Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabell1982

spóźniający się okres.. nadzieja? pomóżcie

Polecane posty

Ja tez jestem po tescie elektronicznym wlasnie odczytalam wynik i niestety negatywny wiec nie ma juz nadzieji:( a @ nadal nie ma temperatura pod pacha ciagle 37,2 i dzis taka slaba jestem i spac mi sie chce a to moze od pogody(na pewno).

Ja tez jestem po tescie elektronicznym wlasnie odczytalam wynik i niestety negatywny wiec nie ma juz nadzieji:( a @ nadal nie ma temperatura pod pacha ciagle 37,2 i dzis taka slaba jestem i spac mi sie chce a to moze od pogody(na pewno).

Gość wafelkowa
a nie sorry, myslalam, że wlasnie autorka panikuje, bo mysli ze jest w ciazy, wycofuje tamten koment

dobra dobra, test elektroniczny?? a to jaki jest?? goodangel - nie lam sie, nie teraz to kiedy indziej. Zdarza sie trudno:( bedzie good

test elektroniczny dziala tak samo jak zwykly tylko zamiast kresek pokazuje sie w okienku napis \"ciaza\" albo \"brak ciazy\". Tym sie rozni i jest na baterie chcialam taki zrobic bo mialam dosyc ludzenia sie czy jest druga kreska czy nie. Ale jestem przybita nic mi sie nie chce zawiodlam sie. A musze jeszcze przygotowac dzis wszystko na urodzinki dla mojego męża, ten test to mial byc prezent dla niego :(

witajcie!!ja tez dostalam dzis niestey okres:(az sie poplakalam staram sie 3 cykl kochalam sie w dni plodne a nawet w 2 dni przed wystapieniem sluzu plodnego i nietety ta wstretna @:(:(zaczal sie nowy cykl i nowe staranka

Dziewczyny nie jestem pewna ale chyba mam sluz plodny przezzroczysty i ciagnacy rzadki, czyzby zaczynala sie owulacja? drugi raz w jednym cyklu? czy to mozliw przeciez juz jedna chyba mialam a okresu ani widu ani slychu. Teraz zglupialam calkiem

Niech mi ktoś odpowie co o tym myśli bo zaraz zwariuję!!! Mysle ze niedawno zaczal mi sie poprostu drugi cykl bez miesiaczki. jakby ktos byl taki mily to prosze o odpowiedz.A moze to jest sluz przed miesiaczka ale to chyba niemozliwe ze wyglada jak plodny!!!???

Gość magi88
a ja wczoraj dostalam okres . dokladnie po 14 dniach od stosunku z czego wynika ze najprawdopodobniej mialam wtedy owulacje i teraz sie zastanawiam czy to moze byc jednak ciaza. ogolnie okres taki jakby troche slabszy ale z czysta krwia i skrzepami. co o tym sadzicie ?? brzuch boli jak zawsze przy miesiaczce i piersi tez. juz sama nie wiem co o tym myslec:/

przykro mi kobietki ktore sie tak staraly a nie wyszlo. my z mezem staralismy sie przez 3 cykle i teraz dopiero w czwartym zaszlam, a bylo to tak, ze poczawszy od 13 dnia cyklu zaczelismy sie kochac codziennie i tak przez tydzien, pomyslalam ze tym sposobem musimy trafic na owulacje i rzeczywiscie:) tak ze trzymam kciuki za Was i zycze zebyscie wkrotce zalozyly topik kwietniowki 2010:) wantoszka przykro mi nie mam pojecia co jest, moze pojdziesz do lekarza? megi88 raczej nie jestes w ciazy, gdybys miala okres w ciazy to raczej bylyby to brązowe plamki a nie czysta krew.

Gość jestem daleko
dziewcwyny nie wiecie moze czy leki typu paracetamol/ibuprom i antybiotyki opozniaja okres? spoznia misie juz 4 dzien ale w czasie kiedy mialam dostac @ bardzo sie rozchorowalam, miala wysoka goraczke i bralam i dalej biore te leki. Robilam juz test - negatywny, ale jednak martwie sie czy to ciaza czy ze mna jest cos nie tak :(

podobno choróbska w ogóle moga opóźnić okres. Nie wiem jak konkretnie tabletki, ale choroba może. Nie martw sie

dziewczyny jestem! Polecam odwiedziny u lekarza. Ja nie moglam sobie pozwolic na dlugie czekanie, bo jak po 2 tygodniach okresu nie ma a w 3cim nadal test jest niegatywny to cos jest nie tak. Okazalo sie ze mam torbiel na jajniku, ktora nie dopuscila do okreu. Jajeczkowanie juz miqalam.i teraz okazalo sie ze jestem w drugiej fazie cyklu. Takze wszystko sie zaburzylo przez pecherz z plynem...no i niestety nie moglo dojsc do zadnegfo zaplodnienia......dostalam luteinke i pecherz sie wchlonac ma, ppowinnam dostac za dwa tygodnei miesiaczke a potem do kontroli...no i zaczynam lykac folik. Dziewczyny jaks ie starac o dziecko to zryjcie ten folik od samego poczatku!!!! No i lepiej sie cieszyc ze natura odrzucila ciaze bo moze uznala ze jest za slabe jajeczko ...nie przejmujcie sie. Tak sie zdarza. Trzymam za nas wszystkie kciuki.

Gość gwiazdkagda
Witam wszystkich:) Czytałam wszystkie opinie więc i ja podziele się moją historią:) Przez rok brałam tabletki Nowynette i odstawiłąm je ok 4 miesięcy temu. pierwszy okres od razu po odstawieniu był normalny, drugi był tak jak być powinien, trzeci niestety spóźnił się aż 17 dni ale lekarz powiedziała mi żę organizm kobiety to nie komputer i nie mam sie co martwić:) Zrobiła mi wszystkie badania i usg i było ok. Następnie znowu okres był w terminie a teraz powinnam byla dostać 16 lipca i okresu brak. Dzisiaj mamy 29 lipiec i okresu jak nie bylo tak i niema. Na poczatku byłam pewna ze jest tak jak przedostatnim razem wiec spokojnie czekałąm ale teraz to już ponad 2 tygodnie i zaczynam myśleć czy czasem to nie ciążą tym bardziej że z ukochanym od odstawienia tabletek współżyjemy całkowicie bez zabezpieczenia ( dziecko było by dla nas skarbem) , objawy od tygodnia mam takie jak przy okresie czyli bolące piersi , lekki ból podbrzusza ale troche inny niż przy okresie, jedyne co się zmieniło to od tygodnia cały czas widzę lekki śluż wydobywający się koloru biało przezroczystego. I 4 dni temu zauważyłam małą plamke krwii i to samo było wczoraj ale była to doslownie jedna kropelka. Aha i choroby żadnej nie mam ponieważ 1 lipca byłam na badaniach znowu u ginekologa i miałam nawet cytologie robioną. Dodam jeszcze że od czerwca do lipca odchudzałam się i stosowałąm dietę francuskiego lekarza DR Pierre Dukan.Sama nie wiem czy jest możliwa ciąża a testu boję się zrobić bo znowu się zawiodę tak jak poprzednio gdy okres się spóźniał a ja wtedy zrobiłam 3 testy i wszystkie negatywne:(Poczekam jeszcze do 31. lipca i wtedy kupię test i zrobię , tylko prosze napiszcie mi który jest najlepszy jakiej firmy? Pozdrawiam

Gość aaaniołekkk
a kochaliście się do końca, czy bez finału w środku :) a test - to może Qick View , Akon lub Bobo - test ( mnie żaden z nch nigdy NIESTETY nie zawiódł)

Gość gwiazdkagda
kochaliśmy się zawsze do końca czasem coś wymyslaliśmy z finałem:) a dzisiaj rano zrobiłam test i ........pozytywny:) normalnie jestem uradowana:) musze zapisać się koniecznie do ginekologa i naszczęscie w pracy mamy dobre pakiety zdrowotne więc będe robiła wszystkie badania kompleksowo:) Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie:*

Gość gwiazdkagda
moje drogie powiedzcie mi proszę czy macie jakieś forum na którym piszecie o brzebiegu ciąży i wszystkich swoich odczuciach podczas ciązy i wszystkim tym co z ciążą związane?:) Chętnie bym też się wypowiedziala i zaczerpnęła kilku informacji |:)

Gość bmori
magii ja tez mialam ostatno okres 29 maja i juz wiem ze jestem wciazy z czego bardzo sie ciesze szkoda ze ty nie mialybysmy ten sam termin hehehhe

Hej dziewczyny juz opisywalam swoj przypadek wczesniej oczywiscie dostalam okres w 48 dniu cyklu no ale dzis jest 35 dzien nastepnego cyklu i znowu nic sprawdzam piersi czy mnie bola bo to znak ze za pare dni dostane ale chyba jeszcze nie zaczely mnie bolec. Nie wiem co ze mna sie dzieje myslalam ze ten cykl bedzie juz normalny czyzby znowu to samo? A moze tym razem ciaza?!Tak jakby piersi troche mnie bola nie wiem a moze to moja podswiadomosc. Jak zeczywiscie zaczely mnie bolec to znak ze zbliza sie okres a jak sie zbliza to znaczy ze wspolzylismy z mezem w dni plodne no to moze jakas nadzieja jest :)

Hej dziewczyny juz opisywalam swoj przypadek wczesniej oczywiscie dostalam okres w 48 dniu cyklu no ale dzis jest 35 dzien nastepnego cyklu i znowu nic sprawdzam piersi czy mnie bola bo to znak ze za pare dni dostane ale chyba jeszcze nie zaczely mnie bolec. Nie wiem co ze mna sie dzieje myslalam ze ten cykl bedzie juz normalny czyzby znowu to samo? A moze tym razem ciaza?!Tak jakby piersi troche mnie bola nie wiem a moze to moja podswiadomosc. Jak zeczywiscie zaczely mnie bolec to znak ze zbliza sie okres a jak sie zbliza to znaczy ze wspolzylismy z mezem w dni plodne no to moze jakas nadzieja jest :)

Gość do cholery nie macie termometr
??? Wystarczy mierzyć przez cały cykl tempkę przed wstaniem z łózka po przebudzeniu i wiadomo, kiedy dojdzie do owulacji www.npr.pl