Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu basiaa

No nie skończyłam karmienie, dostałam w końcu tabletki anty i chyba wpadliśmy

Polecane posty

Gość poprostu basiaa

Normalnie się załamie, popołudniu ide po test :( Niedawno skończyłam karmić córke nie chciałam wcześniej przyjmować hormonów. Wybrałam sie do lekarza, kupiłam tabletki i czekam na okres który sie spóźnia 4 dni brzuch boli i boi i nic :(

Gość poprostu basiaa
Znowu mi niedobrze :/ jak sobie dam rade z dwójką ?? Zawsze podziwiałam takie mamy a teraz sama bede tak miała :(

Gość pewnie wpadłaś
przed zaczęciem pigułek kto ci powiedział że laktacja chroni przed ciążą ps. są tablemtki dla karmiących - cerazette

Gość poprostu basiaa
wiem, że są Cerazette ale nie chciałam tych tabletek brać. Teraz żałuję :( I karmienia nie stosowałam jako antykoncepcji. Obstawiam stosunek przerywany "zaskoczył" chociaż kochaliśmy się w ten sposób 7 lat i pierwsza ciąża była planowana...

Gość poprostu basiaa
Blondynko - ja jeszcze nie zaczełam ich stosować, kupiłam i czekam na okres który chyba nie nadejdzie.. Kłębią mi sie pytania jak damy rade a co ze dźwiganiem małej jak będę w ciaży (często chce na ręce albo jak wchodzę na 3 piętro z małą bo bez windy mieszkamy)

Gość ja miałam_
kochana ale stosunek przerywany to niestety żadne zabezpieczenie....:( Lepiej już uzyć globulek albo prezerwatyw jak się nie chce brać hormonów. Ale może to nie ciąża, przecież nie zrobiłaś testu, może sobie wkręcasz....Pozdrawiam

Gość poprostu basiaa
Może sobie wkręcam ale bóle okresowa trwają już 5 dni + mdłości więc wszystko wskazuje, popołudniu sie wyjaśni

Gość pewnie wpadłaś
no dobra ale skąd w zasadzie podejrzenie że okres się nie pojawia przez ciążę??? przecież kobieta która dopiero co skończyła karmić chyba nie ma regulranych miesiaczek tak od razu???

właśnie miałam napisać to samo, poczekaj, nie stresuj się, po karmieniu jeszcze skaczą Ci hormony, okres możesz raz mieć, raz nie mieć. Dopiero Ci się za jakiś czas unormuje, choć wiadomo ciąża to też może być. Ale stres tu Ci akurat nie pomoże, wybierz się ewentualnie jeszcze raz do lekarza bo może przez te schizy okres nie przychodzi:)

Gość nie stresuj sie
mi sie spoznial 11 dni i dostalam napewno organizm sie nie unormowal i dlatego :) glowa do gory

Gość poprostu basiaa
Może macie racje, może faktyczni okres sie nie unormował jeszcze i dlatego. Te bóle brzucha długo trwają stąd podejrzenie, w pierwszej ciąży też tak miałam. Bolało i bolalo a okres nie nadchodził ;)