Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynkaaa23

mam cienkie wlosy d ramion jaka fryzurka najlepsza?tylko nie kazcie mi scinac

Polecane posty

Gość szatynkaaa23

prosze kogos o rade

Gość może trochę je pocieniuj

Gość idź do dobrej fryzjerki
i poproś o zrobienie fryzury, która optycznie doda objętości włosom

Gość widac z niego taki pucus
tylko nie cieniowanie:/ zescie sie wszystkie uparly na cieniowanie.Jest nowa forma trkaktowania wlosow -cos na P sie zaczynalo,ale nie cieniowanie~! w zadnym dobrym salonie fryzjerskim nie robia tego.

Gość szatynkaaaa23
fryzjer zawsze mi zle doradzil

Gość blakcat
znalazła sie fryzjerka :o cieniowanie dodaje włosom objętości - przynajmniej wizualnie

Gość ghjkl
wydaje mi się że jednak nie powinnaś upierać się przy dluzszych wlosach.Ladne scięcie chyba by im najlepiej pomogło,bo co ta za urok długie a cieniutkie byle jakie wlosy.Powinnaś sciąć coś w rodzaju boba albo bombki i wtedy suszyć głowa w dół suszarką z dyfuzorem

Czesc ja tez mam cienkie włosy i delikatne, byłam u fryzjera 2 miesiące temu i zmienila mi fryzure dosc radykalnie, poniewaz wyciachala mi chyba z pol moich wlosow!! Pierwsze wrażenie, że czuje sie lysa i wygladam jak Emo ( bez obrazy) .Nie jestem zadowolona niestety:/ mam grzywke asymetryczna na bok jedyny+ ale mam z tyłu bardzo mocno wycieniowane od góry krociotkie teraz mam długosc do ramion ale mysle wlasnie nad zmiana fryzury na boba mam szczupła i podłużną twarz myslicie że taka fryzura mi pasuje? Czy jesli nie mam prostych włosów (tylko takie podatne na krecenie najgorzej jak jest upal albo wilgotno to straki:?)) to moge miec boba?

Jeśli któraś z was jest scieta na boba to konieczne jest prostowanie wlosow albo modelowanie na szczotce czy wystarczy jedynie ich wysuszenie ? dzieki za rade