Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klapuska

jest juz ta godzina a on nie pisze...

Polecane posty

Gość madagaskara11
wiem co zrob, idz spac teraz, ale za pare dni powiedz ze umowilas sie z twoium kumplem wieczorem i zrob tak jak on, nie zeby ro bylo specjalnie ale wyczujesz co tak naprawde mysli twoj facdet

Ojjjjjj ja też bym w życiu na cos takiego nie pozwoliła. I mam nadzieje, że moj facet nie wpadłby na taki pomysł. Kurcze... Wez mu napisz smsa albo puść sygnał (o ile bawicie sie w strzałki).

robic sobie na złośc? tez głupota :( z jednej strony korci mnie jak cholera zeby mu cos chamskiego napisac z 2 mam ochote puscic mega focha i odezwac sie jutro w południe... oczywiscie z fochem...

ja juz prawie usypiałam ale wciaz spogladałam na tel czy czasem sie nie odezwał, czy mu czasem czegos nie napisac az w koncu wpadłam tutaj :( teraz to juz nie wiem czy zasne... najgorsze jest to ze jutro on bedzie udawal ze nic sie nie stało, badz bedzie mial do mnie ale, ze ja mam jakies pretensje... i skonczy sie tak ze weekend spedzimy osobno...

Tolerancja i zaufanie w zwiazku jak najbardziej,ale uwazam ze to co robi Twoj facet-mysle o tych wieczornych spotkaniach z kolezanka,to gruuuba przesada.A Ty bez urazy ale jestes glupia ze wogole na takie cos sie zgadzasz.Spotkania z kumplem sa ok ale nie z kolezanka!!!

Jak moj sie długo nie odzywa i nie wiem czy mu esa napisac czy zadzwonic (pieprzony honor), to własnie puszczam mu strzałkę, żeby miał połączenie nieodebrane i albo pozniej oddzwania i sie pyta czy dzwonilam bo nie mial tel albo pisze. Bo też sie normalnie nie bawie w puszczanie sygnałów. Puść mu strzałkę i czekaj. Za kilka dni moze faktycznie puść bajerę, że sie umawiasz z kumplem i zobaczysz jaki on ma pogląd na takie sprawy ze swojej perspektywy.

Gość zmartwiona siostra....
nie rozumiem dlaczego do niego nie napiszesz albo nie zadzwonisz?wstydzisz sie,boisz jego reakcji?Przeciez to Twoj chlopak masz prawo wiedziec co robi prawda?

Gość madagaskara11
swoja droga ja bym swojemu facetowi w zyciu ie pozwolila umawianie sie nocne z kolezanka, to przeciez jak randka to jest chore! jutro porozmawialabym z nim o tym zeby takie cos skonczyc a jak nie to pokazala jak sie czujesz kiedy on sie spotyka z innymi dziewczynami i sama zaczela sie spotykac z kumplami

Ej klapuska!!!!On w kulki leci i jeszcze boisz sie ze jutro bedzie mial pretensje do Ciebie za focha???ja takiego gnojka co mysli ze mu wszystko wolno dawno bym zlala.On robi co chce i ma Cie w d...pie a Ty siedzisz i sie zamartwiasz!!!

Takie akcje ' zrobie mu na złość ' psują tylko związek. Ja tu myślałam, że zadzwoniłaś i wszystko wyjaśnione, a Ty dalej się plączesz w męczarniach. Zadzwoń, że :o Sama się katujesz :P Przecież jesteś jego dziewczyną, czy to takie dziwne, że dzwonisz, kiedy po paro godzinnym wieczornym spotkaniu z koleżanką się nie odzywa?

no ja NIGDY nie bawie sie w strzałki... ani razu przez caly okres naszego zwiazku czegos takiego nie robilismy... i akurat dzis mam puscic? tolerancyjna jestem, bo sama mam przjaciół w tym 1 bardzo dobrego - znamy sie od dziecka i czasem sie z nim widuje (no ale nie wieczorami)... choc moj tylko dzis mogl sie z nia spotkac, wiec dlatego tak pozno... reszte weekendu mial spedzic ze mna...

No dawaaaaj! Dzwonisz czy piszesz. Dawaj. Zacisnij zęby i wcisnij zieloną słuchawkę. Jak stchorzysz to sie rozlacz ale przynajmniej cos zrob. Ja zaraz ide spac a Ty napisz jak sprawa sie wyjasnila.

poza tym wiem, ze jesli zadzwonie, to na zwykłym "czesc" sie nie skonczy, jesli napisze to tez sie pokłocimy... a prawde mowiac nie mam do tego nerwów :(

Gość a co znaczy
zgadzam się z hogatą. ja zignorowałam koleżankę i stało się. nie rób mu żadnych scen, nie obrażaj się, udaj że się nic nie stało. powiedz mu, że strasznie źle ci się spało bo nie życzył ci miłych snów. zobacz jak zareaguje. jak się na niego obrazisz albo powiesz coś niemiłego o nim lub o niej to jeszcze bardziej będzie się chciał z nią spotykać, bo biedaczek będzie się musiał komuś wyżalić jaka to jego dziewczyna jest niedobra. przepraszam, że cię denerwuję tym co piszę. ale ja to znam z autopsji. na początku ignorowałam a później się robiłąm sceny...wyobraźcie sobie, że on jej jeszcze bronił. tak tak, uważać na koleżanki, zwłaszcza te z przeszłości.

ty sie go boisz chyba!!!!boisz sie zadzwonic bo nie chcesz zeby cie zle odebral,boisz sie napisac,boisz sie ze jutro bedzie miec pretensje ze masz jakies ale.dajesz sie ru...chac!!!

Gość madagaskara11
to napisz mu normalnego smsa albo zadzwon ale sie nie kloc tylko noramlnie pogadaj

Jesli nie napisze ci dzis nic-ani slowka to zastanow sie mocno nad waszym zwiazkiem!

tez mam wrazenie, ze sie go zwyczajnie boisz. Nie czaje zupełnie. Nawet jesli jestes zazdrosna to zle? Dziwne by bylo jakbys nie byla. W dodatku on Ci daje POWOD do zazdrosci! Poza tym... o co on moze miec pretensje do Ciebie jak zadzwonisz? No chyba, że mu przeszkadzasz w skupianiu sie na... kolezance.

i sie nie boje, po prostu chciałm dac mu czas... i jak widze kurwa za duzo mu go dałam, bo nawet nie raczył odpisac... :(

Gość madagaskara11
popieram hogata! ja tez uwazam ze jezeli nic nie odpisze to powaznie sie zastanow nad tym, w sumie to samo to ze dzisiaj nic nie napisal kiedy sie z nia spotkal swiadczy o tym ze ja sama bym sie zastanawiala:/.......

napsiałam ze "mam nadzeje ze sie dobrze bawi skoro nie ma czasu napisac mi "dobranoc" ... " :(:( a jutro pewnie usłysze, ze juz dawno poszedł spac...

Poczekaj do 1, jeśli nie odpisze to chyba wystarczający powód do zadzwonienia, hm? :o

Sorki klapuska-nie chce generalizowac ani cie oceniac.ale wkurza mnie jak niektore laski daja sie takim gnojom ktorzy robia co chca i jeszcze maja wonty do swoich kobiet.

tylko nie daj się nabrać na tą wymówkę, że już spał... dajesz mu tyle swobody w związku, że nawet możesz nie wiedzieć o wielu rzeczach które robi