Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaMiko

krem Neoscope 40+ do cery suchej - czy ktoś używał?

Polecane posty

Gość mamaMiko

szukam opinii na temat przeciwzmarszczkowego kremu Pharmaceris Neoscope 40+ do cery suchej. Może ktoś z was go stosował, albo w ogóle cokolwiek z Pharmaceris, bo dla mnie te kosmetyki to nowość?

Gość kama-makaka-ma
kremy i inne kosmetyki pharmacerisa ogólnie są bardzo dobre - nie alergizują, są wydajne, przyjemnie pachną i spełniają swoją rolę. jak ktoś ma cerę z problemami to jak najbardziej polecam. co do neoscope to używam jakoś dwa trzy tygodnie, tylko do wrażliwej skóry. dla mnie rewelacja, podobnie jak każdy inny ich kosmetyk.

Gość agnieszka39
moja siostra ma ten krem Pharmaceris Neoscope do cery suchej, ja mam do naczynkowej -poleciła nam je znajoma aptekarka. Faktycznie są bardzo dobre - obie jesteśmy zadowolone. kremy nie uczulają, dobrze się wchłaniają, skóra po nich jest też ok nawilżona - takie spostrzeżenia moje i siostry. ja mogę dodać jeszcze od siebie, że makijaż nie spływa, jak posmarujesz buzie tym kremem.

Gość mamaMiko
hm, dzięki za opinie. nie słyszałam wcześniej o tych kosmetykach, w międzyczasie sobie wyguglałam trochę info... ciekawe opisy, recenzje też niczego sobie, jak piszecie. i cenowo przystępne.