Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arbuzowa_dziewczyna

Oświadczył się i unika tematu o ślubie

Polecane posty

Gość w5letnim zwiazku
hehehe ja tez mieszkam za granica. masz swoje poglady.. cos nagle lekko zlagodnialas.. hmmm...

Gość w5letnim zwiazku
spokojnie arbuzowa dziewczyno :) poprostu sikam ze smiechu czytajac te teksty i nie moge sie powstrzymac by nie odpisac

Gość ja tez mieszkam za granica
no a autorka to jest szczyt kultury oczywiscie. typowa kandyadatka na matke polke co to ktorej zycie mialoby sie krecic wokol meza i dzieciaka oraz obgadywaniu dziewczyn co to jeszcze za maz nie wyszly. juz swidczy o tym jak sie chwalila przed kolezankami pierscionkiem. no bo prosze panstwa pierwszy stipien sukcesu osiagniety: ma pierscionek. Ja sie wogole temu facetowi nie dziwie, ze unika tematu slubu jak ognia. Kwestia czasu tylko jak jej podziekuje za wspolprace i znajdzie inna.

Gość co za zaaaaal
mi chodzi o brak szacunku widoczny w jej wypowiedziach, o to ze traktuje go jak rozplodnika i tyle, facet jest jej potrzebny do realizacji zyciowego celu- dziecka i weselicha, dobra, dla mnie to zalosne ale kazdy zyje jak chce tylko zeby jeszcze go szanowala :O umiesz autorko wczuc sie w jego sytuacje, co on czul gdy go mentalnie "wykastrowalas" przy znajomych? :O nie umeisz bo ciebie obchodzi jedynie wlasna macica, mam nadzieje ze facet zmadrzeje i spotka na swojej drodze jakas wartosciowa kobiete i rzuci cie w pizdu

Gość w5letnim zwiazku
no pieknie jak widac nasza kultowa kolezanka az sie piekli by dalej krytykowac... SZACUNECZEK dla pani i niski uklon.. bo chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem

ja tez mieszkam za granica... ja w ogóle nie rozumiem co cie tak boli? A ty nie masz innego zajęcia niż siedzenie przed komputerem w niedzielę? Byłaś już w kościele i wymodliłaś męża?

Gość w5letnim zwiazku
buahahaha:P dobre dobre

Do kosciola a modlic sie o szybkie zamazpojscie nie mialam potrzeby. lepiej ty to zrob bo jeszcze sie okaze do 30 za maz nie wyjscie i co...wstyd na cala wies, ze meza nie zlapala.

Gość co za zaaaaal
poza tym taka madra studentka ale widac ze miernota jak wiekszosc studentow, konczy sie LICENCJAT a nie LICENCJATA mozgu

Zreszta szybkie zamazpojscie to byla twoja bolaczka a nie moja hahahaha:)) ja meza juz mam.

przynajmiej nie obrzuca innych blotem. Ale wiesz co wielka hiszpanska damo planujcie sobie z mezem wakacje na 10 lat do przodu przeciez to takie fascynujace. Tylko zebys sie nie obudzila potem z reka w nocniku jak twoj szacowny maz zacznie mowic o dziecku a ty bedziesz 40- letnia kobieta ktora no coz tu duzo mowic swoje najlepsze lata bedzie miala juz za soba. A nawet jesli jakims cudem urodzisz to wspolczuje dziecku babci biegajacej na wywiadowki. I prosze cie nie wmawiaj ze za granica wiek zamazpojscia to 30 lat. A i jeszcze jedno zachodnieurpejki maja klase i kulture wiec prosze sie nie nazywaj sie jedna z nich bo nie masz ani jednego ani drugiego. Bije od ciebie nic tylko jad i zawisc. Udanych wakacji ci zycze i moze popracuj troche nad soba bo twoj wizerunek jest naprawde koszmarny

No... ty podobno wyszłaś za mąż w wieku 33 lat, więc już czas naglił, lepszego nie było? Ja jestem jeszcze młoda i sobie poradzę a tobie moherze pozostało dziergać na drutach :P

Nie wyszlam za maz w wieku 33 lat chociaz rzeczywiscie w granicach 30 (nie jestem ta co mieszka w Hiszpanii). Tak sie sklada ze jak moj mi sie oswidczyl po niecalym roku bycia razem to od razu przystapil do planowania slubu a nie odwlekania tak jak twoj. A dziergac an drutow nie mam potrzeby jako ze jeszcze kolejne studia przede mna i awans. do tego fajny urlop czeka:)) Do drutow lepiej ty sie zabierz. Umila ci czas w oczekiwaniu az sie twoj facio na cos zdecyduje.

Gość w5letnim zwiazku
piekne panie co kochaja krytykowac innych... to ze wy teraz spoczywacie na pseudo laurach i glosicie calemu swiatu jakie to wy piekne i madre nie z naczy ze wasze slowa krytyki sa tak samo piekne.. nie potraficie odpowiednio dobrac slow by napisac co chcecie i wkolko piszecie to samo.. plyta wam sie zacziela czy co?

Zaraz, zaraz... mieszkasz w Hiszpanii i siedzisz na polskim forum? :D To jednak Ci się nudzi chyba trochę co? szukasz wirtualnych przyjaciół na forach, bo w realu to juz nikt z tobą rozmawiać nie chce, co? Radzę Ci się szybko zdecydować na dziecko, bo jeszcze mężowi się zachce i odejdzie do jakiejś 20-latki, bo ty nie chciałaś...

No i uwazaj bo w Polsce 25 latka to juz zaczyna byc jak stara panna wiec przyczysnij jeszcze bardziej twojego bys przed kolezankami wstydu nie przezywala.

Gość w5letnim zwiazku
hehehe stara zdarta plyta wciaz gra

W Hiszpanii nie mieszkam (o czym juz pisalam no ale u niektorych krucho z czytraniem jak sie tylko o zamozpojsciu mysli a nie o nauce) a co do wieczornego siedzenia zadalabym Ci to samo pytanie. \ To ze siedze na polskim forum w niedziele wieczor bo mam taka ochote, chce sie zrelaksowac przed jutrzejszyum dniem i praca, Rownie dobrze zastanow sie co ty robisz,. nie powinnas na kolanach blaggac lubego by w koncu zalozyl ci obroczke na palec? a moze juz zrezygnowalas bo wszelkie trudy nie przynosza zadnego rezultatu?

Odezwala sie panna...stara

Gość jaka ta autorka jest glupia
Njajpierw zaklada durny topik a teraz sie wypiera i jeszcze wazniare zgrywa. ten jej facet nic dziwnego ze jej nie chce.

Gość co za zaaaaal
nie, nie, to ty bedziesz decyodwac sie na rozne rzeczy ze strachu by facet nie odszedl do innej, nie masz mu do zaoferowania wlasciwie nic oprocz stereotypowej zonki ktorej tylko pieluchy w glowie wiec nic dziwnego ze sie o niego boisz, wokol w koncu tyle ciekawych, inteligentnych kobiet...

Wedlug polskuch norm podlegasz juz pod stara panne co nawet chlopa do oltarza zagonic nie potrafi.

Gość w5letnim zwiazku
pozostawie naszej kochanej kolezanki zdartej plyty wypowiedz bez komentaraz... szkoda slow.. uczcijmy to 2minutami ciszy............................................................................................................................