Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DR PSYCHOL NR 1

co czuja ludzie którzy zniszczyli,niszczą drugiego?

Polecane posty

Gość DR PSYCHOL NR 1

"człowieka" jestem ciekawy

Gość wyrzuty sumienia czują
ale niektóre zachowania są... silniejsze :(

Gość DR PSYCHOL NR 1
to idz sie wyspowiadaj i po sprawie to za dużo nie czujecie w danym momencie niszczenia? a po?

nie spowiadam się, bo nigdzie w piśmie świętym nie ma napisane, że trzeba :O dla mnie to zemsta za to, że i jak kiedyś byłam niszczona...

że i ja* dodam tylko, że za dużo we mnie złości i żalu, bym mogła to opanować

Gość J_Looooo
nigdy nikogo nie zniszczyłam więc nie wiem ;)

Gość so pot
Nic nie czuja, bo tacy ludzie nie maja sumieniam, wiec wyrzutow sumienia takze nie.

Gość józio
najczęsciej satysfakcje , żw wywalili kolezkie na piuntkie. wszytkich tępych polaczków inni szlachetniejsi i madrzejsi walą na miliony

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiedy byłam kochanka zonatego faceta, czułam satysfakcje ze woli mnie od żony , dopiero potem zrozumiałam co ona musi czuć

Gość adwokat diabla
a mnie sie wydaje, ze czuja jakis wewnetrzny bol i rozpacz, bo czlowiek ktory jest szczesliwy nigdy nie bedzie robil takich rzeczy.

Gość i ja i ja i ja i ja
nie wiem co czuja ludzie ktorzy robia to dla satysfakcji samej, ot tak sobie. ja sie zemscilam, mozna powiedziec, ze to trwa - krzywdze czlowieka ktory kiedys bardzo skrzywidzil mnie. co czuje? ulge, satysfakcje, poczcucie sprawiedliwosci, jednoczesnie wiem ze to zludne, ze to zle. no i wiem, ze fakt tych uczuc swiadczy tylko o tym, ze ja nadal cierpie, boli mnie to i szukam w ten sposob ujscia negatywnych emocji. nie tedy droga, ale...na razie to jedyne co mi pomaga. staram sie zmienic myslenie, ale to trudne. jak to ktos napisal - silniejsze ode mnie.

Gość so pot
mnie sie wydaje, ze czuja jakis wewnetrzny bol i rozpacz, bo czlowiek ktory jest szczesliwy nigdy nie bedzie robil takich rzeczy. Nieprawda. Bol i rozpacz odczuwaja osoby, ktore sa z natury dobre, ale tak jakos sie stalo, ze wyrzadzily komus krzywde. Osoby do szpiku kosci zle ciesza sie dlugie lata zdrowiem i dobrym samopoczuciem.

\"Wyrzuty sumienia\" - książkowy przykład przejścia z roli ofiary w role kata. Tak, sama tego nie opanujesz ale można to przerobić ze specjalista. Polecam. Będzie ciężko ale warto dla efektu końcowego. Bo tak naprawdę, co pewnie czujesz, to że \"musisz\" tak robić bardzo Cię zniewala i w konsekwencji nie pozwala Ci osiągnąć własnego szczęścia i zadowolenia. Warto to zrobić dla siebie

Gość adwokat diabla
Nieprawda. Bol i rozpacz odczuwaja osoby, ktore sa z natury dobre, ale tak jakos sie stalo, ze wyrzadzily komus krzywde. Osoby do szpiku kosci zle ciesza sie dlugie lata zdrowiem i dobrym samopoczuciem. jakies to uproszczone... chcialam powiedziec, ze osoby szczesliwe nie maja potrzeby krzywdzenia innych, a krzywdza czesto ci, ktorych tez kiedys skrzywdzono. dlatego mysle ze krzywdza innych ludzie gleboko nieszczesliwi z tym ze niektorzy ze swojego nieszczescia moga nawet nie zdawac sobie sprawy.