Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość illegalybrunette

NISIM FAST - SUPER PRZYSPIESZACZ POROSTU WLOSÓW !!!!!

Polecane posty

Gość illegalybrunette

Naczytalam sie pelno o NISIMIE czy ktos go stosowal? Ile cm wam wlosy urosly po kuracji ?? Prosze o odp bo zastanawiam sie nad kupnem..

Używam FASTa od kilku miesięcy, jestem zadowolona. Przyrosty większe jakieś 20-30% ale przy tym włosy rewelacja

Gość paulina5655556565
http://ciao.pl/pl,product,265931,nisim,f,a,s,t,szampon,odzywka,zestaw,przyspieszajcy,porost,wlosow,fast,2,x,1000ml.html jezu on kosztuje 250 zł :o

Gość KIEPSKIE WŁOSKI
Zachęcona opiniami kupiłam ten zestaw pierwszy raz od kilku lat moje włosy naprawdę urosły! Zamierzam kupić kolejną butelkę ale bez odzywki.Moje włosy są farbowane na blond cienkie i delikatne po tej odzywce miałam szorstkie,nieprzyjemne w dotyku,trudne do rozczesywania włosy zastąpiłam ją maską z serii Loreal i jestem bardzo zadowolona od kilku lat próbowałam zapuscic włosy i nic a dzieki temu szamponowi w koncy włosy urosły:) Polecam :)

Gość kkkkkkk
i ja dzisiaj zamówiłam............ mam nadzieje ze bedą efekty

Gość olcia olcia
napisz jak efekty

Gość kkkkkkk
ok aczy ktoś jeszcze używał????

jakoś nie wierzę w takie cud-specyfiki... mnie fryzjerka poleciła naftę kosmetyczną do włosów. działa naprawdę okej, poza tym trafiłam na urt-oil od anny z naftą oczyszczoną, więc można stosować "od środka", dzięki czemu efekt znacznie lepszy. kłaki żywsze, jest ich ciut więcej... no warto spróbować.