Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda i stara

ktora z was nie powiedziala facetowi ze jest dziewica a on sie nie zorientowal?

Polecane posty

Gość mloda i stara

jest taka mozliiwosc

Gość caroline____________
Kiedys oklamalam mojego chlopaka, ze jestem dziewica. Mielismy zaplanowany nasz pierwszy raz. Odstawilam wtedy tabletki antykoncepcyjne i dostalam okres. Kochalismy sie chyba w drugim dniu mojego okresu. On nic o tym nie wiedzial. Przed stosunkiem poszlam do kibelka wyjac tampona, a bielizne mialam czarna, wiec wiecie o co chodzi. Chlopak byl w niebowziety, ze z nim stracilam cnote. Ja zaciskalam miesnie kegla, zebym byla bardziej ciasniejsza. Faceci to barany. :D

Gość gyygyygyuygyuygyuygy
hahahah koebnity to jednak sa :) ja powiedzialam, a moze raczej wkrecilam ze jestem :) rozmawialismy na ten temat i powiedzial cos w stylu ''no ale ja wiem ze np. tej blony dziewiczej moze nie byc ze wzgledu na np cwiczenia fizyczne'' nie spalismy jeszcze, ale mysle ze sie NIE ZORIENTUJE :) nie ma szans

Gość gyygyygyuygyuygyuygy
hahahah w a wiec dziewictwo mozna tracic wiele razy :P

Gość ja bym wolała w druga strone
zeby sie nie skapnal ze jestem dziewica :P

jak facet jest doświadczony to na bank sie skapnie :D ciekawe czy każda dziewica potrafiłaby sie kochac np 2 h (obstawiam ze wytrzyma max 15 min), nie kazda na dzien dobry przerobi 10 pozycji, weźmie do buzi i jeszcze zgodzi sie na anal :) tak wiec wszystko zalezy od doswiadczenia faceta, jak on jest prawiczkiem to moze sie nie skapnie, jak facetem po przejsciach to na bank bedzie rozczarowany :)

rozczarowany? oj no nie wydaje mi sie zebym za pare "razy" loda zrobila czy zgodzila sie na anala...;/ ja w ogole nei wiem jak mozna sie na to godzic. przeciez potem problemy z zaworami murowane :p

Gość caroline____________
No co Ty, nawet najbardziej doswiadczony facet sie nie skapnie. Trzeba byc dobra aktorka. Niektore kobiety, takie jak ja na przyklad, wiedza jaka. :D

aha a facet potrafi sie kochac przez 2h? :P

Gość frufru
"ciekawe czy każda dziewica potrafiłaby sie kochac np 2 h (obstawiam ze wytrzyma max 15 min), nie kazda na dzien dobry przerobi 10 pozycji, weźmie do buzi i jeszcze zgodzi sie na anal " jeszcze do 10 pozycji się trzymałam, potem poległam. :) mam wrażenie że mało która doświadczona kobieta sie tak zachowa...

Gość frufru
jesli ni bedziesz krwawic jakos bardzo, nie bedzie Cie bardzo bolało (tak ze nie da sie tego ukryc) i bedziesz umiała zachowac sie swobodnie to sie facet nie skapnie. chcesz ukryc niedoswiadczenie? - przyjmij postawę - ze tak powiem - "jestem Twoja, rób ze mną co chcesz". Czyli poddaj się jego pieszczotom. nie musisz przejmowac inicjatywy, wystarczy ze bedziesz odpowiadać na jego gesty i zachowanie.

własnie tez mi sie wydaje ze da sie to zalatwic jesli nei bedzie za duzo krwi i bolu przede wszystkim...lekki zniose gorzej z hardcorem :PP a co do krwi...mozna ee ze tak pwoiem dostac okres w trakcie :P

ale facet inaczej sie zachowuje przy dziewicy a inaczej przy doswiadczonej. Jesli nie bedzie wiedział czy kocha sie z dziewica to przeleci ja tak jak chce, mocno, szybko, gwałtownie, dlugo - ciekawe czy panna cos takiego przetrzyma z usmiechem na twarzy. Nie kazda jest na dzien dobry otwarta na wszystkie atrakcje i nie kazda bedzie sie zachowywac swobodnie, zazwyczaj panny sa bardzo zdenerwowane - a to widac...

Odnosnie kogos tam - ja podczas pierwszego razu (jak to gupio brzmi :O) kochałam sie 2 h w roznych pozycjach i loda tez robilam :P Takze nei ma reguly, jesli facet sie skapnie to racezj dlatego ze a) faktycznei jest ta blona b) dziewczyna jest niepewna i widac ze sie boi. Takze , odpowiadajac na pytanie w temacie : mozliwe , ale laska musi byc mega pewna siebie i dobrze grac ;)

yyy male pytanko: a czemu chcesz to ukryc? Przeciez to wspalniala sprawa , kazdy facet marzy o dziewicy. Poza tym pokażesz mu że jesteś wyjątkowa , a nie taka jak wszystkie. Dla mnie to bez sensu...

No ja tez mysle, ze to nei ma sensu ale nei wnikam, jakies powody kazdy ma :P

Gość znam to ....
liz moze dlatego ze w pewnym wieku to juz wstyd:O

Gość frufru
"znam to .... - liz moze dlatego ze w pewnym wieku to juz wstyd " bzdura...

Gość znam to....
a jak dziewczyna ma np 25, 26, 27, 28, to nie powiesz ze to juz wstyd sie przyznac kazdy facet w tym wieku chce udanego seksu a nie bawienie sie w pokazywanie co i jak "starej "cnotce:O

Gość całkowicie czarny kot
powtórzę - bzdura :-)

Gość znam to....
ja zawsze spotykalam sie z negatywna opinia a wrecz nawet smiechem nie bede tutaj opisywac a mowicie tak bo same w to wierzycie facet inaczej na to patzry inaczej ten problem widzi kobieta co ma 20lat a inaczej ta co ma np 26 a inaczej facet:O

Gość A facet niby jak widzi

Gość znam to....
tak jak opisalam wyzej

Gość znam to....
watpie zeby zalozmy 27letni doswiadczony seksualnie facet skakal do gory bo trafila mu sie zalozmy 26letnia dziewica:O nie uwierze w takie bajki

Moim zdaniem powinnas mu powiedzieć....zobaczysz ze wtedy spojrzy na Ciebie zupełnie inaczej, musiałby być chyba kompletnym idiotą żeby tego nie docenił lub wyśmiał, ale to musisz ocenic sama, jednak zakładam ze nie jest:) Poza tym zrób to dla siebie..pierwszy raz jest dla nas wszytkich kobiet b wazny, a tak to bedzie zwyczjnie, byle jak...ale to tylko moje zdanie

Gość jezeli Ty sie boisz
powiedziec facetowi, ze jestes dziewicą, to znaczy, że cos nie teges z tym facetem, Tobą i Waszą relacją.

Gość całkowicie czarny kot
swiat staje na glowie - teraz chyba wypada wniesc w wianie w zwiazek doswiadczenie poparte rekomendają pietnastu partnerow, doswiadczenie w analu i fistingu, uwielbieniem polykania spermy i umiejetnoscia przezywania wielu orgazmow na raz... puknijcie sie w glowe baby :-)

Gość zalamka jednym slowem
mi facet powiedzial" zartujeszprawda?" i smiech jakos mi wesolo nie bylo wiec rozumeim was ze sie boicie a latka juz swoje mam