Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

BUTY DO TEJ SUKIENKI....

Polecane posty

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/723cd412 9b43262b.html Czy do tej sukienki pasują takie buty? http://www.newlook.co.uk/1713826/171382610/ProductDetails.aspx Są bardzo wygone, czuje się w nich jak w kapciach i zarazem są ładne i takie dziewczence (ja mam 21lat)no i po weselu założe je jeszcze do dzinsów. Nie chce butów na obcasie wyższym niż 5cm, a te są akurat.

no pewnie ze beda pasowaly:) fajne i taniuskie:) sukienka nawiasem mowiac nie wgrywa sie ale pamietam ze kiedys juz wklejalas i mysle ze beda pasowaly spokojnie:)

no włąsnie są taniutkie i skórzane w dodatku:) U mnie w mieście są za 20f jeszcze nie przecenione, ale jak coś to zamówie ze strony bo i tak wiem jaki rozmiar wziąć.

Gość nina7777
a mnie sie te buty nie podobaja...takie bardzo zwykle...

Gość miyaaa
troszke za proste jak na slub i do takiej strojnej sukni, do jeansów owszem idealne ale do sukni :O

nina7777- te buty co dałaś do niego lika są bardzo ładne, ale ja nie chcę po pierwsze czubków( mam duży rozmiar) po drugie one są typowo ślubne i nigdzie więcej ich nie założe po trzecie nie chcę typowo ślubnych butów:)

Gość plotkara25
ja może zacznę od tego że ta suknia jakaś nie teges.... tak mało dopasowana w pasie jest - taki trochę worek. a buty to zdecydowanie te drugie. te pierwsze nie pasują na ślun.

Gość plotkara25
na ślub - miało być. mała pomyłka :) :D

suknia jest za duża, dopasowana będzie na 2tyg przed ślubem :)

Gość nina7777
EMTI - ok, rozumiem...ale gdzie ty chcesz zalozyc te biale buty do ktorych podalas link??? nie obraz sie, ale sa okropne

Mi się podobają, ja uwielbiam balerinki a te są na obcasie i mi się podobają. Poza tym te materiałowe co podalaś są śliczne, ale co jak zacznie padać deszcz? Całe będą brudne i nie da się ich wytrzeć, ja slub biorę 19.09.09 więc deszcze może być prawdopodobny:)

a może macie jeszcze jakieś propozycje?

jakoś mi się nie widzi żeby te buty można byłoby założyć póżniej do dzinsów. zresztą do twojej sukni nie bardzo też pasują kup lepiej typowo śłubne albo może jakieś sandałki? srebrne np chyba koronka na twojej sukni też jest taka srebrna

Sandałki srebrne mam za studniówki założone tylko 1 raz:) I będę je miała założóne też na poprawiny. No a te białe do dzinsów też fajnie wyglądają. No i co do tych typowo ślubnych to wydzma 150zl i na 1 raz będą i do śmieci pójdą, a 150zl drogą nie chodzi, dlatego chce buty takie co potem też będę mogła nosić.

no wiesz 150 zł na ten ważny dzień w życiu to nie jest jakoś strasznie dużo :) a jeśłi nie chesz wydawać na buty to załóż te sandałki lepiej nie kupuj tych balerinek naprawdę są brzydkie. Możesz wrzucić zdjęcie tych sandałków?

Niestety nie moge bo jestem w Anglii a te sandałki mam w Polsce:) Ale postaram się poszukać podobnych na necie:)

no a skąd wiesz, że nie skórzane... Byłam w sklepie i widziałam je na żywo i jest napisane real leather czyli są skórzane. No a co do tych moich srebrnych to są podobne do tych http://allegro.pl/item670725178_diamond_gloss_wieczorowe_srebrne_szpile_r_39.html tylko całe srebrne a nie a takie kropeczki no i na wesele sa za wysokie bo ja chce takie 5cm, żebym całą noc w nich wytrzymała, bo ja mam strszne stopy i bardzo częstno buty mnie obcierają, nawet nowe adidasy... :(

Gość nina7777
EMTI- jak ty te biale "balerinki" chcesz pozniej nosic z jeansami to ja juz nic nie skomentuje... Widze,ze sie bardzo uparlas na te buciska, wiec nie rozumiem po co w takim razie pytasz nas o zdanie.. Buty slubne zawsze mozesz sprzedac pozniej na ebay, jak ci szkoda kasy

EMTI - bo znam ten sklep bardzo dobrze, tez mieszkam w UK i widzialam te buty :P one sa skoropodobne, a New Look ma same tandetne rzeczy, czasem zdazy sie cos ze skory, ale cena wyjsciowa ok.60 funciakow w gore.. wiec prosze nie pisz bzdur, ze sa skorzane, bo nie sa.

Nie chodzi że się uparłam , ale do dzinsów paują bo mierzyłam. Poszukam jeszcze innych zobacze.

Gość ja miałam takie
http://allegro.pl/item673444465_biale_retro_czolenka_slubne_slub_buty_38_4405.html tez mialam suknie s koronka, buty teraz moge do spodni zalozyc, fajnie wygladaja, ale wedlug mnie troche delikatniejsze od tych podanych przez ciebie. Tamte jakos mi sie nie widza, sa takie za bardzo masywne, a suknia bardzo delikatna, radze poszukac cos delikatniejszego troche

Gość ja miałam takie
te co podalas na koncu juz bardzoej by chyba pasowaly, te za 16ł

ja miałam takie- Twoje są idealne, przecudne i takie bym chciała:)

Gość nina7777
ohh dokladnie- nie zauwazylam opisu na gorze, no coz...czego mozna sie spodziewac po tak tandetnym sklepie jak New Look