Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubuniowa

Mamy rocznik 89 i... inne mlode mamy

Polecane posty

domyslam sie ze 'spoDkałas' :D no nic ide stad ale tylko na koniec powiem wam,ze wspolczuje wam,za mlodu zniszczylyscie swoje ciała ciązą,rozstepami itp kiedy wasze mlode kolezanki sa sliczne i wolne od problemow tyle w temacie

Do lady_glutter jesteś pusta jak wydmuszka skoro dla ciebie liczy się tylko dobra zabawa i ciało bez rozstępów ....

A i jescze jedno pani lady nie wypowiadaj się jak nie wiesz bo większość z nas tu studiuje i jakoś sobie radzi ... bo siedzieć u mamusi na garnuszku do 30 to nie sztuka ...

szczesliwa gosciu chcialabym cie uswiadomic zebys sie nie zblaznila w towarzystwie- pisze sie ' studia' i 'studiuje'.

mało głupia dodam pusta i tempa jak obuch od siekiery. Co ona o życiu wie lepiej odejdź lady od klawiatury bo ci się tipsik złamie heheheh

Gość AngelaP-W
lady_glutter nie dla każdego w życiu najważniejsza jest zabawa. Może Ty masz takie priorytety, my mamy inne. Tak samo jedni idą studiowac, a inni uczyc się i zdobywac wiedzę na studiach. Różnica jest znaczna. Każdy do życia podchodzi na swój sposób. Więc nie pisz, że "stare malenkie". Jesteśmy po prostu bardziej dojrzałe i nie mamy w głowie imprez, facetów i życia z dnia na dzień. Mamy przy sobie kochających mężczyzn i z nimi tworzymy rodzinę. A przy dobrej organizacji na zabawę można znaleźc czas jak ma się ochotę. A o nasze ciała się nie martw. Większośc kumpeli nadal zazdrości mi figury mimo mojej piłeczki pod sercem.

Gość yhehtt
ta cala lady to taki wieczny dzieciak, pasożyt. Uważa że rodzice muszą ją utrzymywać do 50tki, a jak zajdzie w ciążę to albo dziecko usunie albo odda do adopcji bo będzie przeszkadzało jej w zabawie. Ma mnóstwo kochasiów z których połowa pozarazala się od niej chorobami wenerycznymi ale liczy się luuuuuuz.Takie osoby w życiu niczego się nie uczą, kolejna ofiara bezstresowego wychowania.

Hahahahaha dobre cała prawda i świadectwo jakie wydała pani lady o sobie hehehe

lady_glutter weż swoje szanowne 4 litery i wyjdz w tego topiku , psujesz nam humor swoimi chorymi wypowiedziami . yhehtt -> podzielam twoje zdanie

szczęśliwa gosiu ona napewno znajdzie tam cos dla siebie opisze swoją historie jak to matka ją urodzić nie chciała i o tym że p dzis dzień poszukuje tatusia

z pewnościa...hehe...denerwuja mnie tacy ludzie którym sie nudzi poprostu szukaja zaczepki dla zabicia czasu...jak jej sie nudzi to niech idzie do pobliskiego baru tam gdzie pełno chłopów

Gość ciekawo czego taka
przeciwniczka dzieci i rodziny szuka w temacie "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci"? Pewnie tak naprawdę na innym nicku to porządna matka a teraz jej się nudzi :O

Moim zdaniem najlepiej będzie ignorować wypowiedzi takich idiotek, a następnie zgłaszać to do usunięcia bo szkoda nerwów na takie pustaki.

Gość AngelaP-W
Oj padam... Jak mnie wkurzają te wszystkie instytucje... Dobrze, że mam samochód, bo jakiś czas temu pocałowałam klamkę w biurze, które miało byc otwarte do 18stej. Nie dośc, ze tylko 3 godziny działa to ja przychodzę i zamknięte. Wakacje sobie robią czy co? Chyba bym komuś coś zrobiła, gdybym musiała iśc pieszo, ale na szczęście tylko 5 minut samochodem w jedną stronę się przejechałam. Akacja czyli w Twoim przypadku opadnięcie brzuszka nie było sygnałem że rodzisz? Właściwie to sama nie wiem co lepsze, żeby jeszcze sobie siedział w brzuchu do 11stego czy żeby wyszedł. Jakoś tak mi go szkoda, że ma w brzusiu tak gorąco, ale dobrze mi z nim cały czas przy sobie :D

to prawda...wiecie co siedze sobie spokojnie w mieszkaniu sama bo maly na dzialke z dziadkami pojechal az tu nagle wchodzi mi jakis facet do domu bo pietra pomylil...ale sie smiertelnie przestraszyłam///juz od teraz bede zamykac na zamek drzwi