Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toTylkoJa12

tesknie !!!!!! a zarazem sie we mnie gotuje

Polecane posty

nickobietki uciekam spac :) bede tu zagladac jutro bo i tak nic innego do roboty nie mam a jakos sie wyladuje :) moje zaladowane baterie :) dzieki wam jeszcze raz mam nadzieje do uslyszenia :) caluski

Gość cxcscsscsdd
ehhe ja tez wiem kto pisze i dzowni do mjego faceta ale jemu to nigdy nie przeszkadzalo, wrecz przeciwnie bo rowniez chcial zagladac to mojego telefonu:)

Gość błękitny kwiatuszek
buziak, do uslyszenia:) a z tym kolem to prawda im bardziej na faceta si enaciska tym bardziej on sie zamyka i nic nie mowi a jak chcemy wyciagnac informacje to tylko nerwy i problemy:/

Gość czarno to widze
tez uciekam bo juzledwo widze i starszne bledy sadze :) do jutra! buziaki

Gość błękitny kwiatuszek
moj nie zaglada ale tez pyta choc wczesniej tego wogole nie robil:P ale mnie to cieszy bo jak on pyta to nie ma wymowki by mi nie powiedziec ;D

Gość cxcscsscsdd
kolorowych, buziaki moj facet nie mial by czasu na inne panienki, a nawte jak go przy mnie nie ma to zawsze psize dzwoni i zawsze odbiera gdy dzownie ja. ale tak to czesto jest ze ejst super i wogole a nagle bum i wszytsko sie zmienia dlatego mam nadzieje ze ten stan ktry przezywam teraz bedzie trwal wiecznie, w moim poprzednim zwiakzu pierwszy rok byl jak marzenie, nastepne 3 lata to stek klamstw itp ale to pierszy pradziwy zwiazek pierwsza milosc itp... ciezko bylo i ta chora zazdrosc do ktorej on dawal mi wyrazne powodu .. ah sentyment jednak zostal do dzis;p

Gość błękitny kwiatuszek
ja swojego mam od 1.5roku na oku bo mieszkamy razem ale ni epowiem by tez bylo zawsze kolorowo. jak pracowal za barem z samymi laskami to szlak mnie trafial zwlaszcza ze co niektoe mialy tupet podywac go na moich oczach;) mialam ochote skonczyc ten zwiazek ale jakos sie ulozylo. faceci w swojej prostocie sa bardzo skomplikowani:P ja bym nie wytrzymala w zwiazku na odleglosc nie umiem tego sobie wyobrazic

Gość cxcscsscsdd
to tylko ja- co sie stalo?

Gość zzzzzzzzzzzzzazzzzzzzzzzzzzzz
z