Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabell1982

spóźniający się okres.. nadzieja? pomóżcie

Polecane posty

goodangel --------------> sprawdź jaką masz temperaturę;) Izabell------------> gratulacje🌼 :)

Ja dwa dni temu dowiedziałam się (w 31 d.c) że jestem w ciąży, tzn tak wykazał test. Do lakrza wybieram się za 2 tygodnie, to powinna już mi coś wtedy powiedzieć. Czyli jesteśmy obie marcówkami 2010 :):):) super, że jest ktoś poza mną! Gratuluję Kochana :):):)

temperaturę mam cały czas wysoką od 36,9 ( 6 rano) do 37.2 o 8.30 rano przed wstanim z łóżka ( zależy o której musze wtać) Piersi bola mnie niesamowicie, śłuz biąły mleczny, czasem brzuch pobolewa jak na @, ale jej nie maw dlaszym ciagu Przed okresem zawsze mi spadała nawet do 36,5

temperaturę mam cały czas wysoką od 36,9 ( 6 rano) do 37.2 o 8.30 rano przed wstanim z łóżka ( zależy o której musze wtać) Piersi bola mnie niesamowicie, śłuz biąły mleczny, czasem brzuch pobolewa jak na @, ale jej nie maw dlaszym ciagu Przed okresem zawsze mi spadała nawet do 36,5

goodangel mam nadzieję że to jednak ciąża!! i juz niedługo sie pochwalisz nam tutaj. Trzymam kciuki! avantgarde ja tez dwa dni temu! gratuluję Ci!!!! marcówek jest już dużo, zerkam czasem na topik marcówki 2010, naprawdę wysyp:)

Gość magi88
ja tez mam pytanie mam taki problem : ostatnio okres mialam 29 maja cykle mam zazwyczaj od 33 do 38 dni wiec kolejnego okresu spodziewalam sie ok 4 lipca. 2 lipca uprawiaam sex z chlopakiem bedac przekonana ze to sa moje dni nieplodne to byl stosunek przerywany. do tej pory nie dostalam okresu spoznia sie juz jakies 10 dni a od 4 dni boli mnie brzuch wlasnie jak na okres. jak myślicie jakie jest prawdopodobienstwo ze to ciaza? dodam ze ostatnio mialam duzo stresow poznanie rodzicow chlopaka, sesja, powrot do domu ze studiów no i teraz to czy jestem w ciazy czy nie . na test chyba jeszcze troche za wczesnie prosze o odpowiedzi z gory dziekuje

magi wydaje mi sie że nie jest za wczesnie na test. spróbuj jeśli jestes w ciąży to powinien już wykazac 🌼

Gość magi88
zrobie ale tak strasznie sie boje wyniku ale jaka jest szansa ze to jednak ciaza?? przez stres moze sie miesiaczka opoznic ale jezeli wystapila juz owulacja no to po ok 14 dniach okres musi byc ta faza sie nie skraca ani nie wydłuża?? czy jak to jest bo juz sie pogubilam.

Hej dziewczyny!!! Mam także problem ze spózniającą się miesiączką.Dziś jest mój 45 dzień cyklu więc spóznia mi się już drugi tydzień.Mam podejrzenie że owulacja mogła mi się przesunąć bo w dniach kiedy miałam dostać@ albo trochę wcześniej były chyba dni płodne bo śluz był taki jakby płodny ale w tedy nie zwróciłam na to uwagi.O ile pamiętam mogło dojść do zbliżenia w tym czasie. Od tygodnia bolą mnie sutki może piersi są lekko większe (już sama nie wiem) mam lekkie bóle brzucha też od tygodnia i mam podwyższoną temperaturę w ciągu dnia tzn ok 37.5 ale mierzona rano np dziś 36.8 . Robiłam już chyba z osiem testów wszystkie negatywne, ale jak owulacja mi się przesunęła to wyszło by że robiłam je w okresie owulacji albo zaraz po.Ostatni test robiłam w ten poniedziałek i negatywny. Żadnych objawów ciąży nie mam a przyznam że nawet chciałabym być w ciąży.Codziennie sprawdzam piersi czy bolą jak przestaną to oznaka ze dostane w tym dniu @ ale jeszcze dziś bolą więc może jutro przyjdzie@.Co wy o tym sądzicie czy któraś też tak miała łudzę się że ten ostatni test był robiony za wcześnie.

do spierdalać nudziary : ten topik jest do tego aby każdy mógł wypowiedzieć się na ten temat a jak nie chcesz tego czytać to po prostu nie wchodź na tego typu fora i problem masz z głowy.

Hej dziewczyny!!! Mam także problem ze spózniającą się miesiączką.Dziś jest mój 45 dzień cyklu więc spóznia mi się już drugi tydzień.Mam podejrzenie że owulacja mogła mi się przesunąć bo w dniach kiedy miałam dostać@ albo trochę wcześniej były chyba dni płodne bo śluz był taki jakby płodny ale w tedy nie zwróciłam na to uwagi.O ile pamiętam mogło dojść do zbliżenia w tym czasie. Od tygodnia bolą mnie sutki może piersi są lekko większe (już sama nie wiem) mam lekkie bóle brzucha też od tygodnia i mam podwyższoną temperaturę w ciągu dnia tzn ok 37.5 ale mierzona rano np dziś 36.8 . Robiłam już chyba z osiem testów wszystkie negatywne, ale jak owulacja mi się przesunęła to wyszło by że robiłam je w okresie owulacji albo zaraz po.Ostatni test robiłam w ten poniedziałek i negatywny. Żadnych objawów ciąży nie mam a przyznam że nawet chciałabym być w ciąży.Codziennie sprawdzam piersi czy bolą jak przestaną to oznaka ze dostane w tym dniu @ ale jeszcze dziś bolą więc może jutro przyjdzie@.Co wy o tym sądzicie czy któraś też tak miała łudzę się że ten ostatni test był robiony za wcześnie.

Gość magi88
hej czy ktos tu zaglada??!! prosimy o odpowiedzi na nasze pytania :)

magi88 - a robiłaś test??? zatestuj, może coś Ci wyjdzie. wantoszka - azrób może badanie beta hcg . ja mam podobnie u mnie dzisiaj jest 39 dc testy ciązowe robione w sobotę i w poniedziałek negatywne. Wczoraj w 38 dc robiłam sobie betę hcg i wyszła mi 3,65. gdzie normy dla NIEciężarnych to 0-2,7, więc albo mi się przesunęła owulacja i to baaaaardzo wczesna ciąża - idę na betę w piatek ponownie, bo @ dalej nie mam, temp, mam podwyzszoną, bioersi baaardzo obolałe i biały mleczny śluz albo po prostu beta jest jakas zafałszowana i nie jestem w ciązy, jak mi przysrośnie to bede na 100% wiedziała, ze to ciąża, a tak z takim wynikiem to nie wiem co mam o tym myśleć

no hej:) w sobote ide do gina wiec sie wyjasni jesli do sobo nie dostane@. Jutro zrobie 3ci test...brzuch mnie boli temp mi skoczyla do 37 cycki bola....zobaczymy...\"macam\"sie i nie wiem jak wyglada spulchnienie pochwy czy to cos oznacz? Zrobie testy zwykle i w piatek z krwi i sie zobaczy. A w sobo i tak gin na mnie czeka jak cos wiec sie wyjasni. Nie schizuje w zaden sposob:) ale czytam czy dziewczynom testy zwykle wychodza negatywne mimo ciazy i sie zdarza:) zobaczymy:)

Gość magi88
no wlasnie jecze nie zrobilam bo mieszkam na wsi i do apteki mam bardzo daleko:/ sama nie wiem co mam myslec o tym :/ jakos nie widzi mi sie byc teraz w ciazy a i jak to jest z tymi fazami ktora moze sie zmienic a ktora jest stala?? bo jezeli duzo stresow mialam juz po owulacji to miesiaczka musi wystapic??

stała jest faza lutealna- czyli po owulacji. od owulacji do miesiączki jest 12-16 dni, ale zazwyczaj 14, natomiast owulacja może się przesunąc dowolnie, nawwet na 30dc, i wówczas cykl będzie trwał 44 dni, u mnie chyba jest taka sytuacja, że owulację miałam później, teraz jestem w 39 dc i a wczoraj robiłam test beta hcg z krwi i wynik jest ponad norme dla nieciężarnych. wiesz magi88 - ciązy wykluczyć nie możesz na 100%, ale okres może Ci się spóźniać z innych powodów musisz zrobic test po prostu - może poproś jakąs swoją przyjaciółkę, siostrę lub chłopaka żeby Ci teścik kupili jak nie możesz sama kupić a mierzysz sobie temperaturę??? bo jeśłi przez 2 tygodnie utrzymuję się na poziomie 36,9 i wyżej ( oczywiście też są odstępstwa od tej reguły ) to jest duze prawdopodobieństwo ciąży. dzień - dwa przed okresem spada. ale temperatura musi byc mierzona codziennie rano przed wstaniem z łóżka i nie pod pacha, tylko w pochwie - to baaardzo ważne

Magii88 widze ze mamy podobnie ja mialam ostatni @ 1 czerwca wiec roznica tylko 2 dni. Moze tez ci sie spoznila owulacja tak jak mi i teraz sa dwa wyjscia albo jsetes w ciazy bo mozliwosc jest skoro kochalas cie w dni plodne nawet o tym nie wiedzac tak jak ja, albo jeszcze nie zaskoczylas.A robilas sobie test? Ja robilam ich sporo ale na jednym ktoru robilam w piatek byl taki jakby cien kreski albo mi sie zdawalo ale zrobilam nastepnu drugiego dnia a tam juz tego cienia nie bylo. Dodam ze byl on widoczny tylko pod swiatlo ale i tak nie mialam pewnosci musialam mozno wytezac wzrok moja siostra tez widziala . Czytalam tez ze nie nalezy czyttac wyniku po czasie bo miejsce gdzie powinna pojawic sie druga kreska moze byc lekko odznaczone przez mocz. Wiec sama widzisz. Dwa dni temu dostalam kilka wypryskow to tez jak by na @ czekam i nic. Powiedzialam sobie ze ostatni test zrobie w piatek albo w sobote moze zrobie prezencik na urodziny dla mojego męża!?

Gość magi88
temperatury nie mierze ale chyb zaczne jezeli to nie bedzie ciaza a testu nie zrobilam ale jutro juz sie wybiore domiasta bo juz dluzej nie wytrzymam tego czekania

I siku czesto chodze ale miesiac temu przed planowana owulacja leczylam sie na zapalenie pecherza wiec to na pewno spowodowalo opoznienie owulacji i to czeste sikanie tez nie wiem.

wantoszka - ja w sobotę też miałam cięń kreski, w poniedziałek już nie, We wtorek zrobiłam test z krwi beta hcg i wyszedł mi podwyzszony wynik, powyżej normy dla nieciężarnych, ide w piątek na kolejne badanie, Ja będzie przyrost bety to na 100 % ciąża, jak miałaś opóźniona owulkę to testy jeszcze nie wykażą. wczoraj na innym forum dziewczyna pisała, ze w 40 dc testy wychodziły jej negatywne, w 46 dc poszła na betę i miała wynik 11.6 w 48 dc beta wynisiła 33,1 a po tygodniu juz ponad 200. Po wizycie u ginekologa lekarz swierdził, że owulacja wypadła jej w 36 dc i dlatego taka mała berta była, a testy jej nie wychodziły w 40 dniu cyklu bo wykrywaja dopiero od 25 mlL więc skoro był ten cień to może jesteś w ciąży,

Goodangel a ty ktory masz dzis dzien cyklu? masz jeszcze jakies dziwne objawy? czy tylko takie na okres? a siusiasz czesto?