMar co do endometrium to są przypadki ze dziewczyny miały 6mm i się udało. Jeżeli chciałabyś bliźniaki to życzę Ci tego :) Ja się zaś bałam ze na usg zobaczę dwójkę.

Gość stokrotkaq
Dzięki dziewczynki miło ze mnie wspieracie , macie rację nie jest to łatwe ale cóż mamy kolejny cykl to może właśnie ten . Co do wspomagaczy - clo upośledza śluz i endo u mnie się tak stało moje endo w owu miało 3 mm no ale lekarz powiedział że są trzy pęcherzyki i szkoda tracić taką szansę więc dał mi pregnyl ...no a resztę już znacie . A co do ciąży mnogich to ja mogła bym mieć nawet trojaczki i tak była bym najszczesliwsza

Gość gośćmar
Agusława też się boję bliźniaków, ale u mnie w rodzinie już takie przypadki były wiec z siostrą byłyśmy nastawione na taką ewentualność:) czytałam właśnie na innych forach że dziewczyną udało się zajść w ciąże przy małym endometrium ale ja zawsze miałam ok 11-13 a tu jak na złośc teraz niecałe 9 mam nadzieje że to błąd w pomiarach ;)

Gość gość Nati
Bedziemy sie wspierac i nie ma bata !!! :) Lece z mala na basen Bo taki skwar ze nie ma czym oddychac...a we wloszech pali mocno sloneczko ;) moze ni bede musiala tak natretnie. Milego dnia dziewuszki :*

Gość gość Nati
Sorki mialo byc ze nie bede tak natretnie myslala :P

Gość lila26
a ja sie staram zobaczymy jak bedzie wygladał ten miesiac :) ja jestem dobrej mysli jak zwykle :) dziewczyny trzymam kciuki :)

Gość gośćmar
Lila26 a my za Ciebie:) wszystkie jesteśmy dobrej myśli:)

Gość Przytulas
Trzymam za was kciuki dziewczyny:) i nie poddawac sie. Ja robilam nalesniki naszla mnie ochota na cos slodkiego:) a teraz odpoczywam bo upal u mnie straszny jak pochodze sluzej to mnie plecy bola i troche sol brzuszka wizyte mam za 2tyg niecale:)

Gość gośćmar
Przytulas no naleśniki dobra rzecz:) a masz zachcianki? I jakieś dziwne kompozycje tworzysz bo z tego co wiem to nie wszystkie mają:)

Gość Przytulas
Goscmar wiesz jakos nie mam zachcianek duzych nie wstaje w nocy nie podjadam chyba ze do wc siusiu w nocy wstaje. A tak to czasami mam ochote na gazowane lub loda lub moglabym zjesc z 1kg nektarynek lub brzoskwin:):) a tak jest ok narazie przytylam tylko 4kg nie jest zle zobaczymy co bedzie dalej. Bo przy pierwszej ciazy przez 9 miesiecy mialam 20kg na plusie ale po wyjsciu ze szpitala -15kg na 3-cia dobe takze nie bylo zle zobaczymy jak bedzie teraz:) bedzie synus moze wazyc wiecej bo corcia miala 2,900 przy urodzeniu:)

Gość gośćmar
Przytulas no faktycznie chłopak może być większy:)na loda u gazowane to ja mam ochotę bez ciąży:) ale dużo nie przytylas jak na prawie 20 tydz

Gość Przytulas
No jeszcze 2tygodnie i bede w 20 tygodniu:) ale powiem ci ze brzuszek mi troszke odstaje i czuje juz maluszka ale czekam na kopniaczki :) na wizycie jak bede to bede w 19tyg i3dniu:)

Gość gośćmar
Przytulas a imię już wymyslilas?a kopniaczki przyjdą przyjdą:)

Gość Przytulas
Ja wybieralam dla corci Julia Maja a maz powiedzial ze jak bedzie synus to on wybiera i bedzie chyba Jaś :) mi sie podobalo Franciszek Mikołaj lub Alan no napewno jakies wybierzemy:)

Gość gośćmar
Przytulas mi też Mikołaj się podoba:)

Gość gość Nati
A ja nadal czekam za @ Bozeeee Moj zwariuje do wtorku :P

Gość gulas
Gosc Nati jeszcze tydzień? O mamuniu To czekanie jest straszne.

Gość Lila26
Gosc Nati jeszcze tydzień? O mamuniu To czekanie jest straszne.

Gość gość Nati
No straszne to czekanie buuuu ...tragedia :( Codziennie od owulacji mam pikanie w jajniorach hehhe ale nieco lzejsze,bo w dzien owulacji myslalam ze umre..jak siadalam to az mnie w srodku pochwa bolala :P Wczoraj bardzo nisko w dole brzucha poczuulam takie nie wiem czy to bylo szarpniecie czy nie wiem jak to nazwac....Ale nie bylo przyjemne...temperatura z 36,9 dzis zeszla na 36,8 takze nie wiem. Juz nic nie chce myslec Bo pewnie i tak bedzie dupa blada. Pewnie to jakies Moje schizy :D A piersi nadal pobolewaja..cos tam czuje. Alle zobaczymy jak bedzie. Od dzis obiecalam sobie ze koniec przegladania netu i wyszukiwania objawow, to nie ma sensu Bo niestety mozgownica za mocno pracuje :)

Gość gość
Dziewczyny a czy zawsze sa jakies objawy ciąży bo ja nic nie czuje i tak sobie mysle ze nie bede w ciąży dopóki nie beda mnie bolaly piersi czy podbrzusze,czyli kolejny miesiąc na straty bo nic nie czuje

Gość gość Nati
Gosc ja duzo ci nie poradze...5 lat temu w pierwszej ciazy mialam bole dopiero w 4tym tygodniu..tzn bolacy brzucha tak jak na okres i pelno sluzu i czulam zawsze mokro myslac ze to okres przyszedl a to byl ten sluz ciazowy no i brodawki mnie bolaly a raczej wokol nich byly tak jakby wokolo spuchniete. Teraz za to mam szanse 50℅ na 50 i mam wszystkie objawy ale niestety nie dowiem sie dzybciej niz we wtorek :( :(

Gość gość Nati
gosc a za ile testujesz??

Gość _madia_
Stokrotkaq tak jak przeczuwałam mogę Ci przybić tak niechcianą piątkę :( Powoli już trace nadzieje w sierpniu minęło 2 lata....a prawie pół roku pod okiem lekarza, no ale nic jade zaraz wykupić receptę na clo to będzie już trzeci cykl stymulowany i jeszcze moja ginka na urlopie wraca dopiero we wrzesniu więc chyba sobie monitoring odpuszczę no nie wiem sama, nawet nie mam doła tylko czuję taka rezygnacje pomieszaną z bezsilnością... :(

Gość gość Nati
A tak w ogole to moge cie pocieszyc, ze niektore kobiety nic nie czuja!!! Inne zas dwa dni przed spodziewanym okresem. Kazda z nas przechodzi to inaczej.. wiem jak ci ciezko ale w kazdym grazie trzymam zacisniete lapki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się