Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde ale powiem wam...

o Dżeksonie jeszcze

Polecane posty

Gość Safirra
ciekawe kto zrobił zdjęcie MIchaelowi w karetce. kto zdążył? gdzie ta osoba się znajdowała? ze zdjęcia wynikało,że jeszcze go ratowali, jeszcze żył, więc czemu się nie spieszyli do szpitala tylko wyjeżdżali pół godziny spod domu?:O

Gość Safirra
ale on śpiewał o różnych rzeczach. daj konkretny tytuł :classic_cool:

jest wiele pytan bez odpowiedzi, nie? :classic_cool: I pamietajcie, media to nie wyrocznia, obudzcie sie w koncu! :classic_cool:

Fakt,ten telefon na pogotowie:o ,ten facet(kto to w ogole?) zero emocji,zero! jakby sie wyuczyl tekstu na pamiec Dobra,ide 🖐️ ale pojawiam sie rano i analizujemy:D,co nie Safi:D

Gość Safirra
ja też głupieje:D a buszmenka chyba ma radochę:P

Gość Safirra
haha ok, ja na pewno tu zajrzę;)

Gość Safirra
hmm... a Ty sama coś wydedukowałaś czy masz jakieś źródła?:classic_cool:

Bijcie mnie, nienawidzcie mnie Nigdy nie będziecie mogli mnie złamać Rozkazujcie mi, rozzłoście mnie Nigdy nie będziecie mogli nie zabić Nazywajcie mnie Żydem, oskarżajcie mnie Dokładajcie mi Kopcie mnie, rańcie mnie Nazywajcie mnie ni to czarnym ni to białym wymowne... Ide,bo swiruje!!!!!!!! :D

Gość Safirra
mówią, że to nie on śpiewa:P let me let go... hmm:P

Gość Safirra
?

Gość Safirra
jaki błąd? ja już nie myślę o tej porze

Gość Safirra
no raczej nie on tańczy

Gość Safirra
ciała nie pokażą... prawdziwy pogrzeb z dala od mediów... hmm.... a jakby on się pojawił w tej hali sportowej?:D ach...marzę sobie. dobranoc 🖐️

Gość Safirra
A tak poważnie, to myślę że zmarł. Lepiej by to wszystko zorganizował...

Też niestety tak sądzę. Anazlizowałam to wszystko wiele razy i... człowiek lubi sobie dopowiadać to , w co chce wierzyć. Wyłapujemy szczegóły teraz ale jeżeli nic by się nie stało, jeśli Michael by nie umarł , to nikt by na to nie zwrócił uwagi bo Michael zawsze zadziwiał , szokował, więc i w tym wszystkim , nad czym zastanawiamy się nie było nic nadzwyczajnego. Jeżeli Jego śmierć byłaby sfingowana, byłoby to zrobione perfekcyjnie, bez żadnych niedomówień i wątpliwości, a tutaj ich sporo - począwszy od tego, że uregulowana byłaby kwestia prawna do opieki nad dziećmi tak, by Michael mógł się z nimi swobodnie kontaktować, skończywszy na tym, że nie bruzdano by mu dodatkowo po śmierci uzależnieniem od leków itd... 😭 😭 Stwierdzam jednak, że z myślą, iż Michael żyje łatwiej żyć bo jeśli o mnie chodzi to nie daję już rady :( Byłoby bosko gdyby teraz siedział sobie gdzieś wolny od tego całego piekła, w którym był więźniem i musiał robić dokładnie to, czego każdy oczekiwał. Nie mógł mieć nawet własnego zdania , a wszystko co robił było ustalane odgórnie przez innych. Zahukany, delikatny i bardzo wrażliwy człowiek zgadzał się na wszystko z pokorą. Chciał zmienić świat i rozpalić w każdym choć iskierkę Jego wrażliwościna cierpienie innych. Michael nigdy nie poznał co to szczęście i spokój. Jeżeli chodzi natomiast o filmik ... Na pewno zauważyliście, że łóżko , na którym leży Michael odjeżdża do środka razem z Nim ... Jego ciałko leżało przecież koło drzwi - na chłopski rozum - to byłoby normalne, gdyby zostawili tam ciało i leciałoby w tym miejscu czyli tuż w przejściu, czy też wciągali je dalej do środka na odpowiednie miejsce, gdzie wózek na KÓŁKACH został odpowiednio zabezpieczony do lotu? Odpowiedź prosta :( No musieli go jakoś przenieść, na pewno ściągali go, albo inaczej układali, przypinali pasami, łóżko jest bodajże składane nawet. Fakt, że wygląda to strasznie , a wyobraźnia dodatkowo robi swoje... ja miałam łzy w oczach kiedy to oglądałam. Moim wątpliwościom nie ulega jednak fakt, że Michaelowi ktoś skutecznie \\\'pomógł\\\' umrzeć. Po koncertach ocaliłby swój majątek , posiadłości , na których wielu hienom zależało bo są przecież tyle warte. Michael nie żyje - majątek musi iść na spłatę długu , tym sposobem dostaje się on w całości w szpony właśnie tych ludzi, kórym na nim zależało. Kasa wielka, niewyobrażalna wręcz. Ludzie zabijają nawet dla kilkuset złotych ... Co zatem zrobią dla kilkuset milionów dolarów? Cała sprawa śmierdzi. Tak czy owak... Michaela otaczali źli, zawistni i fałszywi ludzie, żerowali na nim jak sępy. Kocham Go ponad wszystko i to się nigdy nie zmieni.

Gość michel...24
Też bardzo ubolewam nad śmiercią Michaela :( Kiedyś był dla mnie całym światem ... myślałam o Nim godzinami i marzyłam by choć raz w życiu zobaczyć Go na żywo ... I chociaż ten wielki szał mi już przeszedł jakiś czas temu to nadal MJ jest dla mnie ważną osobą :) Ja wierzę, że na tamtym świecie jest szczęśliwy :) ... ma w końcu spokój :) ... a zresztą może kiedyś wszyscy się tam spotkamy ? :) http://www.youtube.com/watch?v=1ewnZtzaltU

Gość _never
wydaje się że nie umarł, po prostu sfingowanie śmierci miało dla niego więcej korzyści niż dotychczasowe zycie w otoczeniu doradców-hien, to człowiek o ogromnej wrażliwości, nawet jak tu ktoś napisał gdyby zmienił płeć (teraz miałby na to czas) jako kobieta mógłby się z dziećmi widywać - jako opiekuna ustanowił swoją matkę, zobaczcie: http://www.plotek.pl/plotek/1,79592,6791096,Figura_woskowa_Michaela_Jacksona_ma_damska_twarz_.html hope...

Gość Jgajm
na wp napisali ze zostanie pochowany bez mozgu. nie dobrze mi. po co o tym mowia? chore. na tvn24 znow pisza ze cialo jednak bedzie publicznie wystawione w tej hali. Nie podoba mi się to wszystko

Gość a Decha De
właśnie o tym samym czytałam teraz na tym forum. straszne to

Gość michel...24
Jak myślicie ? ... Fotomontaż dla sensacji czy coś w tym jest ? :)

Gość a Decha De
obejrzałam 2 razy i nie chcę więcej analizować, ale wydaje mi się to autentyczne:O