Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Extravagina

W sb przyjezdza koles poznany w necie, na randkach...

Polecane posty

Dzieli nas prawie 250 km, dwa tygodnie rozmów przez neta, sms, telefony, wymiana zdjęc... Im blizej spotkania tym bardziej się stresuje, boje sie, ze sie rozczaruje, że przyjechał taki kawał a ja wygladam i zachowuje sie jak ja:D

ze sie rozczaruje, że przyjechał taki kawał a ja wygladam i zachowuje sie jak ja" text dnia :) a jak chcesz sie zachowywac ?

Gość Viera Viera
nie martw sie,:) ja wlasnie tak poznalam swojego obecnego faceta :)

Gość jatezjajtez
ja w taki sposob, poznalem moja pierwsza milosc (juz niestety nieakutalna :( ) ale bylo warto, wiec powodzenia suczo:)

no ty tez masz pewnie jakies wyobrazenia kazdy chyba kiedys spotka taka druga osobe dla ktorej jestes kim niesamowitym i widzi w tobie cos czego inni nie widza :)

extravagina jak mu wysyłałas foty Megane Fox jako swoje :) to już sie bój :) nie rozumiem cie troche ? jesli pisałas z nim prawde , wysłałas mu prawdziwe foty byłas szczera i byłas soba podczas tych rozmów to nie masz sie czego obawiac .... na otuche powiem ci ze on tez bedzie niezle zestresowany :P

Gość Viera Viera
zawsze sa obawy...jakies male rozczarowania. ja tez sie troche rozczarowalam moim facetem ale jest ok

Gość ona sie boi ze gosc
bedzie zalowal ze taki kawal jechal i nie bylo warto... Co innego autorka - nie wyda na bilet ani grosza. To inny rodzaj rozczarowania. Blad zrobiliscie, ze sie gdzies w srodku trasy nie umowiliscie. Zeby w razie czego nikt nie mogl poczuc sie poszkodowany ;)

Wysłałam mu swoje prawdziwe foty, nawet najaktualniejsze mmsem... Pisałam mu prawdę i tylko prawde:P Tylko kurde juz nie raz miałam takie spotkania i był z tego jeden wielki klops:O i stąd takie obawy, ze znów bedzie jedna wielka dupa:P

Gość Viera Viera
jejciu, czemu ludzie to tacy pesymisci??? jesli wam sie dobrze gada to w najgorszym wypadku macie szanse na mile spedzony czas a moze nawet przyjazn....

Gość Viera Viera
tez mnie nerwy zzeraly ale bylo warto :) mysl pozytywnie

no zawsze sa jakies rozczarowania,ale wszystkie moje ostatnie 3zwiazki byly z neta-rozpadlo sie potem z innych powodow,ale to jakis sposob na poznanie kogos :)

Ja tez miałam już trzy związki z neta i tez rozpadło sie po dłuższym czasie z innych powód, mimo to dygam pałe:P

Gość dsvvft4gh
pamietaj od razu isc do lozka, a potem si tutaj pochwalic!:)